Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güvende Hissediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün etrafta dolaşıp eğlenmek hissedebilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi kötü hissediyorsunuz, ama şu an biraz rahatlamanın vakti geldi! Yapabilirseniz, gün boyunca arkadaşlarınızla konuşmaya zaman ayırın. Öğle yemeğinde iyi bir arkadaşınızla görüşüp hayatınızda olanları birbirinizle paylaşın. Ya da günün sonunda sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği planlayın.

Bugün emniyet kemeri taktığınızdan emin olun. Beklenmedik şeyler kapıda, bu yüzden duygusal ve fiziksel olarak hazırlıklı olmak iyi olacaktır. Kararsız olduğunuzu fark edebilirsiniz, ancak harekete geçtiğinizde, hareketleriniz güçlü patlamalar ile açıkça kendini belli edeceklerdir. Hayallerinizi canlı tutmak için çalışın. Başarılı olmanız için dışarıda gereken kaynaklara sahip insanlar var. Onları arayın ve hedeflerinizi onlarla paylaşın.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Beklenmedik olaylar vuku bulabilir ve seni içten içe dürtebilir. Yoktan var olan şeyler adeta seni sinir etmek için ortaya çıkmış gibi hissedebilirsin. Sabit bir tutum takınmalısın ve alışılmamışı bir şekilde günlük rutinine bugünlük dahil etmelisin. Duyguların baş döndüren yoğunluktaki hareket sebebiyle olumsuz etkilenebilir. Kontrol edemeyeceğin şeyleri düşünüp boş yere kendini huzur etmemelisin.Özgürlüğün sizin için çok önemli olduğunu ve bir süredir sizi aşağı çeken bir durumdan kurtulmaya çalışıtğınızı fark edebilirsiniz. Çocukluğunuzdan beri sürdürdüğünüz bir rol var. Ailevi durumunuz bir savunma mekanizması olarak bu şekilde davranmanızı gerektiriyor ve başka ne şekilde davranabileceğinizi de bilmiyorsunuz. Kendinize yeni bir rol biçmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüz bugün uçuyor olmalı. Kelimeler, imgeler, melodiler veya sanatsal tercihiniz ne olursa olsun, muhtemelen gözlerinizin takip edebildiğinden çok daha hızlı bir şekilde kafanızda belirecekler. Bunları yazdığınızdan emin olun veya bunları kasete kaydedin ya da bunları hatırlamak için elinizden geleni yapın. Aksi halde onları kolayca unutabilirsiniz ve bunun olmasını istemezsiniz. Bunları ne olur olsun yayımlamak için elinizden geleni yapın.

23 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş Terazi burcuna geçiyor. İlişkilerinizde yeni gündemler ortaya çıkacak, önümüzdeki bir ay boyunca hemhem özel hayatınızdaki ilişkiler ön planda olmaya başlayacak. Bugünlerde özgüvenli, gösterişli ve dış görüntüsü dikkat çekici olan insanlar hayatınıza girebilir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne işyerindeki toplantı ile başlayacak olman seni gergin bir ruh hali içerisine sokabilir. Toplantının sonunda sorumluluklarının artması, sana duyulan güveni hissettirecek. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi sende farklı bir izlenim bırakabilir. Yaşam rutinlerine, sağlığı eklemek isteyebilir; kendine uygun bir spor faaliyeti ve diyet listesi için araştırmalara girişebilirsin.

23 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda cesur kararlar alıyorsunuz. Beklemek yerine duygularınızı açıklayacaksınız.

23 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için çaba sarf edebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlerleyen saatlerde daha bireysel aktiviteler yapmak sizi mutlu edebilir. İkili ilişkiler önem kazanacaktır.

23 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

CINSEL aktivite böyle bir şey değil. Bazı kişilerde hormonlara, bazı kişilerde beslenmeye bazı kişilerde sosyal yaşam ilgili sorunlar cinsel gücü olumsuz etkiler. Normalin fazlası olursa sonra zararı da olur.

23 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafta çok fazla dolaşmak siziçok yormuş ve bitkin düşürmüş olabilir. Aşırı spor yapıyor olabilirsiniz. Bugün spor yapmadan uzanıp dinlenmek için ideal bir gün. Kendinizi çok zorlamayın. Tatil planlamak ya da tatile çıkmak için pek de uygun bir gün değil. Bunun için birkaç gün daha bekleyin çünkü bu dönemde planladığınız seyahatlerde aksaklıklar yaşanması muhtemel.

23 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki, zihninizi, eğitiminizi veya fikirlerinizi teşvik edebilecek bir ilişki veya belirli bir kişi tarafından hoş bir şekilde motive olabilirsiniz. Yarım kalan işleri tamamlama gayretiniz, ilerlemenizin önünü açacak. Bir mesele hakkında uzunca düşünebilir, anlamlandırmaya çalışabilirsiniz fakat kendinizi doğru yerde durdurmayı başaramazsanız bu bir takıntı haline gelebilir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerliyor. Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyor bazen olumlu olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişilerde hata yapabilir. Bugün, ince işler peşinde koşacaksınız.

23 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

23 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kuracak olduğunuz ikili ilişkilerde daha dikkatli olmaya çalışın. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmanız daha iyi olabilir. Bu süreçte, çevreye olan bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Anlalışabilir adımlar atmanız gerekmekte.

23 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek sorunları büyütmeyecek, ilişkilerinizi sıcak ve güçlü bir biçimde sürdüreceksiniz. Kendinize olan güveniniz ve anlayışlı olmanız beraberliğinizi olumlu etkileyecek. İşinizin riskli alanlarında acele etmeden, iyice analiz ederek karar almalısınız. Böylelikle muhtemel hataları da önlemiş olursunuz. Düşüncelerinizi açıklamaktan sakınmayın. Para sıkıntınız olduğu söylenemez, fakat yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabilir.

23 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 05" R
Ay
Akrep
29° 45' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
25° 46' 17"
Mars
Balık
26° 27' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 14"
Satürn
Balık
16° 11' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 23"
Neptün
Balık
28° 46' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 02"
Lilith
Başak
22° 52' 01"
True Node
Koç
15° 33' 30"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>