Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Bugün başkalarına zorlama konusunda istekli olabilirsiniz. Başkalarını kontrol etmeye ve sizin düşündüğünüz gibi düşünmeleri konusunda onları ikna etmeye kararlı olabilirsiniz. İkna gücünüz güçlü olabilse de, egonuzun içine biraz fazla sıkışmış olabilirsiniz. Daha çok dinleme konusuna odaklanmaya çalışın. İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınız işleri gerçeğe dönüştürmek için değerli bilgilere sahip olabilir. Her zaman lider olamazsınız, bu yüzden bugün işbirliği yapmak konusuna konsantre olun.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Eğer bir şey sana anlamlı gelmiyorsa, onu sorgula. Güçlü, cesur ve güvenli ol. Diğerlerinin sahip olduğun yumuşaklık, hassaslık ve anaçlığından çıkar sağlamasına izin verme. Genel eğilim şu anda aldığından daha fazla vermek yönünde ve bu da seni tüketebilir. Bu döngüye bir son ver. Enerjini nasıl dağıttığının farkında ol. Kendin için bir şeyler yap.Bugün gerçekleşecek sosyal bir etkinlik, sizin için çok değerli eski arkadaşlarınızla sizi buluşturabilir. Bu durum, kendinizi biraz sönük hissetseniz de, son derece arkadaşça ve sıcak bir ortam oluşmasına ön ayak olabilir. Kafaya takmayın! Bazen eşlik edilebilir bir sükunet, zorla ilerletilen sohbete yeğdir. Neşeli dostlarınızın varlığıyla mutlu olun ve size neler söylediklerine kulak verin. Böylece daha fazla eğleneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgürlüğün sizin için çok önemli olduğunu ve bir süredir sizi aşağı çeken bir durumdan kurtulmaya çalışıtğınızı fark edebilirsiniz. Çocukluğunuzdan beri sürdürdüğünüz bir rol var. Ailevi durumunuz bir savunma mekanizması olarak bu şekilde davranmanızı gerektiriyor ve başka ne şekilde davranabileceğinizi de bilmiyorsunuz. Kendinize yeni bir rol biçmenin vakti geldi.

24 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda yeni kararlarınız veya plansız harcamalarınız olabilir. Yatırımlar ve birikimleri yönetmekle ilgili konularda ani kararlar almayın. Panikle hareket etmek kaybettirebilir.

24 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde oldukça düşündüğün ve yapmak için doğru zamanı beklediğin planları hayata geçiriyorsun. Meşgul olduğun diğer işlerden ziyade, önceliğini bu planlara ayırmak isteyeceksin. Masa başında çalışan bir Koç burcuysan, bilgisayar karşısında geçirdiğin vakit göz ağrılarının artmasına sebep olabilir. Sosyal çevrenden, yaşadığın sıkışıklık konusunda yardım isteyebilirsin

24 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. İçsel sıkışma yaşamanız sizi yalnızlığa itiyor. Heyecanınıza engel olan meseleleri çözüme kavuşturmak için bugünün sakinliğinden faydalanabilirsiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde iletişime daha açık olacaksınız.

24 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi planlama yapmalı ve herhangi bir konuda hamle yapmadan önce iyi düşünmelisiniz. Uzun zamandır yeni birhayali kuruyorsunuz.

24 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sır tutma yeteneğiniz bugünün gezegenlerin de etkileriyle artacak. Birisi için bir sürpriz planlıyorsanız, bu durumda yeteneğiniz çok fayda sağlayacak. Ne yaptığınızı sorduğuklarında, dilinizin ucunda muhtemelen bir cevap olacaktır. Bu bakış açısı aynı zamanda sizi güvenilir ve iyi bir insan yapar. Diğer insanlar, sırları ile size güvenle açabilir.

24 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda daha çok insana, daha iyi bir dengeye veya bakış açısına olan ihtiyacınız giderek artıyor. Artık başkalarının şartlarına uyum sağlamak için her zamankinden daha isteklisiniz. Bir ortaklık veya anlaşmayı kesinleştirmek için iyi bir zaman. Romantik hayatınız, bağımsızlık isteğinizin gölgesinde kalarak biraz sönük ilerleyebilir.

24 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz her zaman doğal olmaktan yanasınız. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Acele etmeyin.

24 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

24 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular gündeminize geliyor. Harcama isteğiniz artabilir, özellikle keyif veren yeme-içme gibi ya da kişisel bakım konularında harcamalar yapabilirsiniz. Saç ya da cilt bakımı için ideal günler.

24 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok alanda şanslı olduğunuz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızdaki gerginlikleri yumuşatmaya ve anlaşmazlıkları tatlıya bağlamaya çalışın. Mesleki yeteneklerinizin, bireysel yaratıcılığınızın ve girişimci yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonksiyonel olduğunu göreceksiniz. Bugünyerinde birtakım problemler olabilir. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin. İkili diyaloglardan kaçının. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz.

24 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 55' 18" R
Ay
Terazi
29° 34' 56" R
Merkür
Koç
16° 08' 14"
Venüs
Koç
22° 45' 29"
Mars
Balık
24° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 20"
Satürn
Balık
15° 57' 46"
Uranüs
Boğa
21° 58' 09"
Neptün
Balık
28° 41' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 36"
Lilith
Başak
22° 35' 45"
True Node
Koç
15° 38' 46"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>