Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eksikleri Gideriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Sizinle bir girişimde bulunan bir arkadaşınız ya daarkadaşınız, bir şekilde parasızlıkla engellenebilir. Bu, belki de sizin tarafınızda beklenmedik eklemeleri ya da geçici olarak bunlar için alınacak yeni birini işaret edebilir. Bu zor bir durum, ama siz ve diğerarkadaşlarınız idare edecek ama arkadaşınız zamanında bunu almalı. Duruma bir çözün üretin ve dayanın.

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Senden çok farklı biriyle vakit geçirebilirsin. Normalde aynı arkadaş grubuyla takılmaya eğilimlisin. Ya da yakın aile üyelerinle kafa dağıtıyorsun. Ama bugün daha ilginç bir topluluk içinde olabilirsin. Etnisitesi, dini veya enerjisi seninkinden farklı biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyle sohbet ve fikir alışverişi keyifli olacaktır!Bugün sizden daha yaşlı ve daha akıllı birisinden nasihat almanızda fayda var. İsteseniz de istemeseniz de üzerinizde otorite sahibi olan ve size nasıl düşündüğünü söyleyecek birisiyle karşılaşacak gibi görünüyorsunuz. Diğerlerinden size gelen tavsiyeye kulak verin. İşleri yeniden dengeye sokabilmek için hesaba katılması gereken bambaşka bir bakış açısı olduğunu fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün astroloji, numeroloji ya da ilk başta size Yunanca gibi gelen simya gibi okült konular üstüne eğitim alabilirsiniz. Karmaşık bulup uzaklaşabilirsiniz. Uzaklaşmayın. Bir kez terimleri öğrendiniz mi muhtemelen bu konulara bayılacaksınız. Elinizin altında bir sözlük bulundurun ve bir şeye birden çok kez bakmanız gerekirse kendinizi yetersiz hissetmeyin. Bunu başarabilecek kapasiteniz var. Sadece buına biraz zaman ayırın!

28 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.34'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar ulaşım ve seyahatlerde plan değişiklikleriniz olabilir. Kısa süreli erteleme veya gecikmeler yaşanabilir. Kesin planlarla hareket etmemeniz gereken bir gün. Esnek olun. Düşünmeden konuşmayın.

28 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün gündemi eksik bıraktığın konular olacak. İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariyle karşıt burcundaki geri hareketine başlıyor. Günlük rutinlerinin dışına çıkmak istemediğin bu günlerde, özgürlüğüne müdahale edenlere karşı tepkilerini dile getireceksin. Ev değiştirmeyi düşünen bir Koç burcuysan, tasarruf konusunda geniş çaplı bir plan yapmak isteyebilirsin.

28 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizin yoğunluğundan şikayetçi olabilirsiniz. Yetişemediğiniz her konu stresinizi arttırıyor. Bir şeyleri bırakmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Netleşmeyen konular içinde kararsız kalabilirsiniz. Aile hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yeni bakış açısı getirebilirsiniz. Gün içinde yaratıcı konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir şekilde sahte dostluklara rağbet etmiyordunuz. Kendinizde bir o kadar dürüstsünüz. Merhamet yönünüz ağır basacak.

28 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen 'İyi değilim' demek iyidir. Sürekli etrafınıza duvar örüp her şey yolundaymış gibi davranırsanız er geç patlama noktasına gelirsiniz. Stresli dönemlerde başkalarından destek almayı öğrenin. Etrafınızdakilerin de size tahmin ettiğinizden daha fazla ihtiyacı olabilir.

28 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizde söylemek istediğiniz çok fazla şey tutuyor olabilirsiniz, umutsuzluğa kapılmayın çünkü en zorlandığınız konularda sizi kolaylıkla anlayacak biri hayatınıza girmeye hazırlanıyor. Düşüncelerinizde ani değişiklikler yaşayabilirsiniz fakat bu durum olumsuz bir etki yaratmadan sizi daha yaratıcı biri yapacaktır.

28 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işin karşılığını almak ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız . Bugün egolarınızı ve hırslarınızı ön plana çıkaracaksınız...

28 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Yeni kişilerle tanışın. Katı kurallarınızı yumuşatın.

28 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sahip olduğunuz yüksek enerjiden en iyi şekilde yararlanma şansı elde edecek ve çevrenizdeki insanları da büyülemeyei başaracaksınız. Çok rahat ve zinde hissedeceğiniz için günlük işlerinizi de kolaylıkla tamamlama şansınız var. Yüreğinizin derinliklerinde oldukça pozitif şeyler hissediyorsunuz.

28 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden beklediğiniz haber bugün gelecek. Bu haberle birlikte ferahlayacak ve üzerinizdeki tereddütlerden sıyrılacaksınız. Dedikodulara önem vermeyin. İş ortamında dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hiçbir işi şansa bırakmayın, riskleri iyi hesaplayın. Birtakım görüşlerinizde değişiklikler olabilir ve yeni hedeflere yönelebilirsiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

28 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>