Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Başarıların Çoğalıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Günün enerjisi sizi geçmişe çekebilir. Bu size bir zamanlar yaşadığınız şeyler üzerine düşünme fırsatı verecek. Eski aşkınıza olan duygularınız ile şu andaki ilişkilerinizde hissetiklerinizle kıyaslayabileceksiniz. Ne kadar ilerlediğinizi ve ne kadar değiştiğinizi görmek sizin için iyi bir şey.

Yükünüzü hafifletmeniz gerektiğini keşfedebilirsiniz. İş yerinde çok fazla sorumluluk almış olabilirsiniz. Bunu başkalarına da söyleyin ve biraz yardım alın. Veya belki de evde çok fazla şey yapmaya çalışıyorsunuzdur. Size yardım etmesi için romantik partnerinizi bulup getirin. Ya da çocuklarınızın çamaşır, temizlik ve bulaşık yıkamak gibi ev işleri konusunda size yardımcı olmasını sağlayın. Her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz!

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Göksel enerjiler uzun süredir beklediğin tanınırlığı ayağına getirebilir. Profesyonel başarıların sebebiyle alkışlanabilirsin. Kariyer ödülü veya plaket takdim edilebilir. Ya da patronun sana ikramiye verebilir. Kendin ve başarıların hakkında iyi hissediyor olacaksın. Tüm çabaların karşılığında iltifatlar ve takdirler toplamak müthiş bir şey olsa gerek!Bugün astroloji, numeroloji ya da ilk başta size Yunanca gibi gelen simya gibi okült konular üstüne eğitim alabilirsiniz. Karmaşık bulup uzaklaşabilirsiniz. Uzaklaşmayın. Bir kez terimleri öğrendiniz mi muhtemelen bu konulara bayılacaksınız. Elinizin altında bir sözlük bulundurun ve bir şeye birden çok kez bakmanız gerekirse kendinizi yetersiz hissetmeyin. Bunu başarabilecek kapasiteniz var. Sadece buına biraz zaman ayırın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin gibi hassas insanlara göre bir gün değil. Aslında, bugün en yüksek perdeden bağıran ve masaya yumruğunu en sert vuran kimse, o kazanacak. Havadaki saldırganlık, sizi de kötü yönde etkileyecek. Keyfiniz kaçabilir, hassaslaşabilirsiniz ve normalden çok daha savunmasız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tüm bu olan bitenden uzak durmaya çalışmak faydanıza olacaktır.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde kazalara ve dikkatsizliklere açık olabilirsiniz. Yanlış anlamalar işlerinizde aksamaya neden olabilir. Dikkat dağınıklıkları ve güne dair planlarınızı değiştiren durumlar söz konusu olabilir.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya yeni anlaşmalar,birlikleri ile başlayabilirsin. Uzun zamandır çabaladığın konularda başarıyı elde etmek seni rahatlatacak. Özel bir şirkette çalışan bir Koç burcuysan, sorumluluklarını yarıda bırakmamalı ve işlerini tamamlamalısın. Zira gözler senin üzerinde olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki rahat tavırları seni sinirlendirebilir.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı paylaşmaktan çekiniyorsunuz. Güçsüzlük görüntüsü sizleri zorlayan ana düşüncedir. Oysaki insanın hayat yolculuğunda yorgunlukları veya güçsüz olduğu dönemleri olabilir. Eğer yorgunsanız kendinize zaman ayırmalısınız. Eski gücünüze kavuşabilmek için dinlenmek şart lütfen kendinizi daha fazla ertelemeyin.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili soruların cevabını arayacağınız zamanlar olabilir. Öğle saatlerinde işlerinizde kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepki vermekten çekinmelisiniz. Zihinsel olarak çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aileye ait konularda hassasiyetler oluşabilir. Akşama doğru kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresli hissedebilir, beraberinde beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda doğru tepkileri verdiğinizden emin olun.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde büyük bir ateş yanıyor. Bu ateşi nasıl kullandığına dikkat etmelisin. Eğer kendi heyecanına çokça kapılıp kaba tavırlar sergilersen bunların insanları nasıl etkilediğini göremeyebilir ve birilerinin gücenmesine neden olabilirsin. İçsel neşeni kolektif olarak kullan; diğer insanları da güçlendir. Kendini daha iyi hissedeceksin; arkadaş sayın da artacak.

27 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirli bir hedefe daha hızlı ulaşmak için beslemenizden veya uykunuzdan kısmak, size sağlık sorunu olarak geri dönebilir. Yakın zamanda başladığınız bir girişim artık size kâr getirecek noktaya ulaşıyor. Satın almak istediğiniz bir şey, bütçenizin el vermemesi sebebiyle ertelenebilir. Aileniz partnerinizi onaylamasa da, ısrarınız karşısında uzun sure dayanmayacaklardır.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde sizi her konuda destek verecek dostlarınız olmasına rağmen yalnızlık duygusundan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Zor yanlarınızı ortaya koymaktan çekinmiyorsunuz.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerinizi gözden geçirmeye çalışmalısınız. Anlaşılabilir adımlar atmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Kendinizi en doğru şekilde ifade etmenin yollarını aramanız gerekiyor. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir dönemdesiniz.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki heyecan verici gelişmeler var. Katılacağınız bir davette hayallerinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz birisi varsa ona karşı olan duygularınız daha da yoğunlaşıyor ve ilişkiniz giderek derinleşiyor. İş yerinde başkalarına yardım etmeniz ve istikrarlı yaklaşmanız mümkün olacak. Tavır ve davranışlarınızla sempati uyandıracak, cana yakın paylaşımlar içinde olacaksınız. Başkalarıyla ortak paylaştığınız maddi konularda birbirinize güvenirseniz paylaşım daha kolay olacak.

27 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 14" R
Ay
Balık
07° 13' 59"
Merkür
Koç
18° 20' 40"
Venüs
Boğa
04° 41' 46"
Mars
Koç
02° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 31"
Satürn
Balık
16° 50' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Başak
23° 40' 14"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>