Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dalgınlık Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Kalbiniz küt küt atıyor gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda büyük bir sevgi dalgası var, fakat aynı zamanda bunun getirdiği şeyler sizi değersiz hissettirebilir. Belki de gerçekten öyle bir şey olmamasına rağmen hayatınızda harika şeyler olduğunu düşünerek kendinizi incitmek istemediğiniz için tetiktesinizdir. Daima en iyisini hak ettiğinize ve en iyisine sahip olduğunuza inanın.

Kendiniz için mağazada harika bir gün geçirin! Bugünyerinde bir uyum içerisinde ilerlemek için mükemmel koşullarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, diğer insanlarla müzakerelerinizde güçlü yanlarınızın neler olduğunu anlamak veya karakterinizin daha güçlü yönlerini not etmek için iyi bir gün. Risk almak ve geleceğe bakmak konusunda kendinize izin verebilirsiniz ...

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Bugün biraz yorucu ve rahatsız edici olabilir; hazır ol! Bazı ekipmanlar aniden bozulabilir ve bunları tamir etmek zaman alabilir. Romantik partnerinden geçici olarak ayrılmak da seni yıpratabilir. Acilen dışa vurmak istediğin büyük bir fiziksel enerji mevcuy. Uzun bir yürüyüşe çık. Bu enerjini olduğu kadar kafanı da boşaltmanı sağlayacak.Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizden daha yaşlı ve daha akıllı birisinden nasihat almanızda fayda var. İsteseniz de istemeseniz de üzerinizde otorite sahibi olan ve size nasıl düşündüğünü söyleyecek birisiyle karşılaşacak gibi görünüyorsunuz. Diğerlerinden size gelen tavsiyeye kulak verin. İşleri yeniden dengeye sokabilmek için hesaba katılması gereken bambaşka bir bakış açısı olduğunu fark edeceksiniz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içerisinde sağlığınızı iyileştirmek, dış görüntünüzde değişiklik yapmak veya daha iyi hissetme adına yollar aramakla ilgilenebilirsiniz. Şifa enerjisi çalışabilir. Duygusal olarak daha hassas ve etki almaya ise açık olabilirsiniz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yorgun hissettiğin bir gündesin. Bu yorgunluk bazı konularda dalgın olmana sebebiyet verebilir veyerinde birtakım aksaklıklara çanak tutabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilin senin için çok önemli olan bir konuyu unutabilir, bu yüzden onunla tartışabilirsin. Geçmişinize kıyasla bugün özlediğiniz birtakım konular kafa karışıklıklarını beraberinde getirebilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yaralanmalarınız olabilir. İkili ilişkilerinizde karşı tarafı değersiz hissettirilebilirsiniz. Bu durum partneriniz tarafından sert eleştirilebilir. Duygusal çalkantılar yaşayabileceğiniz bu dönem tavırlarınıza dikkat etmelisiniz sonra bir şeylerin telafisi zor olabilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınız ile ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Evde olası kazalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Sabah saatlerinde ilişkiler daha akıcı. Keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlar oluşabilir, iç sesinizi dinleyerek doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir, ihmal etmemeye çalışın.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu günlerde eşsiz bir egonuz var. Partnerinize öfkelenmiş durumdasınız. Oysa fazla olayları büyütmeden beyninizi dinlendirin.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

29 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadece para kazanmak veya hoşça vakit geçirmek değil, bir yetenek veya değer sunmak da istiyorsunuz. Bugün özellikle içinizde ukde kalmış olan şeylere zaman ve enerji harcamaya isteklisiniz. Siz her ne kadar istediğinizi elde ederseniz edin, kininizden ve öfkenizden arınmadıkça huzuru bulmanız pek de kolay olmayacak.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız. Yakın ilişkilerinize güçlü bağlarla bağlanmanızı sağlarken, yaşamınızla ilgili hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak düşük enerjiler altındasınız ve bu da kendi başınıza hareket etme noktasında sorunlar yaşanabileceği anlamına geliyor. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız için kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. İçsel dürtülerinizi tamamen geride bırakmalı ve kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki sorun, bütün hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Haksız yere endişelendiğinizi yakında anlayıp rahatlayacaksınız. Ödemeler gözünüzü korkutmasın, beklemediğiniz bir yerden para geliyor. Midenizi düşünüyorsanız, acılı yemekleri azaltın.

29 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 39' 42" R
Ay
Oğlak
28° 34' 53"
Merkür
Koç
16° 59' 15"
Venüs
Boğa
01° 17' 59"
Mars
Balık
29° 54' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 50"
Satürn
Balık
16° 35' 49"
Uranüs
Boğa
22° 21' 40"
Neptün
Balık
28° 54' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 21"
Lilith
Başak
23° 21' 53"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>