Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aklındakiler Kalabalıklaşıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, her türlü romantik buluşma için güzel bir gün. Biriyle ayrıldıysanız, uzlaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yoğun işiniz nedeniyle sevgilinizle bir araya gelemiyorsanız, birbirinizle olmanın tadını çıkarmak için biraz zaman ayırın. Birçok seviyede ilişki kurmak için harika bir gün. Aklınızdakileri paylaşın ve birbirinizin hayallerini destekleyin.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Güçlü fikirler karşına çıkabilir ve bir miktar kafa karışıklığı yaratabilir. Sana söyleneni tam olarak anlamakta zorlanabilirsin. Anlamak için yeteri kadar zaman ayır ve önüne gelen bilgi yığınının seni bunaltmasına izin vermemeye çalış. Duyguların karışık olabilir; biraz kendinle baş başa kal.Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon periyodu artık sona erdi. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

30 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içindehayatınızda eski işlerin üzerinden geçebilirsiniz. Aile içinde geçmişe dair anılar ve deneyimler ön planda olabilir. Partnerlik ilişkilerinde bir konuya veya bir kişiye takılı kalma gibi bir hal olabilir.

30 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akıllıca kararlar almak ve hayatını bu yönde şekillendirmek için yoğun düşüncelerle güne başlayacaksın. Bugün yaptığın işler sana ayrı bir hava katabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, bulunduğun bir ortamdaki davranışların ile bir kişinin dikkatini çekmeyi başaracaksın. Dekorasyon konusunda yeteneğini farklı alanlarla birleştirmek isteyebilirsin.

30 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizde ve hayata karşı bakış açınızda olumsuz duygular içinde olabilirsiniz. Hatta yakın çevreniz ile ilgili bazı olumsuz düşünceler ve durumlar sezinliyor olabilirsiniz. Her ne olursa olsun her zaman konuları yönetebilecek liderlik vasfınızın olduğunu unutmayın. Olayları lehinize döndürün.

30 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Güven aradığınız konulara doğru çekilebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gün yüzüne çıkabilir. Gün içinde işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Duygusal açıdan zor durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Evdeki işlerinizi tamamlayabileceğiniz zamanlar olabilir.

30 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileyi bir araya toplamak için organizasyon yapabilirsiniz. Aile büyüklerinden destek görebilirsiniz. Gündemde olan sorunlar çözülebilir. Yapıcı ve arabulucu kişi olmak durumunda kalabilirsiniz.

30 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde düzene koyulması gereken çok şey olması bugün sizi biraz huysuzlaştırabilir ya da gezegenlerin konumu nedeniyle biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da zorlaştırabilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

30 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En büyük önceliğiniz kariyeriniz. Şimdiye dek bu yolda yükselmek için fedakârlık yaptığınız konulara, işinizde istediğiniz yere ulaşmanızla geri dönüş yapabilirsiniz. Bir dost sohbetinin arayışı içindeyseniz de, bunu sağlamak için sizin o kişiyi aramanız ve bu ilişkiyi kurmak için çaba harcamanız gerekiyor.

30 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Yaşantınızda gelişen olayların size yüklediği sorumluluklar konusunda Kendinizi üzmeyin ve güvenin.

30 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerinizi yakından ilgilendiren sorunlarda, karşılıklı olarak fedakarlıkta bulunmanın önemli olabileceğini unutmamalısınız. Oluşan sorunların ana nedeni aslında ego çatışmaları olabilir. Farkındalık içerisinde olmanız gereken bir gün. Kimse üzerinde dayatmada bulunmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

30 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, şimdi zihninizi sürekli meşgul etmeye başladı. Gönül işlerindeki rahat karakteriniz, kalıcı bir ilişkiyi, kaygı verici bir olasılık gibi görüyor. Mesleki faaliyetler için sabahtan iyi işaretler, ümitler bulacaksınız ve kuvvetli bir moralle işe girişip başarılı olacaksınız. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor

30 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 55' 53" R
Ay
Kova
02° 23' 16"
Merkür
Koç
17° 05' 59"
Venüs
Boğa
01° 38' 31"
Mars
Koç
00° 07' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 44"
Satürn
Balık
16° 37' 17"
Uranüs
Boğa
22° 22' 37"
Neptün
Balık
28° 55' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 18"
Lilith
Başak
23° 23' 44"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>