Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevgiliniz bugün her an etrafınızda olabilir! Dinleme modunuzda mısınız? Şu an seks ilginizi çekiyor mu? Bu soruların cevabı muhtemelen hayır... Çok zor bir gün geçirdiniz ve tek istediğiniz sevgilinize sarılıp sessizlik içinde öylece kalmak. Sevgilinizin bugün sizden istediği şeyleri karşılamıyorsunuz ama bunun için endişelenmenize gerek yok, çünkü bu herkesin başına geliyor.

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Bugün dokunaklı ve anlamlı konuşmaya veya yazmaya yönelebilirsin. Günün enerjisi iletişim yeteneklerini ortaya çıkıyor olacak. İkna edici bir rapor veya kişisel içerikli renkli bir yazı kaleme alabilirsin. Doğru kelimeleri seçerek insanları etkileyebilirsin. Eğer bir konuşma veya sunum yapman gerekiyorsa, zekan ve tavırların adeta parlayacak. Hatta insanları güldürmek için zeki ve nükteli anekdotlar kullanabilirsin!Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

3 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında dinlenme isteği, çocuklarla keyifli vakitler ön planda olmaya devam edebilir. Öğleden sonra önemli bir tanışma yaşayabilir, kalabalık ortamlara dahil olabilirsiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayattan sıyrılabilir ve kendini evinde daha güvende hissedebilirsin. Kendinle baş başa kalmak, güzel saatler geçirmeni sağlayacak. Eğitimine devam eden bir Koç burcuysan eğitiminle alakalı kendine sorular sorabilir, bazı tasarılarda bulunabilirsin. Yakın arkadaşlarından beklemediğin tavırlar ile karşılaşman kendini de sorgulamana neden olabilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişiminiz yoğunluk kazanıyor. Gün içinde yeni görüşmeler ve yakınlaşmalar sizlere hareketli zamanlar yaşatacaktır. Bu yoğun tempoya ayak uydurmakta hiç zorlanmayacaksınız. Enerjiniz gün sonuna kadar limitlerinizi zorlayacaktır, tadını çıkarın.

3 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün koşullar biraz daha uğraştırıcı ya da dağınık olabilir. Düzen ve hizmet konuları, hassasiyetler gündeme gelebilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle aşk ilişkilerinde verimli olabilmek için kalbinizi dinleyerek gurur yapmadan partnerinize ilerleyebilirsiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızdaki önemli biri sizi hayal kırıklığına uğrattığı için modunuz biraz düşük olabilir. Akıl hocanız artık sizi desteklemiyor olabilir veya bu otoriter figür artık gerçek yüzünü göstermiş olabilir. Yeni bir rol modeli aramaya başlamak yerine neden kendi doğrularınızın peşinden gitmiyorsunuz? Başka birinin yol göstermesine artık ihtiyacınız yok.

3 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin veya hayatınızdaki önemli bir kişinin size karşı tartışmacı veya aykırı olduğunu görebilirsiniz. Yaptığınız bazı değişikliklerden dolayı tehdit altında hissetmesi ve sizi kaybedeceğinden endişe etmesi olasıdır. Bu anlaşmazlıklar ileriye dönük planlarınıza etki edebileceğinizden, şimdiden konuşmak en iyisi.

3 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Bir takım işlerinizi çevrenizle halletmeniz gerekiyor.

3 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

3 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Anı yaşamak isteyecek ve ne kadar sorun varsa ondan uzaklaşmaya çalışacaksınız. Sizi zorlayabilecek ne kadar sorunla karşılaşırsanız karşılaşın, istediğiniz zaman üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Beklentileriniz bu süreçte biraz olsun değişim gösterebilir. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

3 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda kısa bir süre kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu, unuttuğunuzu sandığınız eski bir olayı hatırlamanız nedeniyle ortaya çıkabilir. Geçmişten kopamamak ilişkinize zarar verir. İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

3 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 26" R
Ay
Başak
16° 39' 05"
Merkür
Koç
17° 14' 51"
Venüs
Koç
18° 18' 51"
Mars
Balık
21° 46' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 40"
Satürn
Balık
15° 36' 52"
Uranüs
Boğa
21° 46' 10"
Neptün
Balık
28° 34' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 02"
Lilith
Başak
22° 11' 46"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>