Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zoru Başarıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Para problemleri tırmanıyor gibi görünebilir ve şu an onlarla başa çıkmanın bir yolunu bulmak için baskı altında kalabilirsiniz. Ancak bu durum geçicidir. Tüm evrak işlerini bir kenara koyun. Eğer biraz daha az stresli hissedene kadar bir gün daha beklerseniz, durumu daha iyi ele alabilir ve bütçenizi biraz daha sarsmamaya çalışabilirsiniz. Dayanın!

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki bir çok insan güçlü bir yapıya sahip olduğunuzu düşünüyor olabilir. Buna örnek vermek gerekirse, siz toplum için önceden belirlenmiş düzenin tam karşısında duruyorsunuz. Bunun yanı sıra oldukça da yapıcı bir insansınız, daha iyi bir dünya için uğraşıyorsunuz. Bugün, dünyada bunca zamandır olan tüm şeyler ve gelecekte olması gereken şeyler adına meditasyon yapabilirsin.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ayı ilişkiler alanınızda karşılayacağınız için Yeni Ay tarihi ve civarında pek çok türdeki ilişkide değişimi bekleme zamanı. Hayatınızdaki insanlarla yakınlık dereceniz, insanlara dair fikirleriniz önemli ölçüde değişmeye başlayabilir

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinin ön planda olduğu bir gündesin. Karşıt burunda bugün meydana gelecek olan Yeniay, duygusal hayatınla ilgili konuları öne çıkarabilir. Çevrendeki insanlarla sıkça ters düştüğüne dair eleştiriler alabilirsin. Eğer evli bir Koç burcuysan, eşinin kariyeri ile ilgili gelişmeler olabilir. Son zamanlarda kendini eskisi gibi hissetmesen de zorluklara karşı mücadele yeteneğini geri kazanıyorsun.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam enerjiniz tutkularınızı harekete geçirirken aceleci hareketleriniz planlarınızı değişime götürebilir. Aile hayatınızdaki bazı sorumluluklar size baskı yaratırken kariyerinizde bugün vermeniz gereken karar sizleri düşündürtebilir. Temkinli hareket etmelisiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde mücadele içine girebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Başarı için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ailevi konularda duyarlı olmanız gereken zamanlardasınız. Acele etmeden karar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde akışta yaşamayı tercih edebilir,konusunda alacağınız haberlere de şaşırmayabilirsiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygu yönünden bugün çok yoğun bir gün olacak, gerginlikler hat safhada ve tüm sosyal hassaslıklar pencereden uçup gidecek. Bu sabah biraz uzaklara doğru bir yolculuğa çık ve hayatın tamamen ellerindeymiş gibi hissetmeye çalış. Söylenmemiş sözler, sert ve kırıcı sözlerle yer değiştirdi ve bu sadece daha işin giriş kısmı. Ama gün gelişmek zorunda. Fakat bunlar olana kadar kendi gerginliğini kendine sakla.

6 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karar alma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz, muhtemelen sezgilerinizle iletişime geçmek için biraz zamana ihtiyacınız var. Yeni adımlar atmadan önce yarım kalan işleri sonuçlandırmak bu konuda size yardımcı olabilir. Bugün, harekete geçmektense dinlenmek ve gözlemlemek için ideal bir gün.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve enerjinizi doğru yönlendirmelisiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimel ilgili konularda kendinizi çok daha aktif hissetmeye başlıyorsunuz. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyi daha yakından takip edebilir ve anlaşmazlıkları da ortadan kaldırabilirsiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor. Mevcut tavırlarınızla bunun böyle olmadığını anlatmalısınız. Yoğun bir çalışma dönemi içine girdiniz. İçinizden gelen ses kulak verin ve sağduyunuza güvenin, sizi başarıya götüreceği muhakkak. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz. Son günlerin yorgunluğu olağanın üstünde bir dinlenme gerektiriyor.

6 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 39" R
Ay
Yay
12° 17' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
26° 59' 12"
Mars
Balık
27° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 57"
Satürn
Balık
16° 16' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 43"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 26"
Lilith
Başak
22° 58' 35"
True Node
Koç
15° 30' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>