Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yolunu Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Sıra dışı bir şekilde tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Koç 'ın büyüleyici bakışları kadar güçlü bir şey yok. Hoşunuza giden birinin dikkat çekebilirsiniz. Kendinizi bir oyun peşine takılmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak, avınızı kovalarken, bu kişiyi doğru nedenlerle takip ettiğinizden emin olun. Zararsız bir flörtün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz fakat gerçekten istemediğiniz birinin duygularıyla oynamak için başka bir şey!

Biraz hassas olabilirsiniz. Kendinizi,yerindeki insanların enerjisinden sıkılmış bulabilirsiniz. Bir ateş grubu burcu olarak doğuştan anlayışlısınız. Bu, insanların enerjisini sünger gibi emme eğiliminde olduğunuz anlamına gelir. Bu özelliğiniz, kaotik veya stresli bir ortamda olduğunuzda size karşı çalışabilir. Toksik durumlardan kaçmak için zaman yaratın. Doğada uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz.

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Geçtiğimiz birkaç günün yüksek enerjisine maruz kalmak seni biraz yıpratmadı mı? Belki de bugünü dinlenmeye ve kendine ayırmalısın. Günün açısı seni ihtiyaçlarına odaklıyor. Gevşemek için alternatif metotlar bulabilirsin veya doğada vakit geçirebilirsin. Seni normalde ne iyi hissettiriyorsa onu yap ve neşeli ruhun geri kazan.Uzakta yaşayan biriyle yaptığınız yazışmaların sonucunda bu kişinin niyetinin arkadaşlıkla sınırlı olmadığını fark edebilirsiniz. Pek çok ortak noktanız var gibi görünüyor ve mesafelere rağmen, aranızda güçlü bir bağ oluşabilir. Ama yine de, henüz yüz yüze görüşmediyseniz, umutlarınızı bir ilişki ihtimaline bağlamadan önce en azından bir kez buluşun. Her şey düşündüğünüz gibi olabilir de, olmayabilir de. Dikkatli olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen insanların sizinle ilgili ne düşündüğünü hala çok fazla umursuyorsunuz. Eğer böyleyse, bugün bunun nedeni üzerine düşünmeye ne dersiniz? Başkaları tarafından yargılanmaktan bu kadar korkmanızın sebebi sizin diğer insanları yargılarken çok sert olmanız olabilir mi? Ya da siz kendinizin en acımasız eleştirmeni olduğunuz için olmasın? Kendinize yönelip değerlendirdiğinizde, çevrenizdekilere bu konuda fazla hak tanıdığınızı göreceksiniz ve bu yüzden diğerlerinin hakkınızda ne düşündüğüne bu kadar takılmayın.

8 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içinde planlarınızı değiştiren durumlarla karşılaşacaksınız. Finansal konularda ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekecek. Güven ihtiyacı özellikle ilişkilerde ön planda olabilir. Yüzleşmeler yaşanabilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın karar değişiklikleri aile ve ilişki hayatın arasında denge kurma konusunda sana zorluk çıkarabilir. Yine de kontrolü elden bırakmayacaksın. Artan harcamalarını bir plana oturtmak isteyeceksin. Uzun süredir aynı yerde çalışan ve işinden de memnun olan bir Koç burcuysan, konfor alanının dışına çıkmak gibi radikal bir karar alıp sektör değişikliğine dair yeni bir yön belirleyebilirsin.

8 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan zevk alarak biryapma isteğiniz bugün daha fazla artabilir. Ortaklı işlerinizde bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Gerekli araştırmaları yaparak en doğru kararı verebilirsiniz. Parasal konularda büyük değişimlere ve kazanımlara ilerliyorsunuz.

8 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde fikir çatışması içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içinde olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde yaratıcı uğraşlar söz konusu olabilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde yapıcı ve olumlu olmak işinizde de güzel süreçlere girmenize ve arkadaşlıklar kurmanıza vesile olabilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize bu aralar hayatınızda olan bütün pozitif şeyleri hatırlatın. Zira muhtemelen bugün öz güveninizi tehdit edecek gerilim ve zorluklarla karşılaşacaksınız. Etrafınızda tartışmalar ortaya çıkabilir ve hangi tarafı tuttuğunuz konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. Durumu sezgisel olarak kavramak için inanılmaz içgüdülerinizden ve altıncı hissinizden faydalanabilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza sürekli yeni ve heyecan verici bir insan veya proje girişi var. Şu an sahip olduğunuz ve kötüye giden bir ilişkili kurtarmak içinse hala geç değil. Kendinizi ifade etmekte iyileştikçe, bir şeyleri değiştirme motivasyonunuzda artış görebilirsiniz. Öğrenmeye ve fikirlerinizi paylaşmaya yatkınsınız.

8 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi kimseye açıklamıyorsunuz. Yetiştirmeniz gereken konular olduğunda iyice içine kapanık ve alıngan oluyorsunuz. Gizli duyguların kişisi oldunuz. İş arkadaşlarınız sizden oldukça şikayetçiler,. Çevrenize açılın.

8 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düğünmelisiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birebir ilişkiler açısından kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Hayatın zevkli kısımlarıyla yakından ilgilenmek isteyecek ve aldığınız olumlu etkilerden de dilediğiniz gibi yararlanacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her türlü olumsuzluğunda son bulabileceğini unutmamanız gerekiyor. Çevresel koşullara da uygunluk göstermeye çalışın.

8 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski aşkların pişmanlıklarını ve sizi tutsak eden tüm düşünceleri geride bırakın. Bugünlerde yeni başlayacak bir ilişkide gerçek aşkı bulacaksınız. İş hayatınızda bir dönüm noktasına geldiniz, köklü bir değişim söz konusu. Meslek değişimi söz konusu olmayacak, sadece kapalı kaldığını düşündüğünüz kapılar açılacak ve yükseleceksiniz. Geçmişte istemeyerek yapmış olduğunuz bir yatırımın sonucunu, bugün en iyi şekilde alacak ve çok sevineceksiniz. Hava değişimlerine karşı tedbirli olun.

8 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 35" R
Ay
Başak
16° 04' 41"
Merkür
Koç
17° 16' 10"
Venüs
Koç
18° 15' 15"
Mars
Balık
21° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 00"
Satürn
Balık
15° 36' 35"
Uranüs
Boğa
21° 46' 01"
Neptün
Balık
28° 34' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 52"
Lilith
Başak
22° 11' 27"
True Node
Koç
15° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>