Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dinleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Birine itirafta bulunmaya karar verebilirsiniz. Bir şeyi çözmeye çalışıyorsunuz ve belki bir arkadaşınızla konuşursanız daha iyi hissedeceksiniz. Veya sevgilinize karşı gerçekten ne hissettiğinizi anlamak için onunla biraz zaman geçirin. Endişelerinizi dile getirmek faydalı olabilir. Bir şeyleri konuşarak duygularınızı daha iyi anlayabilir ve bir çözüm bulabilirsiniz.

Bugün motivasyon eksikliğinizin yanında hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizin de düşük olması, rehavete kapılmanıza yol açabilir. Pek bir şey yapmak istemeyebilirsiniz ve herhangi bir şekilde çalışmak zorunda kalırsanız inanılmaz derecede rahatsız olabilirsiniz. Akşam sinemaya, bir gerilim ya da aksiyon filmi izlemeye gitmek iyi gelebilir. Bu tarz bir film izlemek kanın damarlarınızda yeniden hızla akmasını sağlar.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Her şey olabilir. Kişisel seviyede olsun, aile içinde olsun, bugün hayatına bir alanda bir değişim geliyor. Geçtiğimiz aylarda kendi kendine üstesinden gelmesi zor olan bazı korkuların oldu. Biraz kaygılı bir dönemden geçtin, ama önümüzdeki birkaç haftayı çok daha kolay ve hafif bulacaksın.Bu aralar konuşmayı çok istediğiniz insanlar varsa, en iyisi onları bir kenarı çekip her biriyle ayrı ayrı konuşmanız. Zira kalabalık gruplarla kurulan iletişim bugün karışık bir hal alacak gibi görünüyor; herkes hariçten gazel okuyabilir ve siz düşüncelerine gerçekten önem verdiğiniz kişiyi dinleme noktasına gelemeyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarla baş başa vakit geçirmek paha biçilemezdir, bu yüzden bu ilişkilerinize gereken özeni gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alaycı iletişim tarzınızda bu sefer biraz fazla ileri gitmiş olabilirsiniz. Söyleyeceğinizi doğrudan söylemek yerine bilmece gibi konuşmakta ısrar etmemelisiniz. İnsanlar mizah duygunuza ve kinik tutumunuza bir müddet ayak uydursalar da işin tadı er geç kaçacaktır. Çok geçmeden yakın arkadaşlarınız bile ne demek istediğinizi anlamakta güçlük çekmeye başlayabilirler.

10 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde eğitim, yurtdışı, yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Taşınma, ilişkileri bir adım ileri taşıma gibi durumlar ön planda olabilir. Sosyal ve flörtöz olacağınız bir gün.

10 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki yoğun temponun etkisini evinde vakit geçirerek atmak isteyebilirsin. Evdeki eksikleri gidermek için bir liste yapabilir ve alışverişe çıkabilirsin. Eğer yalnızsan, katılacağın davette tanışacağın kişi seninle yeniden iletişime geçebilir. Kişisel gelişimine ağırlık vermek isteyerek yeni kültürel faaliyetleri araştırabilirsin, entelektüel tarafına da öncelik vereceksin.

10 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişle aranızda duygusal bağ kurmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Geçmişi yeniden yaşamak yerine olaylara bir son vermek için son kez bağ kurup bu konuyu artık kapatın. Geçmişi düşünmek yerine geleceğinizi düşünerek adım atın. Hedeflerinize odaklanın.

10 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha hareketli ve hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak da mutluluk getirebilir.

10 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüksek sorumluluklardan mümkün olduğunca kaçınmaya çalışmalısınız. Potansiyelinizi yavaş yavaş açın ve kendinize çok fazla yüklenmeyin.

10 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

10 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinsel enerjiniz güçlü ve odaklı. Çok fazla düşünüyor olabilirsiniz ve özel biriyle etkileşime girme fikri sizi heyecanlandırıyor olabilir. Bugün bazı anlaşmazlıkları veya çatışmalar yaşayabilirsiniz ancak bu ilişkinizin ihtiyaç duyduğu yüzleşme ortamını yaratarak daha iyiye yol açabilir. Sizin için mevcut zihinsel enerjiyi gerçekten üretken faaliyetlere kanalize etmeye çalışın.

10 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yanlış yönlendirilebilirsiniz. Bildiğinizden şaşamamalı ve kendi doğrularınızı savunmalısınız. Tepkiler sizi ilgilendirmesin. Refleksleriniz güçlü. Dizlerinizle başınız dertte. Acele hareket etmemelisiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var. Bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

10 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile içi ilişkiler konusunda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz ortamlarda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Agresif tavırlar ortaya koymamanız gereken bir gün. Anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz çok fazla sorun var ve bu da her şeyin daha karmaşık olmasına neden oluyor. Etrafınızdaki insanlarla didişmek yerine daha sağlıklı iletişim kurmaya çalışın.

10 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili endişe ve kuruntularınızı ona yansıtmayın. Çünkü bunlar sadece sizin ürettiğiniz düşünceler olup, gerçeklik tarafı olmayabilir. Boş yere hem kendinizin hem de sevgilinizin canını sıkmamalısınız. İş konusunda boş hayallerin peşinden koşmanız ve zamanınızı gerektiği biçimde değerlendirmemeniz, başarısızlıklara yol açabilir. Mali gücünüzü sarsacak, girişimlerden dikkatle kaçının. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.

10 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 56" R
Ay
Akrep
27° 08' 51"
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
25° 30' 53"
Mars
Balık
26° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 21"
Satürn
Balık
16° 10' 22"
Uranüs
Boğa
22° 05' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 19"
Lilith
Başak
22° 50' 38"
True Node
Koç
15° 34' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>