Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Performansın Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

İçinizden bir ses bugün yavaşlamanız için sizi uyarıyor. Bir mola verip liderliği başkasına devrederseniz, muhtemelen en iyisini yaparsınız. Evdeki işlere yoğunlaşın ve sevdiklerinizle ilgili sorunlara kulak verin. Zihinsel bir tartışmanın olması oldukça muhtemel. Bilinçli olarak fark etseniz de etmeseniz de, ele alınması gereken ciddi konular var.

Bugün, hayallerinin gerçekleşmesi açısından iyi bir gün. El atacağınız yaratıcı bir projeniz olabilir. Belki de ticarete atılacaksınız. Ya da zaten çalıştığınız şirketi genişletmeye çalışıyorsunuzdur. Hayali düşünceleriniz ve özenli tavrınız bugün başarılı olacak olmalı. Planlarınız hakkında cesur olun ve onları dinleyecek insanlarla konuşun!

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

İnsanlarla pozitif açıdan etkileşim kurmayı zorlayıcı bulabileceğin bir gün. Etrafta dengesiz ve gergin bir enerji akışı var ve sen de kasvetli kişiliklerin kurbanı olmak istemiyorsun. Çabaların karşılığı ürettiğin huzur ise pek memnun karşılanmayabilir ve girişimler boşa gidebilir. Psikolog rolünü üstlenme. Kendi işlerine odaklan gerisini de akışa bırak.Bugün büyük bir projeyi tamamlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz ancak bugün birkaç konuda tıkanırsanız şaşırmayın. Bu sinir bozucu olabilir çünkü herşeyi halledebilecek misiniz diye endişeleniyorsunuz ve bu yüzden genellikle normalden çok daha fazla zaman ve çaba harcamanız gerekecek. Otoriter figürler de yolunuzda bir engel olabilir. Devam edin ve durmayın. Bu işi başarmanın tek yolu bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ilk gününde özellikle yurt dışı işleriniz ve bağlantılarınızla ilgili bir gündeminiz olabilir. Kariyeriniz için verdiğiniz emeklerin karşılığını alabilirsiniz. Ancak yeterli çalışmadığınız yerlerden sınavlar gelebilir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde yarım kalan konuşmalarınızı gerçekleştirebilir, başvurular ve yasal süreçlerle ilgilenebilirsiniz. Açık sözlü tavrınız öne çıkarken, düşünmeden konuşmaya da açıksınız. Hız ve hareket ön planda.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya işlerini erkenden bitirmiş olmanın verdiği rahatlık ile başlayacaksın. Artan çalışma performansın ile arkadaşlarının dikkatini çekebilirsin. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, alacağın yeni kararlar fikir ayrılıklarına sebep olabilir. Dolap temizliğine girişmişken, elinden çıkarmak istediklerinin yerini doldurmakta acele etmiyorsun. Farkında olmadan, alışveriş bütçenin dışına taşabilirsin.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde bazı projelerden dolayı ortaklarınızla anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Mükemmelliyetçi tarafınız bugün sizi zorlayabilir. Olaylara daha sakin yaklaşmalı ve ses tonunuza dikkat etmelisiniz. Aşk ilişkilerinde kendinizi bunalmış ve kendinizi bir çıkmazda hissedebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmeniz yanlış anlaşılmaların önüne geçecektir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Tatil planları yapmak isteyebilir ve gitmek istediğiniz yerlerin araştırmasını yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde hayatınızda yenilik isteyebilir ve farklı konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle organizasyon yapmak iyi gelecektir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sezginizle ve kalbinizle ortak bir karar alabilmelisiniz. Bugün, hayatınızın diğer günlerini tasarlamak için oldukça uygun.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınız bugün bir kazadan ya da yaralanmadan ötürü meydana gelen karmaşıklıkla başka çıkmak için yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ona yardım etmek için çok fazla fiziksel ve zihinsel çaba göstermeye istekli olacaksınız ve o kişi bunun için size çok minnettar kalacak. Bununla birlikte, fiziksel emek söz konusuysa, vücudunuzu yapabileceklerinin ötesine zorlamayın. Bu size veya başka birine yardımcı olmayacak!

11 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni fikirler, hayaller ve hedefler için ilham bulmak için güzel bir gün. Hayatınızdaki hangi alışkanlıkların veya takıntıların, özellikle zihinsel düzeyde, sizi büyümekten ve gelişmekten alıkoyabileceğini düşünmek için iyi bir zaman. Bir süredir ertelediğiniz konuları gündeme getirmek ve nihayet işe başlamak, iyi hissettirecektir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı özgür bırakmaktan hoşlanmanıza rağmen, insiyatifin başkalarına geçmesi korkusu içinde hareket ediyorsunuz. Oto kontrolünüzün sağlam olması sizi farklı kılarken, çevrenizde daha fazla merak konusu haline getiriyor

11 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuz üzerinde oluşacak enerjilerden doğru anlamda yarar sağlamaya başlayacaksınız. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Bu süreç içerisinde bencil hareket etmekten de kaçınmanız gerekiyor. Daha anlayışlı olmaya çalışın.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir insansınız ve bu özelliğiniz sayesinde gereksiz tartışmalardan uzak durmayı başarıyorsunuz. Yine de mantığınızı ön plana çıkarmak zorunda olduğunuz bazı anlar olacak. İşinizle ilgili yapay, gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor. Uygun bir diyete başlayarak eski formunuza yeniden kavuşabilirsiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 40"
Ay
Akrep
24° 48' 18"
Merkür
Koç
26° 28' 03"
Venüs
Balık
21° 38' 53"
Mars
Balık
04° 59' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 05"
Satürn
Balık
13° 18' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 48"
Neptün
Balık
27° 48' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 43"
Lilith
Başak
19° 48' 01"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>