Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkatini Topluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Yeni ufuklar keşfetmek mi istiyorsunuz? Bir gezi planlamak için sabırsızlanıyorsanız, önce nereye ve kiminle gideceğinize karar vermelisiniz. Ya da, yeni bir hobi veya eğlenceli bir aktiviye başlamak istediğinizi düşünebilirsiniz. Belki yeni bir müzik aleti alabilir ya da yeni bir sporla ilgilenebilirsiniz. Bugün fikir ve planlarla dolusunuz ama onları detaylı bie şekilde düşünmek zor olabilir. Tek bir yön seçip onu izlemeye çalışın!

Kendinizi bugün arabuluculuk yaparken bulabilirsiniz. İşyerinizde, meslektaşlarınız yoğun bir tartışma içine girebilirler. Bugün önemli bir konuda bir karar verilmesi gerekebilir. Güçlü kişilikler kontrolü ele geçirmeye çalışıyor olabilir, ancak bütün cevaplar da onlarda olmayabilir. Bir tartışmaya katılın ve olaya tüm tarafları dahil etmek için elinizden geleni yapın. Utangaçarkadaşlarınızı konuşmaya teşvik edin. Sunulacak yararlı fikirleri olabilir.

İş hayatınızda güzel rüzgarlar esiyor. Kendinizi organize bir hale soktunuz. Şüphesiz ki, bazı projelerinizi incelediniz ya da en azından yaklaşımınızı değerlendirdiniz. Mademki bu konuda tamamsınız, neden diğer organizasyon metotlarına da bakmıyorsunuz? Fakat kendiniz hakkında çok sabırsız olmayın: Öğrenmek bazen zaman alabilir!

Kıvılcımının, potansiyel enerji durumunu kinetik enerji durumuna çok kolay bir şekilde dönüştürebileceğini göreceksin. Sözlerinin gücünü küçümseme. Diğerleri üzerindeki derin etkilerini anla ve olabilecek sonuçları için sorumluluk al. Mümkünse onları daha az kullanmaya çalış. Az ama öz konuşmak çok daha etkili bir metottur.Bugün planladığınız kadar üretken olmakta zorluk çekebilirsiniz. Hülyalı zihniniz, pratik herhangi bir şeye odaklanmayı reddediyor. Pratiklik, geçtiğimiz birkaç haftanın temel konusu oldu fakat rasyonel, düzenli yaklaşımınızdan biraz uzaklaşmakta da bir sakınca yok. Daha fazla hayal kurarsınız muhtemelen ihtiyacınız olan dengeyi bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. İşler sizi huzursuz edecek kadar hızlı ilerliyor ve tempoyu artırmanızı gerektiren daimi bir aciliyet hissi var. Paniğe kapılmayın ve her şeyi aynı anda halletmeye çalışırken takılıp düşmeyin. Bunun yerine bütün olasılıklara açık olun. Havada sizi kendinizi aşmaya teşvik eden yüksek bir enerji var.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında hızlı bir tempo içerisinde olabilirsiniz. İş hayatıyla ilgili bazı sorumluluklar, mecburi yaptırımlar gündemde olabilir. Yöneticilerinizle ve üstlerinizle, sizden yaşça büyük insanlarla iletişiminizde daha kontrollü olun.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha çok dikkat etmeye başlayacaksın. Eğer kronik rahatsızlığın varsa, sağlığını korumak adına daha çok önlem almak isteyebilirsin. Bir süredir görüşmediğin bir arkadaşın, seninle iletişime geçebilir. Kariyerinde beklediğin sıçramayı yaşayabilirsin. Daha çok sosyal çevreye dahil olma ihtiyacın, yadırganabilir. Çıkarların doğrultusunda atacağın adımların geri dönüşü yıkıcı olabilir.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yaşananlar ve biriken işlerinizden dolayı öfkeli hissedebilirsiniz. Almak istediğiniz keskin kararları bir an önce uygulamaya koyma isteğiniz, sizi geri dönüşü olmayan sonuçlarla karşı karşıya bırakabilir. Geleceğinizi düşünerek alacağınız kararlar sizin için daha iyi olacaktır. Sakin kalmaya özen gösterin.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fedakarlığı bir kenara bırakarak kendi isteklerinizi ön plana koymak ve karakteristik davranmak ilişkinize yeni soluk getirebilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün farklı psişik yeteneklere sahip olduğunuzu, belki de daha önce deneyimlediğinizden daha yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Muhtemelen bir kişinin neye ihtiyaç duyduğunu ya da istediğini, belki de kendisi bile bilmeden önce biliyorsunuzdur ve bu da sizi önem verdiğiniz kişilere daha da yaklaştırabilir. Bazen bir söz söylemeden, arkadaşlarınızla ve ailenizle kolay fark edilemeyecek bir şekilde iletişim kurabileceğinizi fark edebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapın!

13 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süre ilişkiler yerine kişisel gelişiminize odaklanmanız gerekiyor. İçsel yolculuğunuz sizi tatmin etmeye başladığınızda gerçek duyguları da hayatınıza çekeceksiniz. Belirli bir hedefe ulaşmak için kendinize çizdiğiniz sınırları aşmak için bahaneler üretmeyin. Şu an taviz verdiklerinizi kısa bir süre sonra unutacaksınız fakat başardıklarınız sizinle kalacak.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra, kişisel düşüncelerinizi derinleştireceğinizi gösteriyor.,

13 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her şeyi daha detaylı bir şekilde takip etmek isteyeceksiniz. Birbirinden farklı etkiler alıyorsunuz ve bu da harekete geçme noktasında zorluk yaşanabileceği anlamına geliyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha sağlıklı bir bakışla değerlendirmeniz gerekiyor. Sevgilinize karşı sergilediğiniz hırçın davranışlar ilişkiniz açısından yıpratıcı olabilir. İş yerinde sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Fakat endişe etmeyin üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, insan ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Parasal anlamda alacağınız fikir desteği sizi yeni girişimlere yönlendirecek. Sinir sisteminiz için açık havada uzun yürüyüşler yapabilir veya alternatif teknikler deneyebilirsiniz

13 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>