Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tecrüben Konuşuyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiklerinize sevgi sözcükleri söylemeyi unutmayın. Odadan her çıktığınızda, bir daha asla o odaya giremeyebileceğinizi düşünün. Belki de o insanları bir daha asla görmeyeceksiniz? Sevdiğiniz insanlara ilgi gösterdiğinizden emin olun. İnsanlar sizin tarafınızdan sevildiklerini ve önemsendiklerini hissetmek için ekstra ilgiye ihtiyaç duyabilirler. Sizin için önemli olan insanlara samimi bir şekilde sarılın.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Sözlerin bugün başını belaya sokabilir. Ne söylediğine dikkat et. Yoğun hislerin sebep olabileceği aceleci yorumlardan uzak dur. Bu yorumlar olması gerektiği gibi olmayabilir ve ileriki dönemlerde sana karşı kullanılabilir. Grubuna biraz neşe kat; inatçı tavırlarını evde bırak. Hedefler ve disiplin, günün en öne çıkan temaları olacak.Rutininize bir ara verin. Sürekli yeni maceralar ve yeni topraklar fethetme arzusu peşinde koştuğunuz için kendinizi savaşın ortasında muhteşem bir savaş atı sürüyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bugün durup atınızın su içmesine izin vermek için biraz vakit ayırın. Kendiniz de biraz dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bu dinginlik anından faydalanarak zihninizde saldırı planınızı oluşturun ki bir sonraki adımınızı nasıl atacağınızdan tam olarak emin olabilesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.03'e kadar Ay Boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar enerjiniz ve motivasyonunuz düşük olabilir. Rüyaların etkisinde kalabilirsiniz. Günün geri kalanında ise temponuz artıyor ve bir seçim ve karar haline doğru gidiyorsunuz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşme fırsatı yakalayamadığın bazı insanlar ile telefon görüşmesi yapabilirsin. Geçmişte edindiğin tecrübelerile ilgili problemlerde işine yarayacak. Kariyer alanında eksik hissettiğin konular için eğitim araştırmalarına girip, kurslara kayıt olmayı düşünebilirsin. Evde bulunan elektronik eşyaların sürekli bozulması canını sıkabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde bazı projelerden dolayı ortaklarınızla anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Mükemmelliyetçi tarafınız bugün sizi zorlayabilir. Olaylara daha sakin yaklaşmalı ve ses tonunuza dikkat etmelisiniz. Aşk ilişkilerinde kendinizi bunalmış ve kendinizi bir çıkmazda hissedebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmeniz yanlış anlaşılmaların önüne geçecektir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bilhassa beslenmeniz iyi değilse bağışıklık sisteminizin düşmesine ve hasta olmanıza neden olabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların varlığına nasıl tepki gösterdiklerinin bilincinde ol bugün. Yaptığın espriler pek hoş karşılanmıyor olabilir. Daha da ileri gitme. Şu anki tavırlarınla yeterince ileri gitmiş olabilirsin. Biraz rahatla ve bir başkasının üstündeki rolü almasına izin ver. Konuşmadan önce biraz düşün. Negatif eleştiriler yerine, olan biteni pozitif kelimeler ve yüreklendirici ifadelerle destekle.

18 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara daha pozitif bakma eğiliminiz çevrenizden de takdir görüyor ve size olan güveni arttırıyor. Ruhsal olarak yoğun geçen, ilham ve sezgi ile dolu dolu bir gün olabilir. Bu kadar maneviyat içinde nesnel değerlendirmeleriniz zayıf kalabileceğinden, bazı kararları ertelemeyi düşünebilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmayı biliyorsunuz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gündelik işlerinizi ilgilendiren konularda daha temkinli olmalısınız. Harekete geçmek isterken zaman zaman hatalar yapma ihtimaliniz var. Karmaşık durumları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Sorumluluklarınızın bilincinde olmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten beraberliğinizde uğradığınız hayal kırıklığı yüzünden içinize kapandınız. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakınlaşmak istiyor. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalmanız mümkün. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Sürekli kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlarınızı ihmal etmeyin.

18 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 54' 38" R
Ay
Aslan
22° 18' 50" R
Merkür
Koç
29° 26' 23"
Venüs
Boğa
19° 25' 38"
Mars
Koç
11° 12' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 30"
Satürn
Balık
17° 45' 53"
Uranüs
Boğa
23° 12' 45"
Neptün
Balık
29° 19' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 07"
Lilith
Başak
24° 59' 51"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>