Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizi, sizin onu sevdiğinizden daha çok sevdiğini düşünüyor. Bu tespitinde haksız da sayılmaz. Size cazip görünmek için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasına karşılık verirseniz siz de daha mutlu olabilirsiniz.

İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz.

Bugün çok sevineceğiniz bir para haberi alabilirsiniz. Küçük bir meblağ ama sürekli ve düzenli olarak elinize geçecek. Bu durum sizin yeni harcama planları yapmanıza neden olabilir.

Hiç kimsenin desteklemediği bir gönül ilişkisini bir tek siz onaylıyorsunuz. Onlar sizi çok takdir ediyor ama bu konuda başkalarından eleştiri alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Aile bağlarınızın sağlamlığı, bu zor dönemi atlatmanıza yardımcı olabilir. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:30 Mars-Jüpiter görünümü, bir yanıyla duygularımızı ön planda tutan, ancak diğer yanıyla değişim, yenilik ve macera arzumuzu yükselten bir etkidir. Bir şeyler üzmüşse, yaralamış ve kırmışsa bizi bunu göstermekten çekindiğimiz gibi, kendi içimizde unutmaya bile çalışırız. Geçecek deriz, geçmesini isteriz, umarız ve içimizdeki acıyı bastırırız. İyimser düşünmeye çalışırız. Bazen bu iyimserliği abartabiliriz de. Bu ikilemli halimiz aslında sevdiğimiz değer verdiğimiz insanlar yüzünden üzüntümüzdür. Yabancı olsa, dert etmeyiz de, can bildiklerimiz bizi anlamadığı için yorgunuz. Benim tavsiyem, yine de gerçekçi olmanızdır. Kırıldıysanız sineye çekmeyin, ancak abartıyorsanız kendinizi de hırpalamayın. Çünkü bu görünüm olmayan bir şeyi olmuş gibi hissettirebilir veya olan bir şeyin üstünü kapattırabilir. Saat 07:22 Ay-Pluto görünüm etkisinde, duygularınızı ve duruma göre öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 13:56 Güneş-Chiron olumlu görünümü, iç dünyamızın derinlikleriyle olan temasımızı ve problemlerimizin çözümü için dikkatlice düşündüğümüzü gösteriyor. Saat 18:45 Ay-Venüs karşıtlığında, duygularımız bir hayli ateşli ve arzularımız bir hayli baskındır. Kendimizi düşünüyoruz. Ancak ilişki bir ortaklıktır. Eğer bu gönül birliği son altı aydır aranızda sağlanmamışsa, bu görünüm anlaşma yollarını tıkayabilir. Doğal olarak baskın davranırsınız. Bunun ayarını bilmenizde yarar var.

20 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Güne olumlu gelişmeler ile başlayacaksın. Hislerine çok derinden tercüman olan duygularda yaşıyorsun. Daha ne olsun! Bu kadar güzel bir başlangıç için çevrenden ayrıca destek görüyorsun. Ardında bırakacağın çok konuların var. Aşk hayatında artık daha net gelişmeler görmek istiyorsun. Bu yüzden sevdiğin ya da hoşlandığın kişiyi bugün kıskandırmak isteyebilirsin. Fakat bu atılımın beklediğinden de farklı sonuçlar doğurabilir. Ev içerisinde sıklıkla kullandığın eşyaların aniden işlevini kaybettiğine tanıklık etmen olası. Özellikle mutfak eşyalarını daha özenle kullanmanda, yarım aksak çalışanları ise bugün hiç kullanmamanı öneririm.

20 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin peşinden koşarak, bugün olayları sonuçlandırabilme imkânı bulabilirsiniz. Sadece yapmanız gereken kendinize duyduğunuz inancı kaybetmemeniz.

20 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel yönden kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda ani çıkışlardan uzak durmalısınız. İnandığınız konuları ateşli bir şekilde savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha yorucu olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ilginizi sağlığınıza vermelisiniz. Sağlığınızdan endişe ediyorsanız mutlaka doktora görünün.

20 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından son derece hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Görüşmek istediğiniz kişiler ve almak istediğiniz kararları bugün gerçekleştirin. Sonraki günlerde bu konularda bazı karışıklıklar çıkabilecek.

20 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anda yaşayan Koçlar için meraklarının tatmin olduğu bir gün. Geçmişten gelen işlerle meşgul olabilirsiniz. Akşam üstü sağlığıa dikkat edin. Gün boyu hızınıza yetişemeyenlere çabuk öflenip hemen affedeceksiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Sizi adeta kış uykusundan uyandıracak. Son derece aktif, ilgiyi üzerinize çekecek bir gündesiniz. Yüksek enerjinizle istediğiniz herkesin dikkatini çekersiniz. Tehlikeli sporlardan kaçının. Migren gibi kronik baş ağrısı yaşam kalitenizi düşürebilir. İkili ilişkilerde hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya başlarsınız. Getireceği sonuçları gözden geçirin.

20 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

20 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>