Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yüklerin Hafifliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 40%

Birinin sıkıntısını duyduğunuzdaki doğal eğiliminiz muhtemelen ona yardım etmek oluyor. Bu takdire şayan bir özellik ve muhtemelen bu yönünüzden dolayı etrafınızda güvenebileceğiniz arkadaşlarınız var. Fakat bazen cömertliğinizi ve yardımsever doğanızı görüp sizden faydalanmaya çalışan olabilir. Bugün özellikle bu olasılığa dikkat etmeniz gerek. Gözünüzü açık tutun. İyi kalpli olmak her şeye katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Her şeyin kolayca akıp gideceği bir gün önünde uzanıyor. Tek yapman gereken hislerinin dengesiz olduğunun farkına varmak. Kelimelerinin ardında büyük etkiler var ve insanlar da bunun farkına varıp seni dinliyor olacak; ki dinlediklerine göre zekiler demektir. Bugün söylediğin her şey hedefi tam ortadan vuracaktır.Bilinçli bir şekilde olmasa bile insanların hareketlerini kontrol edebileceğinin farkına var. Senin baskına karşılık insanların duygusal bir takım şeyleri yüzüne karşı patlatacığı günlerden biri bugün. Başkalarının davranışları hakkında sorumluluk alman gerekiyormuş gibi hissetme. Kendi zor zamanlarınla yeterince uğraşıyorsun zaten.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili destekler alabilir,görüşmeleri yapabilirsiniz. Resmi işlemler ve imzalar gündeminizde olabilir. İş bağlantılı tanışmalar yaşayabilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından kurtuluyorsun. Yüklerinin hafiflediğini fark edebilirsin. Kendini daha rahat hissedeceğin bir güne merhaba diyorsun. Parasal bir kaygı taşımıyor olman harcamalarının artmasına neden olabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüveninizi ve kendinize verdiğiniz değeri manipüle etmek isteyenler olabilir. Sizi küçümseyerek ve mobbing uygulayarak üzerinize gelen kişilerden etkilenmemelisiniz. Sadece önünüze bakın ve yapmakta olduğunuz şeylere devam edin.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkiyebilir. Sabah saatlerinde çalışma konularınızla ilgili engellerle karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sıkı bir plan programla işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde hassasiyetler oluşabilir. Uğraştığınız konularda çok fazla çaba sarf ettiğinizi hissedebilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissedebilmek adına çalışma sürelerini uzatmak yerine çalışma süreniz boyunca verimli performansı göstermeye gayret edin.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde moralinizin yüksek olduğu, takım çalışmaları ve arkadaş çevrenizle görüşmelerinizden keyif alacağınız plan ve projelerinize yönelebileceğiniz bir atmosfer sözkonusu iken, 14.00’dan gece yarısına dek olan dönemde yalnız kalmak, dinlenmek isteyebilir, zamanınızı meditasyon, dua ve enerji çalışmalarına yönelerek faydalı olarak değerlendirebilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin gününüz! Çevrenizdeki, özellikle kalbinize en yakın olanlarda iz bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bir şekilde dikkat çekerek kendinizi aşacaksınız.  Bu, son haftalardaki tüm çalışmalarınız için ödülünüz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeye başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Özgürce davranışlarınız yüzünden bazı konularda risk alıyorsunuz. Yanlış anlaşılmaktan korkmuyor gibisiniz. 

20 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok çekici bir partner adayıyla tanışmanız muhtemeldir. İş yerinizdeki çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamlıyorsunuz ve finansal olarak iyi bir durumdasınız. Sağlıksız alışkanlıklarınızı hayatınızdan çıkarmaya çalışın.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

20 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 56" R
Ay
Başak
18° 05' 36"
Merkür
Boğa
02° 11' 17"
Venüs
Boğa
22° 05' 34"
Mars
Koç
12° 51' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 10"
Satürn
Balık
17° 54' 49"
Uranüs
Boğa
23° 20' 17"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 44"
Lilith
Başak
25° 14' 16"
True Node
Koç
14° 54' 18"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>