Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Döngün Yenilenecek Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Kendine zaman ayırırken partnerini ihmal etmek istemeyebilirsin. Birbirinizin halinden anlamanız, ilişkinizin güçlenmesi için önemli olabilir. Onun da yardımıyla kafanı dağıtabilmek hem sana hem de ilişkinize iyi gelecek.

Günlük rutininizdeki birçok fırsatı keşfetmek için bugün sizin için mükemmel bir gün. Başkalarıyla etkileşim kurarken entelektüel doğanıza uyum sağlamanız ve sağlam mantığınızı grubun enerjisine katmanız iyi olacaktır. Bu, çalıştığınız kararsız tiplere emir vermek için gerekli olan şeyin ta kendisidir.

İş yerinde senin uzmanlığına ihtiyaç duyulabilir. İş arkadaşların senin uzmanlığın sayesinde bir sorunu atlatmak isteyecekler. Onlara yardımcı olmak kariyerin için önemli olacak.

Kendine daha çok zaman ayırmak ister istemez keyifli olmanı sağlayacak. Tek başına zaman geçirmek seni sıkmayacak. Aksine mutlu olman için gereken motivasyonu verip sağlığını da olumlu etkileyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik bir yoğunluk içinde bulunabilirsin. İdare etmen gereken işlerin hepsi aynı anda ilgilenmeni bekleyebilir. Bir arkadaşından ya da aile üyesinden yardım istemek üstündeki yükü azaltmanı sağlayacak.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Böyle küçük bir konu için çok fazla zamanınızı ve enerjinizi alan bir ortaklık anlaşmazlığını çözmelisiniz. Bir Güneş-Venüs birliği, işleri yumuşatmanızı ve daha önce sahip olduğunuz olumlu ilişkiye geri dönmenizi kolaylaştıracaktır.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündeminin ana belirleyicisi ikili ilişkiler olacak. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, partnerinin sosyal medya hesaplarını kontrol altına almak isteyebilir ve çeşitli tartışmalar yaşayabilirsin. Karşındakinden en büyük beklentin dürüstlük olacak. Kendini yeni bir döngüye hazırlayacaksın.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle birlikte vakit geçirebilir, bazı önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Hayatınızı nasıl ve kiminle devam ettireceğinize dair görüşlerinizin kabul görmesi için tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Aile içi iletişiminizde sorun olarak görünen noktaları tamir etme şansınız olabilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda. Bugünlerde eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilgili gelişmelere daha çok kulak kabartabilirsiniz. Dikkatli bir dinleyici olmaya gayret edin.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dürüstlüğünüz etrafınızdaki çoğu kişinin hoşuna gidecek ancak nazara açık bir gündesiniz. Enerjinizi mümkün olduğunca yüksek tutmanız size iyi gelecektir.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün imajınızı değiştirmeye karar vermeniz muhtemel. Kova burçları çok çabuk sıkılırlar. Birkaç aydır aynı tarzda giyiniyorsanız, yeni bir şeyler denemenizin vakti gelmiş olabilir. Muhafazakar bir giyim tarzınız varsa, biraz renk katmak isteyebilirsiniz. Parlak desenli gömlekler veya kravatlar kullanmaya ne dersiniz? Ya da tamamen siyah giymek gibi yeni bir renk seçimine de gidebilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuzu çevreleyen değişiklikler yakın ufukta. Anlık alışverişler sizi normalden daha coşkulu bir şekilde çağırıyor olabilir, ancak odaklanarak bütçenizi aşmaktan kaçınabilirsiniz. Bir süredir daha büyük bir harcama aklınızda olsa bile güçlü kalabilir ve her türlü kışkırtmaya karşı koyabilirsiniz! Kısa vadeli arzularınıza kapılmayın, bunun yerine birikimlerinizi biriktirmeye devam edin.

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor ve kendinizi ifade etmekte zorlandığınız için ilişkileriniz çoğu kez çıkmaza giriyor.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız özellikle de sosyal çevrenizle ilgili önemli kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Venüs ve Güneşin Akrep burcu transitiyle de para, ödemeler, vergi, ameliyat gibi konular daha fazla gündeminize gelmeye başlayacaktır. İlişkiniz ise derinleşecektir ama kıskançlık krizlerine dikkat edilmelidir.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatıyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız geldi. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçmanız sorun yaratıyor. İşinizle ilgili ümit bağladığınız bir girişime gösterdiğiniz çabalar ödül bulacak. Huzur, mutluluk ve başarı elde edeceksiniz. Fakat bunun için bir süre daha beklemeniz gerekli. Bu vaktin sonunda mutluluk sizi bekliyor. Maddi konulardaki sıkışıklığı fazla abartıyorsunuz, sıkıntılarınız geçici

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 23' 18" R
Ay
Balık
22° 54' 38"
Merkür
Koç
19° 01' 08"
Venüs
Boğa
06° 01' 53"
Mars
Koç
02° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 45"
Satürn
Balık
16° 55' 35"
Uranüs
Boğa
22° 34' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 13"
Lilith
Başak
23° 47' 27"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:01

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>