Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geleceğine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda içinde bulunduğunuz durumların ilişkinize zarar vermesine müsaade etmemelisiniz. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeye çalışın. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuyu tamamen kapattığınızdan emin olmalısınız. Bu anlamda kaçtığınız ya da göremediğiniz bir şeyler olması ikili ilişkilerde ortak bir paydada buluşmayı zorlaştırabilir. İlgilendiğiniz alanlarda önünüzü kapatacak insanlar olabileceği korkusunu geride bırakın ve kazanacaklarınıza odaklanın.

23 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize daha çok zaman ayırmanız gerekebilir. İçsel dünyanıza yönelerek duygularınızı dengelemeniz ve ruhunuzu beslemeniz önemli olabilir. Kendinizi dinlediğinizde daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, ani tepkiler vermekten kaçının. Sevdiklerinizle özel anlar yaşamak için fırsatlar olabilir, bu fırsatları değerlendirmek keyifli olacaktır.

23 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda maddi olarak yaşadığın kayıpları seni olumsuz etkiliyor olabilir. Geçmişi geride bırakıp gelecek günlerdeki kazançlarına odaklanacaksın. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarının seninle görüşmek istemesi seni düşündürtüyor. Bu kişilerin sana art niyetli duygularla yaklaştığından şüpheleniyorsun.

23 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde etki bırakan biri olmanın bazı dezavantajları olabilir. Bugün duygusal ya da maddi konularda yaptıklarınızın, söylediklerinizin yanlış anlaşılması bazı kırgınlıklara yol açabilir. Yardım etmek, işinizi kolaylaştırmak istediğiniz insanların gerçek duyguları ve beklentilerinin farkında olmaya çalışmalısınız. 

23 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel işler sizi yorabilir. Eşinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız değişimlerden etrafınızdakilerde etkilenebilir. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve duygusal konularda partnerinizle çatışmamak için çaba gösterin ve kendinizi daha iyi hissedebilmek adına bu konuda daha yapıcı olmaya çalışın.

23 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için harika bir gün olacak. Kendini çok mutlu ve keyifli hissedeceğin bir gündesin. Sevdiklerinle bolca vakit geçirebilecek ve sorumluluklarının üstesinden daha rahat gelebileceksin. Günün enerjisini iyi değerlendirmelisin bugün.

23 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi mali durumunuzun sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde iyi konumlandırıyor. Kendinizi güvence altına almak, doğal yeteneklerinizden ne yapacağınıza karar vermek ve kaynaklarınızı daha iyi kullanmanın yollarını bulmak için harekete geçiyor olabilirsiniz. Şu anda sizin için anlamlı olan buysa, bu yönde hareket etmekten çekinmeyin. Nitekim imkanlarınızı ve maddi şeyleri aşırıya kaçma, aşırı harcama veya takıntı haline getirme eğiliminde olabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerdeki dengesizliklere, özellikle de bağlanma ve özgürlük düzeylerine ilişkin olarak, normalden daha duyarlı olabilirsiniz. Kendi yolunuza gitme arzunuz, bağ kurma arzusuyla çatışıyor gibi görünüyor.

23 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili koçlar, ilişkilerinizde huzur arayışı içerisinde olmanıza rağmen ego çatışmalarının tam da içerisindesiniz. Nerede duracağınızı bilmelisiniz. Fazla cesaretli çıkışlarınız ilişkilerinizi yıpratıyor Dürtülerinizle hareket etmeyin, sakin olun. Empati yeteneğinizi arttırmanız gerekiyor.

23 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

23 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ilişkilerinizde bazı iletişim sorunları gerçekleşebilir ayrıca ani para çıkışlarına dikkat. Gününüz şahane geçsin.

23 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürekli mutluluğu aramaktan vazgeçin. İlişkiler pozitif ve negatif yönleriyle de çekici olabilirler. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten beklemeniz antipati toplamanıza neden oluyor. Başkalarının da doğruları olabileceğini unutmayın, onlardan yararlanmaya bakın. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmalısınız

23 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 07" R
Ay
Boğa
27° 42' 59" R
Merkür
Koç
22° 31' 17"
Venüs
Boğa
11° 29' 43"
Mars
Koç
06° 16' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 19"
Satürn
Balık
17° 17' 09"
Uranüs
Boğa
22° 50' 17"
Neptün
Balık
29° 09' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 45"
Lilith
Başak
24° 16' 58"
True Node
Koç
15° 18' 25"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>