Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunlarının Köküne İniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik anlarda beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz var. Biraz kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var.

Mesleğinizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Tercihleriniz konusunda daha dengeli olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Şartları lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize gereken önemi vermelisiniz. Hem sağlığınız hem de ruh haliniz konusunda desteğe ihtiyacınız olabilir. Maddi kaygıların sizi hayatta önem verdiğiniz başka değerlerden uzaklaştırmasına değil bunları daha iyi kullanıp yaşamanıza vesile olması için emek vermelisiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkabilecek beklenmedik fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Aklınızın ufkunu genişletmek için yeni insanlarla tanışmaktan çekinmeyin. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanları etkileyebilir ve projelerinizde başarıya ulaşabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz, bu değişimlere esnek bir şekilde adapte olmaya çalışın. Kişisel gelişiminize odaklanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emir almaktan hoşlanmıyorsun. İş hayatında birinin sana direktiflerde bulunmasından rahatsızlık duyabilirsin. Bu kişiyi sert bir dille uyarıyorsun. Yaşadığın cilt sorunlun sebebi bulmak istetiyorsun. Daha sağlıklı yemekler yiyerek su tüketimine dikkat etmeye başlıyorsun. Kendine yeni kişisel bakım rutinleri oluşturmak isteyebilirsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir alışverişi yaptığınızda kendinizi pişman ya da yetersiz hissetmemelisiniz. Bir insana bir konuda katkınızın olması, sizin için olumlu bir karma oluşturabilir. Vermek, alacaklarınıza ve kazanacaklarınıza yer açmak için en pratik ve bedava yoldur.

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkiyebilir. Sabah saatlerinde çalışma konularınızla ilgili engellerle karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sıkı bir plan programla işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde hassasiyetler oluşabilir. Uğraştığınız konularda çok fazla çaba sarf ettiğinizi hissedebilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi partnerinizle romantik bir ilişki yaşamaya adayın ve sonuçta sevginizin gördüğü karşılık ile mest olun. Mutluluğunuzu sevdiklerinizle paylaşarak büyütebilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni birisi ile tanışabilir ve güzel bir arkadaşlık kurabilirsin. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişim daha iyi olacak bugün. Bu durum, bir süredir çözüme gitmeyen konuları halletmende faydalı olabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün sizin için hoş sohbetleri ön plana çıkarabilir. İletişime özellikle açıksınız ve aynı zamanda çok fazla analiz yapma eğilimindesiniz. Nitekim eninde sonunda bu, sizi bir anlaşmaya varmak veya iyi bir ruh haline girmek için iyi bir konuma getiriyor. İster iletişim kurduğunuz kişilerle ister nasıl etkileşimde bulunduğunuzla ilgili olsun, normalden daha fazla etkiye sahipsiniz. Bugünün enerjileri rahat hissettirse de söylediklerinize dikkat etmek önemlidir çünkü kelimeler ağzınızdan her zaman istediğiniz gibi çıkmayabilir. Her zamankinden daha fazla ilgi çekebilirsiniz ve çoğu konuşmanın konusu olabilirsiniz! Bugün aynı zamanda geçmişinizden insanları kendinize çekeceğiniz bir zaman da olabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olabiliyor olmanız çevrenizde fark yaratıyor ve farkındasınız.

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz ancak gizli düşmanlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki uyum zaman zaman tehlikeye giriyor. Birbirinizi anlamaya çalışın. Birkaç gündür süren küçük huzursuzluk bugün çözülebilir. Yoğun geçen günlerin ardından, bugün işleri teslim edebilmek, rahatlamanıza ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgilenebilmenize olanak tanıyacak. Maddi açıdan aldığınız kararları uygularken zorluk çekiyorsunuz. Savurganlıktan vazgeçin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 59" R
Ay
Balık
11° 07' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 21"
Venüs
Boğa
05° 01' 47"
Mars
Koç
02° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 19"
Satürn
Balık
16° 51' 29"
Uranüs
Boğa
22° 32' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Başak
23° 42' 02"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>