Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ailen Genişliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında hatalar yapabilirsiniz. Farkında olmadan ısrarcı yaklaşma ihtimaliniz var. Hislerinizi biraz olsun gizlemeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına almanız gerekmekte. Hata yapmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin kalmayı seçmelisiniz. Yakın çevrenizle ya da aile üyelerinizle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı bastırmak yerine nasıl yöneteceğinizi düşünmek, bunu araştırmak, film ya da kitaplardan destek almak daha verimli olabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmakta zorlanmayacaksınız. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanları etkilemeyi başaracaksınız. Kendinize olan güveniniz artacak ve cesaretinizi kullanarak yeni fırsatlara adım atabilirsiniz. Önemsiz ayrıntılara takılmadan büyük resme odaklanmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda ise romantik ve tutkulu bir gün geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Analitik düşünmeye başlıyorsun. Bu durum yaşadığın karmaşıklığa çözüm getirebilir. Artık kendine odaklanacaksın. Hayatı nasıl yaşamak istiyorsan ona göre yaşayacaksın. Uzun yıllardır evli olan Koç burcuysan, eşinle artık çocuk fikrine daha sıcak bakmaya başlıyorsunuz. Ailenizi büyütme düşüncesi sizi heyecanlandırıyor.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman içinizden geldiği gibi davranamayabilirsiniz. İnsanları gözlemleyin. Olup biteni doğru değerlendirmek doğru yerde doğru tepkiyi vermenizi kolaylaştıracaktır.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde daha fazla hareket ve görüşme söz konusu olabilir. Ancak yanıltıcı olabilecek durumlara karşı dikkatli olmalısınız.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç ilişkiniz yokmuşçasına bir bireysellik ve özgürlük arayışı içerisinde olabilirsiniz. Bu konuda mantıklı olan tutumu sergilemek için çaba göstermeniz önemli.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için biraz yorucu geçebilir. İlgilenmen gereken birden fazla sorumluluğunun olması dikkatinin dağılmasına sebep olabilir. Önemli kararlar almak için acele etmemelisin bugün.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, günün ilk yarısında bazı engellere rağmen, bugün dileklerinizi gerçekleştirmek için güçlü bir enerji var. Hatta tavsiyelerinizle başkalarını da bir araya getirebilirsiniz. Biriyle fikirler veya inançlar aracılığıyla bağlantı kurmak güçlü bir odak noktası olabilir. Seçeneklerinizi keşfetmenin tam zamanı ancak aynı zamanda yeni bir çabayı sonuçlandırmak veya başlatmak yerine seçeneklerinizi açık tutmayı da düşünün. Bugün bir yapbozun parçaları zihinsel düzeyde bir araya geliyor ve bu pekâlâ geçmiş başarıların bir anısını da içerebilir. Geçmiş yaşamınızda bulunacak hazineler var!

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanızı hangi konu etkiledi ise, sizin için günün konusu bu oluyor. Bazen, başlangıcının ve sonucunun ne olacağını bile bilemiyorsunuz.. Duygusal olarak çok hızlı bir şekilde değişiyorsunuz. Rutin bir yaşam size göre değil.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşünceleriniz arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket etmek isterken hata da yapma ihtimaliniz var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak olması da önemli. Genel olarak kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi kendinize kuruntu yaptığınız bir konudan dolayı sevgilinizden gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz! İşinizle ilgili yeni fikirler üretmeli, çevrenizle her zamankinden daha çok konuşmalı ve tartışmalısınız. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü olacağınız ufku açık işler üzerine yoğunlaşın. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 09" R
Ay
Oğlak
25° 10' 22"
Merkür
Koç
16° 53' 28"
Venüs
Boğa
00° 59' 30"
Mars
Balık
29° 43' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 20"
Satürn
Balık
16° 34' 30"
Uranüs
Boğa
22° 20' 48"
Neptün
Balık
28° 54' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 31"
Lilith
Başak
23° 20' 13"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>