Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dinleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak olması da önemli. Güzel gelişmeler için zamana ihtiyacınız var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmanın yollarını aramanız gerekmekte. Temponuz yüksek ve bundan da doğru anlamda yararlanmaya çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. İhmalkar davranmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihninizi toplamak sonrasında daha iyi konuşmanızı, fikir üretmenizi ya da bağ kurmanızı sağlayabilir. Hareketlerinize her zamankinden fazla dikkat etmeniz, kelimelerde aşırı seçici ve dikkatli olmanız gereken ilişkiler bir süre sonra duygulardan uzaklaşabilir. Hayatınızdaki insanlarla aranızdaki bağın besleyici yanlarının azaldığını düşünüyorsanız bunu gündeme getirmeli, kanayan yarayı kapatmalısınız.

11 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcunu etkileyen enerjiler, kararlılık ve disiplin gerektiren konulara odaklanmanızı sağlayabilir. Kendinize koyduğunuz hedeflere odaklanarak ilerlemek ve planlarınıza sadık kalmak bugün önem kazanabilir. Aynı zamanda, anlık kararlardan ziyade uzun vadeli düşünmeye özen göstermeniz faydalı olacaktır. İletişim konularında dikkatli olmak ve sözlerinizi özenle seçmek de bugün önem taşıyabilir. Selametle!

11 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin her konuda seni desteklemesi özgüvenini arttırıyor. Aileni sığındığın bir liman olarak görmeye başlıyorsun. Bu hafta senin için yorucu ve yoğun geçmiş olabilir. Akşam eve gidip kendine bitki çayı yapıp dinlenmek isteyeceksin. Erkenden uyumak sana iyi geliyor.

11 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir amacınızı gerçekleştirdiğinizde bunun devamını getirmek ya da farklı konulara da bu etkiyi uyarlamak isteyebilirsiniz. Duygusal konular, işinizin gerekleri gibi sorumluluk almanız gereken alanlarda bir sıralamaya gidebilirsiniz. Bugün "zor" kelimesini kullanırken daha umutlu ve yapıcı olduğunuzu fark edebilirsiniz.

11 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yormaya meyillisiniz. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir. Gün içinde dikkat eksikliğinden dolayı hata yapmamaya özen gösterin. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. İşlerinizi ilerletmek için çaba gösterebilirsiniz. Önemli karar almak için uygun bir gün değil.

11 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizde ilk defa görüştüğünüz kişileri kaybetmemek adına dikkatli olmalı ve sürecin geçici olduğunu bilmelisiniz. Borçlarınız rahat bir şekilde ödenecek.

11 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ani gelişmeler ve beklenmedik olaylarla sınanabilirsin. Sakin bir gün geçirmek isterken bir anda etrafın hareketlenebilir. Sükunetini korumak ve sağlam adımlar atmak, ortamdaki dramadan sağ çıkmanı sağlayacak.

11 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konularda beklenmedik gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Konuların üzerine gidip çözüm aramak için doğru zaman değil. Güven vermeyen kişilerle aranıza mesafe koyun. Hayatınızı sadeleştirirseniz daha doğru kararlar alabileceksiniz.

11 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans evinizle ilgili bir çok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. . Planlarınızı gizli tutun.

11 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

11 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birbirinden farklı enerjiler alıyorsunuz. Kimi anlarda daha cömert yaklaşımlar ortaya koyarken kimi anlarda ise daha mesafeli tavırlar ortaya koyabilirsiniz. Yakın olduğunuz insanlara karşı dahi temkinli olma arzunuz var. Bu durum, kafa karışıklığı yaşanmasına neden olabilir.

11 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süren küskünlük döneminin ardından sevgilinizle yeniden bir araya gelmek yüzünüzü güldürdü. Mutluluğunuz için ona zaman tanıyarak, sorunları büyütmemeye çalışın. İşinizle ilgili olumlu ve ileri zamanlarda çok işinize yarayacak değişimler gündemde. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanıp, maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

11 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 35" R
Ay
Koç
23° 45' 28" R
Merkür
Koç
20° 32' 13"
Venüs
Boğa
08° 37' 20"
Mars
Koç
04° 29' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 23"
Satürn
Balık
17° 05' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 09"
Lilith
Başak
24° 01' 26"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>