Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yapıcı Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal kararlar almaya yatkınsınız. Düşündüklerinizi uygulama konusunda pek sorun yaşanmayacak. İlişkinizden yana yaşanabilecek sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Her şeyin mükemmel olmasını arzu edeceksiniz ancak bu konuda daha tutarlı olmaya çalışın. Beklentileriniz konusunda daha sabırlı olmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün. Gelir ve gider arasındaki problemleri ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir alışverişi yaptığınızda kendinizi pişman ya da yetersiz hissetmemelisiniz. Bir insana bir konuda katkınızın olması, sizin için olumlu bir karma oluşturabilir. Vermek, alacaklarınıza ve kazanacaklarınıza yer açmak için en pratik ve bedava yoldur.

12 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel bir denge arayışı içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden hassas olabilir, duygularınızı daha net bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmak ve empati yapmak önemli olacaktır. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışın. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, verimli bir gün geçirebilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan Koç burcuysan, ofisini farklı bir lokasyona taşımak isteyebilirsin. Bunun için derin araştırmalar yapıyorsun. İki arkadaşının arasında birtakım gerginlikler yaşanabilir. Olayları sakinleştirmek istiyorsun. Yıkıcı olmaktansa yapıcı olmayı tercih ediyorsun.

12 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir heyecan içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hayatınızı bir hedef doğrultusunda ilerletmek, cildinize ve bedeninize iyi bakmak, iyileştiren arkadaşlıklar kurmak adına yeni fikirleriniz, adımlarınız olabilir. Kendinizi içeriden yenilediğinizde, dışarıda olanların etkilerini değiştirebileceğinizi görebilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili anlaşmalara dikkat etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha duyarlı olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bitişler söz konusu. Gün içinde kararsızlık yaşayabilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ilişki içerisinde iseniz partnerinizle size yanlış gelen noktaları paylaşmanızda fayda var. Mesleki konularda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir dönemdesiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir insanın kötü davranışlarına farkında olmadan katkıda bulunuyor olabilirsin. Karşındaki insanın hareketlerini ne kadar etkilediğini ve ona neler kattığını gözden geçirmen gerekecek. Bugün insan ilişkilerinde dikkatli olmalısın.

12 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşamak istediklerinizi plan ve belli bir program çerçevesinde kararlılıkla uygulamalısınız. Bu kafa karışıklığıyla yerinizde saymaktan öte gidemezsiniz. Yakınlarınızdan destek alın. Hayal dünyasından çıkıp somut kararlar aldığınızda ilerleyeceksiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Her konuda bireyselliğinizi kullandığınız için, çoğu kez yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz. Olaylara yine hakimsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

12 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sağlık konularına dikkat. Gününüz şahane geçsin.

12 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk bu günlerde ne yazık ki sizin için sıkıntıdan başka anlam taşımıyor! Herhalde bugünlerde özgüveninizi yitirdiniz. Genel güvensizliğinizden sevgiliniz de payını alıyor. İşinizle ilgili alacağınız ilginç teklifler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle bitirdiğiniz bir ilişki tekrar canlılık kazansa da siz istekli olmayacaksınız. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

12 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 41" R
Ay
Balık
23° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 02' 45"
Venüs
Boğa
06° 04' 55"
Mars
Koç
02° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 20"
Satürn
Balık
16° 55' 47"
Uranüs
Boğa
22° 35' 02"
Neptün
Balık
29° 01' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 21"
Lilith
Başak
23° 47' 43"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>