Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kıskanılıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha heyecanlı ve mutlu hissedeceksiniz. İlişkinizin sorumluluğunu üzerinizde hissedebilecek olmanıza rağmen herhangi bir sorun yaşanmayacak. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceksiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Amaçlarınız değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi hayatınız dışında olup bitenlerle fazla ilgilenmemelisiniz. Size bir katkısı olmayan, duygusal olarak iyi yönlendirmeyen hiçbir şey için zaman harcamamalısınız. Evinizi, yaşam alanlarınızı ve refah düzeyinizi iyileştirmek adına yorulmak başkalarını düşünmek ya da kendinizi kıyaslamaktan daha iyi bir seçenektir.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcunun için enerjik ve hırslı bir gün olabilir. Kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz ve yeni başlangıçlar yapmak için cesaretiniz artabilir. İletişim konularında başarılı olabilir ve diğer insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ancak, ani tepkilerden kaçınmanız ve sabırlı olmanız önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende seni kıskanan kişiler olduğunu fark ediyorsun. Bu kişilere dikkat etmelisin. Herkes senin gibi iyi niyetli değil. Uzun zamandırarayışında olan Koç burcuysan, başvurduğun bir kurumdan olumlu geri dönüş alabilirsin. Görüşmeye gitmeden önce bilgilerini tazelemek isteyebilirsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamsal konnularda daha dikkatli ve dengeli olmaya çalışacaksınız. Mükemmeli arama isteğiniz var ancak bunu biraz olsun bastırmanız gerekiyor. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. İstenmeyen bütün sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırmayı başarabileceğiniz bir gün.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve ailevi konular içinde daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönmek için güzel fırsatlar var.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özel hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi motive ederek hayatınızı daha verimli hale getirebilir. Mutluluk yolunda önünüz çok açık.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularını çok yoğun yaşayabilirsin. Bir süredir içinde biriken ve kimseye ifade edemediğin duygu ve düşüncelerin bugün patlama noktasına gelebilir. Kendi üstüne fazla gitmemeli ve sevdiklerinle daha rahat konuşabilmelisin bugün.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün duygular inişli çıkışlı olabilir, bunun nedeni büyük ölçüde zamanlamanın yanlış olması ve bir şeyleri yanlış değerlendirmenin mümkün olmasıdır. İlişkilerinizde daha iyi sınırlar oluşturmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. İşinizde ve arkadaşlarınız arasında abartı ya da yanlış bilgiler dolaşabilir. Belki de insanlar yaptığınız şeyler için gereken takdiri göstermeden sizden çok fazla şey bekleyebilirler. Şu anda kolay bir çözüm bulunmayabileceğinden, karar vermek pişmanlık duymaya veya suçluluk duygusuna neden olabilir. Bununla birlikte, bugün ilerleyen saatlerde, başkalarıyla yapacağınız konuşmalar yoluyla stresten kurtulabilirsiniz. İnsanlarla etkileşime girmek sizi dünyaya getirebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün risk alma konusunda acele etmemelisiniz. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Güçlü kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz ancak iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel ilişkinizi ilgilendiren sorunları, kendi aranızda çözmek taraftarısınız. Fakat sevgilinizin bu konuları başkalarıyla paylaşması canınızı sıkıyor! Çalışma hayatınızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyin.

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 54' 30" R
Ay
Başak
04° 41' 41"
Merkür
Boğa
00° 43' 38"
Venüs
Boğa
20° 42' 01"
Mars
Koç
11° 59' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 09"
Satürn
Balık
17° 50' 12"
Uranüs
Boğa
23° 16' 21"
Neptün
Balık
29° 20' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 18"
Lilith
Başak
25° 06' 44"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>