Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ketumsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm problemlerin yavaş yavaş geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamanız gerekmekte. Sınırların bilincinde olabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Parasal durumunuzla ilgili bazı engeller gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir isteğinizin olması kadar bunun nasıl karşılandığını da önemseyebilirsiniz. Yanlışınızı ifade eden ama bunu yapıcı bir şekilde yapan kişiler, sizi çıkacağınız yollara daha verimli bir şekilde hazırlayabilir. Bu rahatlığı ve güveni hissedemediğiniz ilişkiler konusunda bazı kararlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Koç burcuna mensup olanlar için enerjinizin yüksek olacağı bir gün olabilir. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve kendinizi daha motive hissedebilirsiniz. Aşk konusunda duygusal olarak hareket etmekten çekinmeyin, ilişkilerinizde derinleşme ve anlayış artışı yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi korumayı unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatını kimseye anlatmayı tercih etmiyorsun. Yakın arkadaşlarının bu konuda sana kırabilir. Fakat sen yine de bu konuda çizgini korumaya devam edeceksin. Çocuğu olan Koç burcuysan, çocuğunun bazı derslerde yeteri kadar iyi olmadığını fark ediyorsun. Çocuğunu okuldan sonra bir kursa kaydettirmek isteyebilirsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazanç yöntemleriniz, işinizi yapma şeklinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu durum bazı vedaları ya da yapılanmaları gündeme getirebilir. Bugün sizinle benzer işleri yapan kişileri takip ederek kendiniz için dersler çıkarabilir, harcamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Tatlı tüketiminde aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde aşk var. Yaratıcı olduğunuz konulara karşı heves duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek sizi iyi hissettirecektir. Pozitif ruh halinizi herkese yansıtmalısınız. Şans içeren konularda kısmetiniz yüksek. Akşamüstü saatlerinde zevklerinize daha da düşkün olabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın her alanından keyif alacağınız bir gündesiniz. Günün en şanslı burcu sizsiniz. Hayatın hep güzel yönlerini görme fırsatı yakalayacaksınız.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla arandaki muhabbet her zamankinden daha iyi olabilir. Etrafında seni seven ve seni destekleyen insanların olması, duygusal anlamda bir yükün üstünden kalkmasını sağlayacak. Yine de para konularında dikkatli olmalısın.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün insanlar söyleyeceklerinizi dinliyor ve sizi ciddiye alıyor. Bir şeyin bir amacı olduğu sürece ona çekilirsiniz ve sizin için önemli olan birinin desteği sayesinde daha güçlü bir başarı duygusu hissedebilirsiniz. Aynı zamanda performansınızın ve başkalarının ne düşünebileceğinin de oldukça farkındasınız. Aşırı düşünmek sizi yanlış yola sürükleme eğilimindedir ve bundan vazgeçmek bugün size çok yardımcı olur. İsteklerinizi sözlü olarak iletme konusunda özellikle etkili olmasanız da diğer açılardan özellikle eylemler yoluyla, kendinizi ifade etmek için iyi bir enerjiye sahibiz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarına sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, tatil, çocuk konuları ön plana çıkabilir ayrıca kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde kıskançlığınız had safhada. Daha anlayışlı olmaya çalışın. Sevgilinizin size olan duygularının değişmesi söz konusu değil. İşinizde bir görev değişikliği söz konusu. Bu değişiklik sizin aleyhinize olacak. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmeniz yararınıza olabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın.

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 20' 01" R
Ay
Balık
22° 05' 31"
Merkür
Koç
18° 58' 55"
Venüs
Boğa
05° 57' 44"
Mars
Koç
02° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 58"
Satürn
Balık
16° 55' 18"
Uranüs
Boğa
22° 34' 42"
Neptün
Balık
29° 01' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 02"
Lilith
Başak
23° 47' 04"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>