Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Şu anda güçlü bir flört dönemi yaşıyor olabilirsiniz. Kovalar çok şakacı insanlardır ve bugün sevgili adaylarınıza da bu yönünüzü göstermek isteyebilirsiniz. Karizmanızı ortaya çıkaracak ve cazibenizi kullanacaksınız. İki farklı kişinin sizinle ilgilendiğini görebilirsiniz. Bu insanları daha iyi tanımak için onlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz! Çok eğlenceli olacak. Keyfini çıkarın!

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Bugün hislerini hareketlendirecek agresif bir etki olduğunu fark edeceksin. Büyük olasılıkla bu his dikkatini yönetecek ve yapman gereken bütün şeylere karşı daha durağan ve nedensel olmanı gerektirecek. Dürüst ve anlayışlı ol. Bir miktar pratik kullanımı olmadığı sürece, hiç kimse senin garip metaforlarını ve şakalarını anlamayacaktır. Çiçeklerini sula ve bahçendeki bitkileri biç. Toprağa yakın oldukça daha iyi hissedeceksin.Arkadaşınız olduğunu düşündüğünüz birinin davranışlarından şüphelenmenize sebep olacak rahatsız edici rüyalar görebilirsiniz. Bu kişi tuhaf davranıyor olabilir, dolayısıyla siz de arkadaşlığınızın geleceğinden endişe duyuyor olabilirsiniz. Rüyanızdaki sembollere bakmak ve size vermeye çalıştıkları mesajlara odaklanmak yerinde olacaktır. Arkadaşınızla ya da sizinle igili ya da her ikinizi birden kapsayan bir şeyler söylüyor olabilirler. Bunu bir düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Başkalarının hareketleri seni duygusal olarak farklı durumlara sokabilir. Bundan etkilenmemek için kendi işine odaklanmak daha iyi olacak. Başkalarının dediklerini dikkate almamakta fayda var.

24 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Öğle saati ve civarından itibaren gününüz daha verimli geçmeye başlayabilir. Öğleden sonra işleriniz daha yolunda ilerleyebilir. Üstleriniz ve çalışanlarınızla verimli görüşmeler yapabilir, anlaşmalar sağlayabilirsiniz.

24 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uykusuz başlaman, seni biraz dalgın yapının içerisine sokabilir. Eğer özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, yetişmesi gereken işler telaşlanmana neden olabilir. Aile içerisinde yaşanacak tartışmada, taraf olmak istemeyeceksin. İdeal kilona ulaşmak için beslenme düzenini ve spor programını güncellemek isteyebilirsin. Sağlığın konusundaki hassasiyetin artıyor. Çocukları olan bir Koç burcuysan, kişisel gelişimleri için onlara uygun oyun ve kursları araştırmaya karar verebilirsin.

24 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş zaman içerisinde hukuki yollara başvurulmayan bir konu hakkında geri dönüş alacaksınız. Dosya yeniden açılıyor. Bu yüzden bu aralar hayatınızın trafiği yoğun olabilir. Çevrenize bu koşuşturmacadan dolayı yakınabilirsiniz.

24 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumluluklarınızda artışlar yaşanabilir. Bununla birlikte uğraştığınız işlerinizde sonuç alacağınız bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı enerjinizi korumanız gereken zamanlar olabilir. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

24 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız konusunda bir miktar fedakar olmanız beklenebilir ve ancak mutluluk bu şekilde gelebilir. Yıldızlar gayretli insanların yanında.

24 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ne dersiniz? Bunu kesinlikle hak ediyorsunuz. Ne de olsa arada bir bu yarış atı halinden sıyrılmak lazım. Gerçekten halletmeniz gereken bir şeyler varsa bile, sonrası için eğlenceli ya da dinlendirici bir şeyler planlayabilirsiniz. Öğleden sora bir şekerleme yaparak ya da eve yemek sipariş ederek kendinizi şımartın. Keyifli bir yürüyüş ya da uzun bir banyo yapın. Kendinize bakmak için çalışmak kadar dinlenmeniz de gerekli.

24 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak normalden daha fazla kırılgan ve değişken olabilirsiniz. Sanılanın aksine bu duygusallık size gerçekçilik duygusuyla beraber geliyor. Olayları farklı farklı açılardan değerlendirdiğiniz, kendinize ait arzu ve beklentilerini tanımlayıp ifade edebileceğiniz bir açıklıktasınız. Sevme ve sevilme isteğiniz artarak hislerinizi domine edebilir.

24 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel konulara ilginiz artacak; duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sinirlisiniz, dikkat.

24 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

24 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutininizi değiştirmek, kendinize yeni bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Üstlendiğiniz bazı sorumluluklardan özgürleşme arzusu duyacaksınız. Stres kaynaklı sağlık problemlerine karşı dikkatli olun.

24 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizde bulunan birinden çok hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinize gereksiz yere baskı uyguluyorsunuz. İş hayatınız yoğun bir tempoya giriyor. Bu durum size biraz sıkıntı verse de, dişinizi sıkıp, ortama ayak uydurursanız son derece büyük maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Tamamen umudunuzu kestiğiniz maddi bir konuda yüzünüz gülecek. Beslenmenize dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>