Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gururlusun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanın işi sebebiyle uzakta olması onunla zaman geçirmeni zorlaştırabilir. Teknolojinin imkanlarını kullanarak iletişimi kesmemek ilişkinizin iyiliği için önemli olacak. Eline geçen her fırsatı haberleşmek için kullanmayı deneyebilirsin.

İşyerinizdeki gelişmeler sizi yönlendirecek. Son günlerin yarattığı belirsizlik, size çok değişik kararlar aldırabilir. Önümüzdeki günlerde ilginiz dışında bir alana yönelmeniz çok olası.

Emeklerinin karşılığını almaya başladıkça heyecanının arttığını hissedebilirsin. İşlerinin sona yaklaşması tembelliğe sebep olmamalı. Yeni işler ile ilgili fikirler üretmeye başlayabilirsin.

Aile üyeleriyle beraber zaman geçireceğin bir gün olacak. Onlarla ortak aktiviteler içinde bulunmak sana fazlasıyla keyif verebilir. Enerjini sık sık yenileme ihtiyacı duyabilirsin. Bol su içip hafif yemekler tüketmeye özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ile ilgilenmen gereken şeyler seni gün boyu meşgul edecek. Ertelediğin ev işleriyle ilgilenmek için gereken zamanı yaratmak isteyeceksin. Yaşadığın yere küçük müdahalelerde bulunarak daha da güzelleştirmek mümkün olacak.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün birinin yardımına ya da tavsiyesine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu istemekten korkmayın. Kendi arzularınızın doğrultusunda hareket ettiğiniz için benliğinizle gurur duyduğunuz bir dönemdesiniz. Ancak yardım isteme hakkınızın olduğunu unutmayınç Bu zayıflık işareti değildir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılarını kendine saklamak istemeyeceksin. Kendinle gurur duyuyorsun ve bunu ilan etmekten çekinmeyeceksin. Uzun zamandır beklediğin terfi haberini arkadaşlarınla kutlamaya karar verebilirsin. Ailesiyle beraber yaşayan bir Koç burcuysan, aranızdaki sorunları çözmek için harekete geçeceksin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ispatlamak isteyebilirsiniz. İyi işler yapan ve bunu sürdürebilecek potansiyeli taşıyan biri olduğunuzu kabulleniyorsunuz. Çevrenizdeki insanların,ortaklarınızın buna katkıları fikirlerinizi daha geniş bir alana yaymanızı kolaylaştıracaktır.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününe yeni fikirlerle başlamanız söz konusu olabilir. Pozitif ve cesur tavrınız nedeniyle yeni işler için adım atmayı oldukça kolay bulabilirsiniz. Öğleden sonra hayatınızdaki hareket ve iletişim artıyor. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Bugün atacağınız kişisel adımlar sayesinde ilerlemekte sorun yaşamayacaksınız. Her alanda şansınız yüksek.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bugünlerde partnerinizi yargılamak isteyebilirsiniz. Bu konuda yaptığınız planlar başarıya ulaşabilir ancak yine de abartmamaya özen gösterin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sadece öylesine oturmak istemediğiniz için bir şeylere tutunmak isteyebilirsiniz. Bu biraz teknenize atlayan bir balığı yakalamaya çalışmak gibi. Onu ne kadar sıkı bir şekilde tutmaya çalışırsanız çalışın, o kadar parmaklarınızın arasından kayıp gidecektir. Olay stratejik ve sakin olmakta. Belki balığı öylece suyun içine geri bırakmayı da düşünebilirsin. İlk başta onu tutan senin kararın değildir…

24 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde yapmasanız bile şimdi bir ilişkiyi sürdürmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Muhtemelen bu, daha iyi arkadaş olmak istediğiniz yeni bir tanıdık, hatta belki tesadüfen tanıştığınız kişisel bir kahraman olabilir. Bu ilişkiyi sürdürmek göz korkutucu gelebilir, ancak çekiciliğiniz ve zekanız çok keskin, bu da başkalarıyla arkadaş olmanızı kolaylaştırır. Arkadaşlarınız, bu yeni arkadaşınızı grubunuza katmak için ortak bir çaba içinde size ulaşmanıza yardımcı olabilir. Ne kadar kalabalık, o kadar iyi!

24 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacaksınız. Seviliyorsunuz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz ve beraber kalıcı kararlar alabilirsiniz. Ayrıca otoritelerle de anlaşma yoluna gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı çok daha rahat ifade edebileceksiniz. İlişkinizi güzelleştirmek için güzel bir gündesiniz. Aile içindeki açıkçası fitneci kadınlara ise dikkat.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu dolu yaşama isteğiniz hiç eksilmedi. İlk günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Aşk hayatınızın geleceği çok parlak. Düzensizliğiniz ve dikkatsizliğiniz yüzünden üzerinize aldığınız işi tam anlamıyla bitiremiyorsunuz. Aslında siz böyle bir kişi değilsiniz ve bunu üzerinizden atmanız gerekiyor. Fakat dış faktörler sizi etkisi altına almış. Biran önce bundan kurtulmaya çalışmalısınız. Bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil.

24 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 37" R
Ay
Balık
21° 59' 27"
Merkür
Koç
18° 58' 39"
Venüs
Boğa
05° 57' 13"
Mars
Koç
02° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 52"
Satürn
Balık
16° 55' 16"
Uranüs
Boğa
22° 34' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 01"
Lilith
Başak
23° 47' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>