Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Beklentiler Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Yeni bir ilişki için kendini hazır hissettikçe sosyalleşmek için daha çok sebebin olacak. Kendini arkadaşlarınla birlikte daha çok dışarıda bulabilirsin. Bulunduğun ortamın tadını çıkarmayı ihmal etmemelisin.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz gelişmeye açık.

Gereksiz harcamalardan uzak durmak senin için zor olsa da gerekli olacak. Parayı nasıl harcadığına daha çok dikkat etmelisin. Yeni harcama planları yapmak sana bu konuda yardımcı olacak. Hedeflediğin tasarrufa ulaşmak sana keyif verebilir.

Sosyalleşmek için daha istekli olmalısın. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek ister istemez kendini daha iyi hissetmene yol açacak. Rutinini değiştirmeye çalışmak gün içinde daha çok keyif alman için yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcı yeteneklerinin yardımına daha çok ihtiyaç duyabilirsin. Karşına çıkacak sorunları aşmak için yaratıcı olmak senin için daha iyi olacak. Orijinal çözümler bularak rahata ermek mümkün olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün aşırı duygusal olma eğilimi gösterebilir ve olaylara karşı mantıklı yaklaşma yeteneğinizi devre dışı bırakabilirsiniz. Bugün üstesinden kalkamayacağını hissettiğiniz işle alakalı bir durum için çevrenizdekilerden yardım almak isteyeceksiniz. Yakın arkadaşınız ya da ailenizden bir kişinin yardımı sayesinde sorunu kısa sürede çözeceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerden beklentilerin değişiyor. Seninle düzenli olarak fikirlerini ve planlarını paylaşan kişilerle sen de aynı şekilde karşılık vereceksin. Bugün su burcunda Güneş Tutulması meydana gerçekleşecek. İnsanlarla iletişimin kuvvetlenirken, yeni kişilerle de kolayca diyaloglar geliştireceksin.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliği ve ortaklıklarınız konusunda fevri kararlar almamalısınız. Kendinizi daha iyi ifade etmenizi ya da işinizi daha rahat yapmanızı sağlayacaksa bugün yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Mutlu olmak için yaptığınız hiçbir şeyde, onu neden yaptığınızı unutmayın.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda karar almanız gerekebilir. İş hayatında kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız krizlere çözüm getirmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Çatışmalardan uzak durun. İşlerinizde istediğiniz desteği bulabileceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha verimli ve güzel günler geçirebilmek için kendiniz odaklı olmanız gerekmekte. Sağlığınızı her şeyden çok önemsemeniz de bu süreçte önemli.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merak duygunuzun yükseldiği bir günde etrafınızla sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Mümkün olduğunca fazla şey öğrenmek ve bilgi toplamak isteyebilirsiniz. Bolca kitap okuyabileceğiniz bir gün olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi karma inancını güçlendirmek için oldukça doğru bir zaman. Karşılaştığınız zorlukları olgun ve iyi niyetli bir şekilde çözümlediyseniz, büyük bir aydınlanma ile ödüllendirileceksiniz. Bunların hiçbirini yapmadıysanız, gerçeklik ve fanteziyi dengelemek için zor bir dönem olabilir. Ayrıca biraz gizemli hissedeceksiniz. Yeni maceralara çıkarken içgüdülerinize güvenin ve dünyanızı gerçekten değiştirebilecek insanlarla derin görüşmeler yapın.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara pratik bir şekilde yaklaşıyor ve somut çözümler arıyorsunuz. pozitif enerjiniz sayesinde, birlikte çalıştığınız kişileri kolay bir şekilde ikna edebiliyorsunuz. Hatasız işler başarmak istiyor, paylaşımlara önem veriyorsunuz.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; 25 Ekim güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Konu ise para, cinsellik, sağlık olacak. Otoritelerle ve kariyerle ilgili konularda kriz ve sorunlar yaşanabilir. Açıkçası maddi olarak zor bir sürece girebilirsiniz. Bundan dolayı bu zamana göre kendinizi ayarlamanızı ve önlem almanızı tavsiye ediyorum.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor, ama kendini kontrol etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da en az sizin kadar hassas olabileceğini unutmayın. Ortakyaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni fikirler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 25" R
Ay
Balık
07° 02' 02"
Merkür
Koç
18° 20' 11"
Venüs
Boğa
04° 40' 45"
Mars
Koç
02° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 19"
Satürn
Balık
16° 50' 02"
Uranüs
Boğa
22° 31' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 34"
Lilith
Başak
23° 40' 08"
True Node
Koç
15° 22' 00"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>