Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Daha Fazla Güvenmelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün bir aile toplantısına katılabilirsiniz. Günün enerjisi geçmişteki insanlarla temasta olmanızı sağlayacak. Bugün ailenizi ziyaret edemeseniz bile onlarla telefonda konuşmaya çalışın. Annenizle uzun bir konuşma yapın ve halini hatrını sorun. Babanızla sohbet edin ve aklındaki şeyleri öğrenin. Sizi bu dünyaya getiren insanları gereken saygıyı gösterin.

Neredeyse bir aydır, profesyonelce kendiniz için büyük planlar yapıyorsunuz. Bir anlamda, yeni bir yaşam ve çalışma tarzı için yeni bir çerçeve inşa ediyorsunuz. Ne istediğinizi ve sizin için neyin en iyisi olduğunu keşfettiniz. Şimdi fikirlerinizi savunmak için öne çıkma zamanı. Sizin için sırada tam olarak ne var? Bu arada, bir süreliğine bunları aklınızdan çıkarmaya çalışın ve biraz dinlenip rahatlayın.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Bugün evinize duygularınızı harekete geçirebilecek bir mektup ya da kargo gelebilir. Belki de gönderenin büyük bir fedakarlık yaptığını ve her zaman olduğundan çok daha samimi olduğunu gösteren bir hediye alabilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok şey olsa bile, gün boyunca bunu düşünebilirsiniz. Öneri: hediyeyi veren kişiye teşekkür ederken sıcak ve samimi olun fakat çok da coşkulu bir tepki vermeyin. Arkadaşınızı utandırmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaştığınız herkesle ve her şeyler mücadele ediyor gibisiniz. Bazı günler böyledir. Böyle hissettiğiniz için kendinize kızmayın. Bu geçici bir dönem. Bir şeyler sizin için zorsa, hayatınızın bazı alanlarında yapısal eksiklikler var demektir. Bu konuya önem verip gerekli adımları atın.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Yüksek öğrenimle ilgili işleriniz için bugün enerjinizi harcayabilirsiniz. Hedeflerinizin gerçek olması için çabalamanız gerekebilir. Spor, egzersiz yaparken ayak bileklerinize dikkat etmelisiniz. Ayrıca bugün Neptün retro hareketini sona erdirip, düz hareketine başlıyor. Olaylara duygusal değil daha gerçekçi bakacağınız bir dönem başlıyor.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hata ya da eksik yaptığın tüm konular bugün karşına çıkabilir. Gün içerisinde ertesi güne yetiştirmen gereken işler varsa zamanla ilgili sıkıntı yaşayabilirsin. Zaman konusunda daha planlı olmanda fayda var. Gün içerisinde ezber bozacak olaylar gelişebilir ama sağduyunu burada kesinlikle devreye sokman gerekir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, akşamüzeri arkadaşların aracılığı tanışacağın kişi seni epey etkileyecek. Yeniden aşk duygusunu hissetmek motivasyonunu da artıracak. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, çalışmalarını maddi kazanca dönüştürmek isteyeceksin. Dostların bu dönem büyük jestler bekleme, kendini farklı hobilere yöneltmelisin.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önceden planladığınız ödemeleriniz ya da finansal konularınız ile ilgili bazı durumların aniden farklı bir şekilde gelişmesi söz konusu olabilir. Daha kontrollü olmalısınız. Eğitim, yurtdışı veya ticaret ile ilgili işlerle uğraşmak ve yön vermek adına harika bir gün.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde ani durumlar ortaya çıkabilir. İlişkilerinize daha romantik yaklaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuk planları organize etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni temeller atmak isteyeceğiniz koşullar oluşabilir.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle uyum içerisinde olmak sakinleşeceğiniz atmosferi yaratacak. Mevcut koşullardaki problemler devam etse de sizin açınızdan daha katlanılabilir olacak

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden negatif ya da pozitif olması fark etmeksizin çok güçlü şeyler hissettiğiniz biri bugün tekrar karşınıza çıkabilir. Bu karşılaşmadan kaçmanız imkansız. Bu kişiyle iletişiminizi nasıl devam ettireceğinize karar vermeniz çok önemli çünkü işler beklediğinizden de karmaşık bir hal alabilir.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm sıra dışı ilişkilerden aniden fayda görmenize ve gelecek planlarınıza ışık tutacak kararlar almanıza yardım eder.Daha önce denemediğiniz konuları keşfe dalmak hoşunuza gider. Etnik gruplar, dernek ve sosyal faaliyetlerde öne çıkan projeler yürütürsünüz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinizi olumsuzluklarla sınırlandırmayın. Hayat sürprizlerle dolu. Uzun süredir kurduğunuz hayaller fiziki hale dönüşebilir. Gün boyu öfkeli bir tutum sergileyebilirsiniz. Genel anlamda huzursuz hissedebilirsiniz. Aileniz veya sevgilinizle vakit geçirin. Size iyi gelecektir.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün seyahatler, geziler ve uluslararası işlerde olumlu destekler alabileceğin, yeni ufuklara açılma konusunda hevesli olduğun ve güzel enerjiler aldığın bir günde olabilirsin. Fakat bilinçaltında duyduğun hevesle birlikte kesinliğinden emin olmadığın işlere atılma çaban, seni yanlışa sürüklemekle kalmayıp kayıplar yaşamana da neden olabilir.

27 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 11' 46" R
Ay
Başak
08° 14' 22"
Merkür
Boğa
01° 06' 27"
Venüs
Boğa
21° 04' 04"
Mars
Koç
12° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 23"
Satürn
Balık
17° 51' 26"
Uranüs
Boğa
23° 17' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 12"
Lilith
Başak
25° 08' 43"
True Node
Koç
14° 53' 07"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>