Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunları Rafa Kaldırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konusunda bugün her zamankinden daha şanslı olduğunu görebilirsin. İstediğin insanla tanışmak senin için daha kolay olabilir. Yeni ortamlara girmekte tereddüt etmemek şansını artıracak o yüzden. İster istemez aradığın insanla karşılaşman da gayet mümkün olabilir.

İşinizde genel bir uyumu yakalamayı başaracaksınız. Bazı önemli bağlantılar kurma şansınız olacak ve bu günü iyi değerlendirmeye çalışmalısınız.

Hedeflerine ulaştığını gördükçe daha fazla çalışmak senin için kolay olabilir, özellikle de bugün. İşlerinin istediğin şekilde ilerlemesi sana daha fazla boş zaman yaratabilir hatta. Bu zamanlarda kendini geliştirmek için daha hevesli olabilir, hayatında farklılıklar yaratabilirsin.

Yanındaki insanlara iyi niyetle yaklaşmak gün içinde iyi hissetmene yardımcı olabilir. Onlarla birlikte iyi olmak senin için önemli olacak hatta. Yemek konusunda aşırıya kaçmamaya özen göstermen de fiziksel olarak nasıl hissedeceğini netleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer iletişime geçmeyi planladığın birisi varsa bugün bu konuda bir adım atman gerekebilir. Kendini bu tür konularda geri çekmemelisin. İletişime geçmek seni çok daha rahat hareket etmeye itebilir.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda zirvede olduğunuz bir gün olacak. Etrafınızdaki meseleleri derinlemesine değerlendirerek ayrıntıların üzerinde yeniden düşünmeniz gerekecek. Ruhunuzu özgür bırakmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bilinçaltınızda biriken bazı konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren senin için farklı bir gün olacağını hissedebilirsin. Yapacağın planların listesini yapmak, günün kalanında unutkanlığı en aza indirmek için mantıklı bir hamle olabilir. Tüm sorunlarını rafa kaldırıp, bugün tüm dertlerinden arınmak isteyeceksin. Kendini daha iyi ifade edeceğin ve gösterebileceğin organizasyonlara katılmak için araştırmalar yapabilirsin.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayları ve insanları değerlendirirken kendi beklenti ve fikirleriniz kadar dış dünyadaki duruma da dikkat etmelisiniz. Temkinli olmanız gerekebilir. Bu temkinli halinizi daha doğru bir şekilde değerlendirmek için hayatınızda kimi örnek aldığınız ya da ortak saydığınızla ilgili düşünceleri de revize edebilirsiniz.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi bir şeyleri kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kontrol elinizde olacak. Bu sorumluluğu yönetmek hususunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Kariyer isteyebilir ancak ek sorumluluklara hazır olmayabilirsiniz.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapılması gereken işler hakkında sıkıntıya düştüğünü hissedebilirsin. Kendine güvenip adımlarını atmak senin için daha iyi olacak. Programını gözden geçirip makul bir plan hazırlamak çalışma şartlarını iyileştirebilir.

28 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki insanlar bugün ekstra bir önem kazanıyor ve gün, arkadaşlarınızın sizi eğlendirmek için orada olmadığını size hatırlatıyor. Size güçlü destek ağları sağlayabilirler, ancak onları desteklemek için sizin de orada olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Kendinizi bir arkadaşınızı öne çıkarırken bulursanız, gerçekten ciddi olduğunuzu göstermek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Çabalarınız takdir edilecektir.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konularda belirgin bir kişilik sergiliyorsunuz. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal ve sosyal olayların gündeme geleceği bir gün içindesiniz.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

28 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde orijinal fikirlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sizin için anlam taşıyan bazı konular partnerinizin de ilgisini çekecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkmayı kolay bir şekilde başardığınız için, çevrenizde olumsuz duyguların ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizle ilgili önlemler alabilirsiniz.

28 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>