Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Söylentiler seni düşündürüyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün biriyle ilginç bir bağlantı kurabilirsiniz. Yeni bir arkadaşlık kuracağınız biriyle anlamlı bir tartışma gerçekleştirebilirsiniz. Belki de sizinle aynı hayat görüşünü paylaşan ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda size ilham veren insanları toplamak size iyi gelecek. Kendinizi üzdüğünüzde veya korktuğunuz zaman, doğru arkadaşlar moralinizi düzeltip sizi motive edebilir.

Kafanızın içinde beliren çok sayıda düşünce var ve hiçbirini paylaşamayacağınızı hissedebilirsiniz. Bu sırları kimseye ifşa etmeyerek kendinize bir iyilik yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bunun yerine kendinizi korkunç derecede incitiyorsunuz. Fikirlerinizi kendinize saklamak yerine onları paylaşmayı öğrendiğiniz zaman kendinizi çok daha rahat ve hafif hissedecesiniz.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Hepimiz çevremizle ve geçmişimizle farklı biçimlerde baş ederiz. Siz, gözünüzün önünde ne varsa onun ne anlama geldiğini düşünmeyi tercih ediyorsunuz. Bu, ani bir tepki ve size bahşedilen pek çok güzel şeyden biri. Bu alışkanlık sizi gerçeklik seviyesinde tutarken elinizdekilerin kıymetini bilmenizi de sağlıyor. Fakat son zamanlarda, kendinizi biraz uzak hissediyorsunuz. Çevrenizle yeniden iletişime geçmek için çabalayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğerleriyle kurduğunuz iletişimlerde çok daha net olmaya çalışın. Sözlerinizde ya da eylemlerinizde fazla aceleci davranırsanız, yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. İnsanların üzülmemesi için sesinizin tonuna dikkat etmeniz gerekebilir, özellikle de pek güzel haberler vermeyecekseniz. Ayrıca beden dilinize de aynı dikkati göstermelisiniz. Unutmayın ki güven veren bir göz kırpma işareti ya da kucaklama oldukça etkili olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:57'de Ay, Başak burcuna geçiyor. Ay'ın güzel kontaklar kurduğu bugün içinde bir de 6 derecede 13:37'de Başak burcunda yeniay oluşuyor. Yeniay,hayatınızda yeni bir terfi alabilirsiniz. Alacağınız terfi beklediğinizden daha iyi maddi getiriyi de beraberinde getirebilir. Gelirinizde bu yeniayla beraber sürpriz artışlara hazır olun. Ayrıntılı yeniay yazısını okumak için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söylentiler seni düşündürüyor!Bugün toprak burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Bazı konulara karşı gamsızlık maskesi takmayı, kendi içine çekilmeyi tercih edebilirsin. Çalışma ortamında krizlerin çıkması yeni birarayışında olmana neden olabilir. Bugün zihnindeki hareketliliğe sen bile yetişmekte zorlanabilirsin. Hiç olmadık bir anda aklına geçmişe dair enteresan anılar gelebilir. Özellikle önemli biranında, biraz zihin kontrolü yapmanda fayda var. Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan, ailecek dışarıda yemek organize edebilirsiniz. Bugün aynı zamanda etrafındaki bazı söylentiler biraz canını sıkabilir. Unutma ki her söylenin altı dolu olmayabilir, bir kenara not al.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde popülaritenizin artacağı bir gündesiniz. Bunu pozitif yönde iyi bir başlangıca dönüştürmeyi deneyebilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizi planlayıp, detaylandırmak isteyebilirsiniz. İş yerinde çalıştığınız kişilerle birlikte organize olmanız gereken zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin bugünlerde vereceğiniz fikirler hayat kurtarıcı olabilir, zira sevdikleriniz için de bir şeyler yapmayı gönülden isteyeceksiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay gündelik yaşamınızda, çalışma ortamınızda yepyeni koşullara işaret edebilir. Çalışıyorsanız yeni birarkadaşınız olabilir. Gündelik yaşamınızda size destek olan bir kişi, bir yardımcı hayatınıza girebilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilham almak ve hayatınızda birşeyler değiştirmek istiyorsanız, geleneksel düşünme tarzından biraz ayrılmanız gerekecek. Yeni düşünceler bulabilmek için başka yerlere gitmeniz gerektiğini söyleyen insanlara kulak asmayın.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcunun 6. derecesinde meydana gelen Yeni Ay, sizi gündelik hayatınızda yen başlangıçlara işaret ediyor. Merkür, Mars ve Venüs'ün de aynı burçta yer alması, sizi karşılıklı fayda prensibine dayalı ilişkilere sokar. Bu dönemdeprojeleriniz hızlanır ve sizi bir ekibin en önemli kişisi haline getirir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay burcunuzda ve sizi daha da cesur ve iddialı hale getiriyor. İlişkilerinizde söz sahibi ve girişken olabilirsiniz. Kişiliğinizi, tavrınızı, duruşunuzu ortaya koyabilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılma durumlarına karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle akşam saatlerinde karşılıklı sürtüşmelere dikkat.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinizi çok kuvvetli hissediyorsunuz. Bazı sayfaları kapatıp yenilerini açacaksınız. Unutmanız, değiştirmeniz gereken konular varsa önümüzdeki birkaç gün içinde daha rahat üstesinden geldiğinizi fark edeceksiniz. Eğitimle ilgili ve hukuki meselelerde bazı sıkıntılarınız söz konusu olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; günün ilk saatlerinden itibaren güne telaşlı ve endişeli başlayabilir, hizmet aldığın ya da verdiğin alanlarda daha düzenli ve titiz olabilirsin. Yeteneklerine, sağlığına ve çalışma hayatına kanalize olup, zeminini sağlam kuracağınbirliklerine yönelebilirsin. Özgün ve yaratıcı girişimlerin üstlerinden de destek alabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 38' 40" R
Ay
Aslan
06° 16' 36" R
Merkür
Koç
27° 52' 24"
Venüs
Boğa
17° 48' 45"
Mars
Koç
10° 12' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 55"
Satürn
Balık
17° 40' 18"
Uranüs
Boğa
23° 08' 10"
Neptün
Balık
29° 17' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 03"
Lilith
Başak
24° 51' 07"
True Node
Koç
14° 54' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>