Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Detaycısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevgilinizle aranızda güçlü bir duygusal bağ hissedebilirsiniz. Ruh eşiniz gibi görünen biriyle konuşabilirsiniz. Sizi ilgilendiren konular hakkında konuşmak eğlenceli olabilir. Bu kişinin aklınızı okuduğunu düşünüp korkutucu bir telepati hissi yaşayabilirsiniz. Sezgisel yönünüz bugün güçlü olabilir. Birine karşı bir çekim hissederseniz, bu hissin peşinden gitmekten korkmayın.

Bugün kendinize yeni bir rol yaratmak için iyi bir gün. Görüntünüzden sıkılmış olabilirsiniz. Belki de daha cesur davranmak ve kariyerinizde daha kararlı olmak istersiniz? Biraz daha iddialı olarak bazılarını sinirlendirebilirsiniz, ama aynı zamanda insanları bu tutumunuzla etkileyeceksiniz de!

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Aklındaki proje ne olursa olsun şu anda önemli aşamalarını tamamlayabilecek bir potansiyele sahipsin. Hislerinin esiri olmamaya bak. Gününü sıradışı düşüncelerle doldur. Başarmak istediğin her şeye karşı yepyeni düşünceler benimse. Şu anda üretkenlik adına ihtiyacın olan tek şey yeni bir perspektif.Bugün, seni ziyarete gelen genç misafirler en iyi yönününü ortaya çıkaracak. Hiç misafirlerin için lezzetli aperitif tabakları hazırladın mı? İstediğinde çok iyi bir ev sahibi olabilir, onları eğlendirebilir hatta büyüleyebilirsin. Karşılığında onlar da keyifli birer arkadaş olacaklar. Sosyalleşmekten keyif aldığın zaman bu senin için mutluluk verici bir ara olmalı. Ayrıca bugün eğer bir paket alırsan şaşırma. Rahatla ve gününün tadını çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha gerçekçi olmak için uğraşman gerekecek. Hayalcilikten uzak durmak sorunlarınla daha iyi yüzleşmeni sağlayacak. Gerçekçi çözümler üretmek için sorunlardan kaçmamalısın. İşlerin konusunda daha dikkatli olmakta fayda var.

4 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içinde bazı gizli, saklı durumlar açığa çıkabilir; aydınlanabilir. Karmaşık bir durumu çözebilir, karmaşık bir durumun içinden çıkabilirsiniz. Kıskançlık ve kontrol dürtülerine daha bilinçli bir şekilde yaklaşın.

4 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylara takılman sorun yaşamana sebep olacak. Yoğun çalışma ortamı yorsa da işlerine odaklanacak olman seni dinç tutacak. Mide ile ilgili problemi olan bir Koç burcuysan, beslenmene daha fazla dikkat etmene gerekebilir. Arkadaşlıklarla ilgili konularda düşünmen gereken birçok konu olduğunu fark edebilirsin. Uzun zamandır içine sinmeyen durumlar için harekete geçiyorsun.

4 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sabah saatlerinde daha düşük ve moralsiz hissedebilirsiniz. Kolay şeyler yaşamadığınızı biliyorsunuz ama bugün artık yeni bir yol içine girmeli ve kendinizi toplamalısınız. Yeniden başlamak sizin ata sporunuz unutmayın!

4 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz olaylarla ilgili istismar edildiğinizi düşünebilirsiniz. Parasal konularınızın üzerinde düşünüp yeni arayışlara girebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Yenilenme içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde beklentileriniz yüksek olabilir.

4 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde bazı krizler yaşadıysanız bugün etkin bir şekilde bunları yönetebilir ve sorunları çözebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ve kararlarınızdan şüpheye düşmeyin. Yöneticiniz Mars’ın desteğini alıyorsunuz.

4 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer 'bugün' bir dağ olsaydı, bayrağını zirvesine dikeceğin gün bugün olurdu. Ama vadiye geri dönmeden evvel, geçtiğin yollara şöyle bir göz atmak ve geleceğe yönelmek akıllıca olacaktır. Özellikle zirveye ulaşma konusunda son zamanlarda birazcık depresif bir halde olduğun için bu sana çok iyi gelecek. Herkes Everest'e tırmanamaz, ama belki de sen daha da yukarıya tırmanmak için şu an alıştırma yapıyorsundur!

4 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yüksek rütbeden bir yetkili uzlaşmaya varmak istemeyebilir. Şimdilik, onların yaklaşımlarına katılmasanız bile, işleri onların yöntemleriyle yapmak en iyisi olabilir. Bazen ne zaman çekip gitmen gerektiğini bilmen gerekir. Neyse ki, sevilen biri muhtemelen her şeyin yolunda olduğuna dair size güvence vermek için orada olacaktır. İhtiyacınız olduğunda duygusal destek istemenin sorun olmadığını unutmayın.

4 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün. Duygusal ilişkilerinizi genişletmek ve çapını büyütmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen kişilerden birisiniz. Bir konuda bakış açınız ses getirecek.

4 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

4 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ruhsal ve duygusal anlamda dengelemek isteyeceksiniz ve kimseye ihtiyaç duymadan hareket etmek isteyeceksiniz. Yaşamsal konularda karşınıza çıkabilecek zorlukları da teker teker aşabilirsiniz. Güçlü yönlerinizi açığa çıkarmaya ihtiyacınız var. İçgüdüleriniz oldukça güçlü bugün. Arzularınızı da sınırsızca yaşamak isteyebilirsiniz.

4 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürpriz bir aşka hazırlıklı olun. Sezgi gücünüz karşılaşacağınız kişiyi daha iyi tanımanıza yardımcı olacak. Karar verirken kalbinizin sesine kulak verin. Kaçırdığınız birteklifi, yeniden gündeminize gelecek. Bu teklif, kariyeriniz açısından olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir. Birlikte çalışma şartlarınızı, sakınmadan, rahatlıkla dile getirmelisiniz. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Midenizle ilgili sorunu önemseyin

4 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 47' 55" R
Ay
Aslan
08° 15' 13" R
Merkür
Koç
28° 03' 36"
Venüs
Boğa
18° 00' 32"
Mars
Koç
10° 19' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 10"
Satürn
Balık
17° 40' 59"
Uranüs
Boğa
23° 08' 43"
Neptün
Balık
29° 17' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 33"
Lilith
Başak
24° 52' 11"
True Node
Koç
14° 53' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>