Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2020, Salı

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Sosyal bir etkinlikte, büyüleyici yeni biri ile tanışabilirsiniz. Bu kişi farklı bir kültürden olabilir ve saatlerce ikinizzin de ilgisini çeken konular hakkında konuşabilirsiniz. Başka ilginç insanlarla da tanışabilirsiniz ve bazılarıyla arkadaş olabilirsiniz, ancak bu kişi çok yakın bir dostunuz ya da sevgiliniz olacak gibi. Telefon numaralarınızı aldığınızdan emin olun ve doyasıya eğlenin!

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

İçgüdülerin mantığından daha güvenilir olabilir. Öyleyse içgüdülerini kullan. İyi bir modda olacaksın ve düşüncelerin berrak olacak. Duyguların sürekli dalgalanıyor. Başkalarıyla bu durumunu paylaşabilirsin. Bonkör, anaç yapın öne çıkacak. Psikolojik danışmanlık için biraz para yatırıp hayatına cevaplar aramak üzere içini döktürdüğün takdirde, daha güneş batmadan bir milyoner olup çıkabilirsin!Birileri seni zihinsel bir mücadeleye çekmeye çalışabilir, o yüzden savaşmaya hazır ol. Durum üzerinden dev bir üretim yapma yetisine sahip olduğunu görebilirsin. Olayları hakettiklerinden fazla büyütme. Hatta uğruna savaşmayı haketmeyen bu konu için mücadeleyi bırakman en iyisi olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcılık için uygun bir gün değil. Karşılaşabileceğiniz zihinsel engellere karşı mücadele etmeyin; bu sadece sorunları daha da kötüleştirir. Böyle bir durumla baş etmenin en iyi yolu, onlar yokmuş gibi davranmaktır. Kesinlikle her şey hakkında iyi düşünün, ama sizi rahatsız eden şey tam da bu. Zihninizi, bir şekilde herhangi bir problem olmadığına inandırmak için kandırmanız gerekiyor. Bu biraz dolambaçlı bir yoldur ama emin olun genellikle etkilidir.

4 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaşam tarzınız diğerlerinden oldukça farklıysa bugün gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Belirli nedenlerle sahip olduğunuz hayatı seçtiğinizi hatırlamaya çalışın. Hayatınızda değişiklik yapmak isteseniz bile şu anda bulunduğunuz yer hakkında kötü, utanç veya utanç hissetmenize gerek yok. Herkes kendi yolunu çizmelidir.

4 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde daha net beklentilerin olduğu bir gündesin. Ne istediği bugün daha iyi biliyorsun. Son zamanlarda canını sıkan insanlara açık sözlü konuşmalar yapabilirsin. Hoşlandığın insanla birbirinize gerçekten uyumlu olup olmadığınızı görebileceğin gelişmelerle karşılaşabilirsin. Yakın bir akrabanızla aranda sözlü bir atışma geçebilir. Sözlerini seçerken dikkatli olmalısın. Para konusunda küçük cimrilikler yapabilirsin. Harcama yapmaktan mümkün mertebe kaçıyorsun. Evli ve çocuklu bir Koç burcuysan, bugün çocuklarına daha fazla ilgi gösteriyorsun.

4 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar gündeminizde olabilir. Ruhunuzu umutla yeniliklere açıyor olacaksınız. Bugün yapacağınız konuşmalar hayatınızı değiştirme noktasında olabilir. Olumlu konuşmaların hayatınızda nasıl güzel değişimler yarattığına şahit olabilirisiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. İletişiminiz kuvvetli bir gündesiniz. Yazışma ve sözleşmelerinizi yapmanız için uygun zamanlar var. Öğle saatlerinde çift durumların arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha rahat paylaşabilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz ya da beklediğiniz şehir dışı misafirleriniz gelebilir. Çevrenizin kalabalık, hayatınızın keyifli olacağı günlerdesiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür bugün burç değiştiriyor ve bu değişiklik sizi mistik, spiritüel konulara ve maneviyata çok daha ilgili, meraklı kılabilir. Bu konularla ilgilenen kişilerle tanışabilir, ortak aktivitelerde yer alabilirsiniz. Ancak zihinsel uğraş ve konularda dalgınlığa, unutkanlığa özellikle dikkat etmelisiniz.

4 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beraber zaman geçirdiğiniz insanlar sayesinde geleceğinizle ilgili olacak önemli kararlar alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirdiğinizden emi olmalısınız.

4 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda her şey yolunda. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyor ve her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyuyorsunuz. Çalıştığınız işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde sonuçlanabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak. Mide ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

4 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınız ve kariyeriniz bugünkü öncelikleriniz olacaktır. Artan yaratıcılığınızı bu alanlarda sonuna kadar kullanabilir, önünüze çıkan engelleri sıradışı yollar ile aşabilir, belki de şimdiye dek yaptığınız en etkin hamleleri gerçekleştirebilirsiniz. Planlarınız üzerinde fikirler eşsiz olabilir.

4 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinizi başka biri gibi hissedebilirsiniz. Günün enerjisi size hiç uygun olmadığı için gün boyu kendinizi garip hissetmeniz normal. Oldukça sosyal ve hareketlisiniz. Hayatınızın büyük bir kısmı başkaları ile beraber geçiyor. Kendinize zaman ayırmakta ve yalnız kalmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güne değişken şartlar altında, belirsizliğin getirdiği kararsızlıkla başlayabilirsin. Fakat bir yandan da hedef ve projelerini içinde bulunduğun gruplara veya arkadaşlarına sunabilir; fikirlerini alabilirsin. Düşüncelerin yakın çevren tarafından onaylanabilir, entelektüel paylaşımlarda bulunabilirsin.

4 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>