Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Potansiyelinin farkına varıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinize karşı çok koruyucu hissediyor olabilirsiniz. Sevdikleriniz stresli zamanlardan geçerken ilgili ve sevgi dolu olma konusunda her zaman iyisiniz. Bugün bu sorunlardan bazıları kontrolden çıkmış olabilir ve sevgiliniz de muhtemelen ekstra destek ve kafasını dağıtmak isteyebilir. Belki romantik bir akşam yemeği planlayabilir veya ona ilginç bir hediye alabilirsiniz. Sevgilinizin yüzünü güldürmek size bağlı!

Bugün çok fazla fiziksel enerjiye sahip olmalısınız. Sabah kalktığınızda kendinizi alışılmadık derecede enerji dolu hissedeceksiniz. Belki sabahın erken saatlerinde koşabilir ya da bisiklete binebilirsiniz. Gün boyunca, fiziksel işler yapmaktan zevk alacaksınız. Belki bazı ev tadilatları üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Ya da belki de nihayet çatı katını temizlemekle uğraşırsınız! Durum ne olursa olsun, iyi bir ter atarsanız kendinizi sağlıklı hissedeceksiniz!

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Bugün biraz utangaç hissediyorsun. Düşüncelere dalıp durabilirsin. Bir ton şeyle meşgul olup etrafta koşuşturmamaya çalış. Meditasyona ve berrak bir perspektif kazanmaya ihtiyacın var. Fikirlerini günlüğe döksen iyi olabilir. Veya fikirlerini görünür kıl ve sesli düşün ki düşüncelerini organize et. Bir eylem planından sonra daha iyi hissedeceksin.Sesini, konuşmaktan daha fazlası için kullanmaya başlama zamanı. Güzel konuşan ve şarkı söyleyen bir sesiniz var, ancak bunu tam kapasite olarak kullanmıyorsunuz. Hayır, duşta şarkı söylemek sayılmıyor! Doğru eğitim verildiğinde, sesinizi bir gelir kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Hiç sanatçı olmayı ciddi bir şekilde düşündün mü? Bunu düşünmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler açısından hassas bir gün olabilir, karşınızdaki kişinin tutumuna göre hareket edebilirsiniz. Evliliğiniz, birlikteliğiniz ve ortaklığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay, Terazi burcunda hareket ediyor. Gün içinde Ay'ın yaptığı pozitif açılar sayesinde partnerinizle aşk dolu anlar geçirebilirsiniz. İlişkinizde artık şansınızın açıldığını göreceksinizdir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde maddi olarak rahatlatacak yeni işler kapınızı çalabilir. Akşam saatlerinde Ay ve Satürn arasındaki sert etkiyle ilişkide her zaman gerçekçi olmanız bu sefer kırıcı olabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Potansiyelinin farkına varıyorsun!İçindeki gücün, potansiyelin farkına varacağın bir gün. Özellikleyerinde, karmaşık konulara getirdiğin çözümler birçok kişinin dikkatini çekecek. İşinden yeni ayrılan bir Koç burcuysan dönemsel dahi olsa birteklifi alabilirsin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, çalışanlarınla sağlıklı bir iletişim kurman, fikirlerini alman bazı eksiklikleri fark etmeni sağlayabilir Sürüp giden koşturmanın arasında, kişisel olarak kendine vakit ayıramadığını fark edebilir, alışılmışın dışında bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla finansal bazı konular üzerine yoğunlaşabilirsin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurduğunuz ilişkilerde belli bir mesafe veya soğukluk hissedebilirsiniz. Yaşanılan olayları kişiselleştirmemeniz bugün önem kazanacaktır.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akşam saatlerine kadar eldeki işleri tamamlamak, düzen ve sağlık konularına özen göstermek gerekebilir. Daha çalışkan olabilirsiniz. Günün geç saatlerinde ilişkiler daha önemli.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaşamınıza başarı, bolluk ve bereketi kendi iradeniz ile tezahür ettirebileceksiniz. Kalbinizden geçen bazı istekler için motivasyona ihtiyacınız var.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hassas bir gün olabilir, karşınızdaki kişinin tutumuna göre hareket edebilirsiniz. Evliliğiniz, birlikteliğiniz ve ortaklığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi çekici hissedersiniz ve baştan çıkarıcı tavrınızı, diğerlerini sohbete sokma şeklinizle ortaya çıkarırsınız. Sizin için en önemli olan insanlardan hayranlıkla onay alıyorsunuz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Terazi burcunda seyahat edecek. İkili ilişkilerinize uyumlu ortak kararlar almanızı kolaylaştıracak. Medeni insanlarlabirliği yapmak fırsatı yakalayabilirsiniz. İlişkilerden umduğunuzdan fazla olumlu geri dönüş elde edersiniz. Haftanın ilkgününü partnerinizle yiyeceğiniz romantik bir akşam yemeği ile bitirin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burcu işinizle ilgili değişiklikler yapma isteğiniz bugün de devam ediyor. Haftaya inişli çıkışlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Sıfırdan bir işe başlamak isteyen Koç burçlarını gökyüzü destekliyor olacaktır. Kendinizle ilgili, dış görüşünüzle ilgili ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 05' 53" R
Ay
Aslan
24° 39' 17" R
Merkür
Koç
29° 40' 41"
Venüs
Boğa
19° 39' 60"
Mars
Koç
11° 21' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 15"
Satürn
Balık
17° 46' 42"
Uranüs
Boğa
23° 13' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 43"
Lilith
Başak
25° 01' 09"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>