Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mücadelecisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konularında bitmesi gereken şeylerin bugün tam anlamıyla sonlanması gerekebilir. Seni mutsuz eden ve sana bir yük olmaktan başka bir işe yaramayan bir ilişki varsa bunu bitirmen gerekecek. Bazı şeyleri sonlandırmaktan korkmamalısın.

Şu anda mesleğiniz ile ilgili olabilecek eski bir kimliği terk etme sürecindesiniz. Adınızı değiştirecek kadar ileri gitmeden, mirasınıza her şekilde saygı duymanız gerekmiyor. Ayrıca yaşamak için bir hayatınız var ve yolunuz atalarınızınkinden çok farklı olabilir. Yargılamak size kalmış.

Parasal açıdan kaygılarla hareket etmemen gerekecek. İçinden geldiği gibi davranman önemli olabilir. Zihnen ve bedenen kendini para kaygılarından uzaklaştırmak için kendine güzel bir bütçe ayırıp ufak bir alışverişe çıkabilirsin.

Bugün kaygı ve endişeden uzak durmak için daha fazla çaba göstermen gerekebilir. Zihnini meşgul tutmak için çeşitli fiziksel aktiviteler deneyebilirsin mesela. Egzersiz, kaygılarından uzaklaşmana yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olayları kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmelisin bugün. Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir, bugün de öyle bir gün olacak. Kendini hayatın normal akışına bırakıp sevdiğin şeylere daha çok zaman ayırabilirsin o yüzden. Hayatın tadını çıkarmaya çalışmalısın bugün.

5 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bu sabah Aslan burcunun gökyüzündeki hareketleri özellikle mali ve finansal konuları etkileyecek. Geleceğe dair yatrımlarınızı gözden geçirerek aile bütçenizi yeniden planlamayı deneyebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde yaşayacağınız sorunlar günün ilerleyen saatlerinde canınızın sıkılmasına neden olacak.

5 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırsın bugün seni hiç olmadığı kadar mücadeleci yapıyor. Eğer bir süre önce haksız bir durumda kaldın ve bu konu kapanmasıysa bugün sonuç alman mümkün. Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak için dinlenmek isteyebilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık konularında olumlu gelişmelerin haberlerini alacaksın.

5 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın her alanında kendinizden söz ettirecek bir konumdasınız. Saklı kalan, bekletilen her düşünceniz ya da işinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Düşünmeden, yeteri kadar iyi plan yapmadan hareket etmemeye dikkat etmelisiniz. Gücünüzü neye kullanırsanız onu büyüteceğinizi unutmayın.

5 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullar çok kolay olmasa da aşk hayatınıza ve çocuklarla ilgili konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak keyif verecek.

5 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinize karşı kuralcılıktan çıkarak daha duygusal bir tutum sergilerseniz kendisinin duygularını size daha kolay açacaktır.

5 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

5 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yön değişikliğine uyum sağladığınız ve çeşitli sorunlarla uğraştığınız için biraz kaotik olsa da, hedefe giden yolun tıkanmadığı anlamına gelir. Planlarınıza olan güveninizi biraz kaybedebilir veya bilmediklerinizden dolayı hüsrana uğrayabilir, biraz karanlıkta hissedebilir ve netlik dileyebilirsiniz. Zamanın size doğruyu söylemesine izin verin ve aşırıya kaçmaktan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

5 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün Mars’ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için birçok vasıflara sahipsiniz ve farkındasınız.

5 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

5 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününde partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Beklenmedik ufak tefek aksilikler olabilir, bunlara takılmamaya çalışın. Ertelediğiniz konuşmaları yapmak için uygun bir zaman.

5 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde görüştüğünüz kişilerin, özellikle iyi niyetli ve kendilerini aşmış kişiler olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün yeniliğe ihtiyacınız var ve düşüncelerinizi paylaşacak dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Ay'ın konumu, gireceğiniz ortamlarda farklı insanların ilginizi çekebilirsiniz. Kişisel cazibenizin etkin olduğu bir gün.

5 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>