Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin heyecanı dolu dolu yaşayabilmeniz, tüm etkilenmelerin dışında olduğunuz şeklinde vereceğiniz izlenime çok bağlı. Aile desteği, sadece onaylama anlamında da olsa, süreç içinde sizde yönlendirildiğiniz duygusu yaratabilir.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Bazı çözümsüz gibi görünen çelişkilerde yapabileceğiniz şey oldukça fazla. İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinizle baş başa kalma fırsatınız pek olmuyor. Ama bu konularda alan, veren memnun ilişkiler içindesiniz. Bugünlerde bir ziyaretle ilgili çevrenizde biraz hoşnutsuzluklar olacak. Ziyaretin arkasındaki günlerde, çevrenizden gelecek kışkırtmalarla, biraz canınız sıkılacak gibiyse de bu sıkıntı kısa ömürlü.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz, haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz, işlerinizi çabucak bitirmeniz kolay olmayabilir. Zorunluluklarınız nedeniyle, dilediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Saat 13:53 Ay-Balık burcunda ilerlediğinde aşkı, tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız. Ruhumuz güzellik ve iyilik hissetmekten yana. Manevi gücünüzü yükselten bu etki altında, özünüzdeki cevheri bulma yolundayız. Arınmak ve geçmişe ait her türlü olumsuzluktan kurtulma arzunuz gayet yoğundur. Gerçek dünyanın acısı, karmaşası yerine hayallerimizdeki dünyanın mistik kapıları aralanır ve oradan içeri giren insan, sırlarıyla, kendiyle baş başadır. Tevekkül içinde karşılanır. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, parasal sıkışıklığa çözüm bulma arzumuzdur. Ailemizin varlığı, sevgisi sıkıntılarımızı aşabilmemizde yardımcıdır. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşların tarafından bir taraftan desteklendiğini hissedip bir taraftan da eleştirilere maruz kalabilirsin.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkiler boyutunda öncesinde göremediğiniz bazı durumlar hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilir ve özellikle arkadaş ve aile ilişkilerinizde kişisel düşüncelerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz hatalı davranışlar bugün itibariyle daha farklı boyutlarda tecrübe olarak karşınıza çıkabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni planlar içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için gayret edeceksiniz. Ancak kararlarınızı verirken iki kere düşünmek sizi olası problemlerden koruyabilir Bazı elde olmayan durumlar ya da gizli kalan şeyler gündeme gelebilir. Önemli bir karar verirken aceleci davranmamalısınız.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengelerinizi koruyarak hedefleriniz doğrultusunda hareket etmeyi başaracaksınız. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime açık bir gün olabilir, aynı anda pek çok işi halledebileceğiniz beceriye sahip olabilirsiniz. Özellikle aile içi ilişkilerde biraz daha temkinli ve şeffaf olmanız gerekebilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün korkusuzca ilerleyen ilişkiler beklenmeyen tıkanıklıklarla karşılaşabilirsiniz. Diyaloglar arasında tutku ve ihtiras ön plana çıkar. Herkes sahiplenme duygusunu baskın yaşar. Özel hayatınızda kıskançlıklar ve duygusal diyaloglar üzerinizde baskı kurar. Siz de cesur ve güdüsel tutumunuzla kişisel kararlarınızı uygulamak isterken gemileri yakmayın. Sonra sıkıntı çekersiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 60" R
Ay
Koç
23° 51' 35" R
Merkür
Koç
20° 32' 32"
Venüs
Boğa
08° 37' 50"
Mars
Koç
04° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 29"
Satürn
Balık
17° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 12"
Neptün
Balık
29° 05' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 11"
Lilith
Başak
24° 01' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>