Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Paylaşımlarına Dikkat! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda sana yardımcı olmak isteyen insanlar olabilir çevrende. Onların tavsiyesini dinleyebilirsin ama kendi bildiğin yolda ısrarcı olman seni daha güzel sonuçlarla karşılaştırabilir. Aşk konusunda sağlıklı sınırlar çizmelisin.

Meslek yaşamınızda kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İşe yatkınlığınız ve enerjiniz ile zaten başarılı bir çalışma ortaya koyuyorsunuz. Biraz da özel hayatınızla ilgilenerek daha dengeli yaşamaya çalışmalısınız.

İş ortamında daha fazla sorumluluk alman gerekebilir. Bilgi ve tecrüben sayesinde olası sorunları atlatabilirsin. İnsanların daha iyi çalışması için öncülük etmek seni daha fazla motive edebilir.

Bugün kendini yorucu bir ortamda bulman olası. Gücünü ve enerjini idareli kullanman gerekecek o yüzden. Ağır yiyeceklerden uzak durmakta da fayda var ayrıca. Bolca sıvı tüketmek de sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata daha olumlu yaklaşmak isteyebilirsin bugün. Yanındaki insanlarla daha iyi ilişkiler kurmak huzurlu bir ortama ulaşmana yardımcı olabilir genel olarak. Haftanın daha iyi geçmesi için gereken huzurlu ortamı sağlaman mümkün.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Ay Başak burcundan ve altıncı güneş evinizden geçerken sizi destekleyici ve verimli bir enerji takip edecek. Bu kozmik iklim, özellikle bir grup içinde çalışmanızı gerektiren bir meslekte iseniz, yeni çalışma haftasına fırtına gibi girmek için mükemmeldir.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için hareketli bir gün olacağını belirtmek gerek. Dikkat etmen gereken konu ise kiminle ne konuşacağın. Sır olarak verdiğin konular iki kişi arasında kalmayabilir. Satürn Retro’su başlıyor. Acele karar vermek istemesen de acele karar vermeni gerektiren konular karşına gelebilir. İlişkin varsa, sosyal medya kullanımı sevgilinle, aranızda tartışmaya sebep olabilir.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem yeni bir başlangıç planı ya da geçmişe dönük işlerle ilgilenmek kafanızı karıştırabilir. Durulun ve Kendinizi hemen bir şeyler yapmak durumunda hissetmeyin. Başlayacaksınız, sadece öncelikle duyduklarınız ve yakaladığınız fırsatların doğruluğuyla ilgilenmelisiniz. Bu size karar aşamasına rehberlik edecektir. İletişim kazaları ve yanlış anlaşılmalara karşı düşünerek konuşmanızda, yazmanızda fayda var.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı, çok çalışmak zorunda kalabileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinize yön kazandırmak, detaylar üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde bazı konularda kendinizi sabırsız hissedebilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı dayanıklı olmanızda fayda var. İşte beraber çalıştığınız kişilere karşı sakinliğinizi korumanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pişman olacağınız şeyler yapmamak için iki kere düşünmeşisiniz. İlişki konularında fevri çıkışlarda bulunmamak için partnerinizi iyi dinlemelisiniz.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

6 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağlarınızın kalitesine daha yakından bakmanın önemli bir aşaması başladığından, bugün sosyal ilişkileriniz vurgulanıyor. Bugün insanları gerçekte oldukları gibi görmeniz mümkün olduğundan bazı düşünceleriniz değişebilir. Hayatınızdaki insanlarla aynı sayfada olduğunuzdan emin olmak için iyi bir zaman. Bazı bağlantıları geride bıraktığınıza veya uyumlu olmadığınıza karar verirseniz, farklı bir ilişki aramak en iyisi olabilir!

6 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yanınızda çalışan kişilere soğuk davranışlar içinde olacaksınız. Çevrenizde yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, duygularınızı her zamanki gibi paylaşmaya çalışın. İçinize kapanık davranışlar size hiç yakışmıyor.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz var. Ajandanızı organize etme,akışınızı planlama, toplantılara katılma gibi işler epeyce vaktinizi alabilir. İptal olan işleriniz de olabileceği için günü esnek planlamanızda fayda var.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz. Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

6 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 39" R
Ay
Balık
07° 49' 53"
Merkür
Koç
18° 22' 08"
Venüs
Boğa
04° 44' 51"
Mars
Koç
02° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 06"
Satürn
Balık
16° 50' 19"
Uranüs
Boğa
22° 31' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Başak
23° 40' 31"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>