Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta şanslı rastlantılar söz konusu. Uzun zamandır beklediğiniz kişiyle hiç düşünmediğiniz bir ortamda karşılaşmanız muhtemel. Bu fırsatı değerlendirmek sizin elinizde. Çekingenliğinizi kırmalısınız.

İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller. Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir. Bir çok önemli gelişme oluyor ve siz kendinizi bunların dışında tutuyorsunuz.

Maddi konularda ilerleme kaydedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koymak için acele etmeyin. Bugün planlama ve durum değerlendirmesi yapmak için çok daha uygun görünüyor

Gergin ve yorucu birgün geçirebilirsiniz. Aşırı reaksiyonlar, akşam saatlerinde ev hayatında olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sağlığınıza daha çok ilgi gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir. Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Balık burcunda ilerliyor. Güne başladığınızda enerjinizi düşük hissedebilirsiniz. Ama bugün o kadar çok gezegen hareketi var ki onlara ayak uydururken sizin de enerjiniz artacaktır. 11:26 itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. Maddi anlamda değişim dönüşüm yaşayacağınız 7 yıllık bir süreç sizleri bekliyor. Sürpriz gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. 7 sene sonunda beklediğinizden daha fazla maddi güce sahip olabilirsiniz. Hiç aklınızda yokken yeni bir gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Eğer ki sağlam riskler alırsanız umduğunuzdan daha zengin olabilirsiniz. Ayrıntılı yazı için tıklayabilirsiniz. Akşam 19:03 itibariyle de Balık burcunda 15 derecede yeniay meydana geliyor. Yeniay sizlere geçmişi bırakıp yeni bir hayata başlamak için destek verecektir. O yüzden retroda eski ne kadar karşınıza çıksa da bu yeniay size geleceğe yönelmeniz için ışık tutacaktır. Eskiden gelen kronik bir rahatsızlığınız varsa yeni bir tedavi sizlere iyi gelebilir. Yoga, meditasyon gibi zihninize iyi gelecek aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. Detaylı yazı için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklikleri sorguluyorsun!7 yıldır burcunda hareket eden devrim gezegeni Uranüs'ü bugün tam anlamıyla burcunda uğurluyorsun. Öncelikle sana kocaman bir geçmiş olsun demek istiyorum. Aynı zamanda bugün su burcunda bir Yeniay gerçekleşecek ve değişimin de sinyallerini verecek. Sakin ve azimle hareket etmen Ay?ın bugünkü ruhuna uygun olmayabilir ama kazanan sen oluyorsun. Gün içerisinde iletişimin koptuğunu sandığın kişiden haber alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı davranışlarında değişiklik sezebilirsin. Bu durum ilişkini baştan uca sorgulamana neden olacak. Fikirlerine saygı duyduğun kişilerle kuracağın bağlantı kendini güvence altına almayı işaret edebilir. Akşam saatlerinde yapacağın alışverişte bazı kıyafetler sonradan içine sinmeyebilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uranüs gezegenin artık sizin burcunuzdan ayrılıyor olmasıyla rahat bir nefes almaya başlayacağınız bir gündesiniz. Alacağınız davet teklifleri,ilişkilerinizi oluşturmanız adına oldukça destekleyici olabilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular, gizli kalan durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Harekete geçmek istediğiniz konularda kontrol kaybı yaşayabileceğiniz zamanlar var. Sakin olmalısınız. Çalışma hayatında dalgınlıktan ötürü hata yapma riskiniz olabilir, dikkatli olmaya özen gösterin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yeniden düzenlemekle alakalı alacağınız kararlar sizi başarıya götürecek. Radikal kararlar almak,kurmak gibi planlar için şartlar çok uygun.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burcu evde dinlemenin tadını çıkartıyorsunuz veya çalışıyorsanız akşam bu tadı çıkaracaksınız. Dinlenmek, evinizle ilgilenmek istiyorsunuz. Sıcak, yumuşak ve konforlu bir yerde saatlerce oturup keyif yapacak bir ruh halindesiniz. Aklınız karışmış olabilir. Siz her şeyi halledersiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendinizi adadığınız işlerin veya projelerin geçerliliğiyle meşgul olabilirsiniz. Toplumsal bilinirlik statü konularında sizi sınırlayan konulardan kaçmak adına iş, üretim ve borçlanma konularında risk almayın.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yaparak, yeni bir yaşam tarzını deneyimlemeye sizi davet ediyor. Yıllardır yaptığınız bir işi bırakıp yeniliklere yelken açarak para kazanmaya karar verirsiniz. Orijinal fikirlerle besleyeceğinizprojeleri bugüne kadar denemediklerinizi hayatınıza taşıyacak. Öz değerinize bakış açınız zamanla değişir. Balık burcunda da Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğitim, yabancılar, medya veya hukuki işler gibi konularda son derece olumlu etkilerle yıkanacaksınız. Karşınıza bir seyahat fırsatı bile çıkabilir. Bu seyahatte ilginizi çekecek pek çok konu ile ilgili çeşitli şeyler öğrenebilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 03' 31" R
Ay
Boğa
03° 20' 26" R
Merkür
Koç
21° 03' 41"
Venüs
Boğa
09° 25' 34"
Mars
Koç
04° 59' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 35"
Satürn
Balık
17° 09' 08"
Uranüs
Boğa
22° 44' 26"
Neptün
Balık
29° 06' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 18"
Lilith
Başak
24° 05' 47"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>