Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir hareketlenme olabilir ancak sizi huzursuz edecek bazı gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler vermeniz ve içinizden geldiği gibi davranma arzunuz sevdiğiniz insanla küçük de olsa çeşitli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir. Duygusal olarak güçlü olacaksınız ve duygularınız harekete geçirici etkiler oluşturacaktır.

İş yaşamınızda enerjinizi pozitif olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz yada yeni projelere adım atabilirsiniz. Fikirlerinizi rahatça ortaya koyabilecek ve karşınızdaki insanlara kabul ettirebileceksiniz. Parlak bazı fikirler düşünebilirsiniz. Bir süreden beri üzerinde konuştuğunuz ancak bir türlü gerçekleştiremediğiniz bir planınız yeniden gündeme gelebilir.

Maddi konularda rahat hareket edeceğiniz ve özel zevkleriniz için harcamalarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza bazı yeni olanaklar çıkacaktır ancak acelecilik eğiliminiz yüzünden bu imkanları tam olarak kullanamayabilirsiniz. Para durumunuza ilişkin bir gelişme olabilir yada küçük bir para alabilirsiniz.

Sinirsel anlamda bir gerginlik yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı ani tepkilerde bulunmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde ileri adımlar söz konusu. Mantık çerçevesinde yaklaşımlar problemleri en aza indirecek. Birkaç gün içinde yoğun bir kalabalık arasında ciddi sevinçleriniz olabilir. Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle sizi rahatlatacak.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde 02:58-05:01 arası Ay boşlukta ilerleyecek. Sonrasında Balık burcuna geçen Ay, biraz daha duygusal yönünüzün ağır bastığı bir gün geçirmenize sebep olabilir. Geçmişteki kişilere veya olaylara takılabilirsiniz. Yeniay enerjisi hakimken geçmişi artık geride bırakmanız gerekir. Sizi aşağı çeken kişiler zaten geçmişinizde kalmalıdır. Ay'ın Venüs ile kontağı ilişkilerde de romantik gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Kariyer hayatınızda da beklediğiniz fırsatları yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alıyorsun!Gelecekle ilgili planların adına harekete geçmek ve bir şeyler yapmak isteğiyle dolu bir gün yaşayabilirsin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, senin için çok önemli bir şirketle anlaşma imzalayabilirsin. Aktif ve meraklı yapınla yakın çevren ile bir arada olmak isteyebilirsin ama bu sefer ilgi görmek isteyen sensin. Bu hallerine alışık olmayan sevgiline nedensiz gelecek. İçe kapanıklığını kendisine yorabilir. Bugün mevcut ilişkin hakkında önemli kararlar alırken, ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan hayatının aşkıyla da karşılaşabilirsin. Uzak yerlerden alacağın haberler gün içinde kafanın karışmasına neden olabilir. Kilo problemin varsa, beslenme düzenini yeniden gözden geçirmelisin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair kariyer korkularınızı artık bırakmanız gerekmektedir. Şartlar ve durumlar değişti, bunu fark ederek doğru bir plan çizmeli ve bu yola güven duymalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylar bugün gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girip, içsel süreçler yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz mutsuzluk getirebilir. Sorumluluklar artabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Parasal konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat sizi ilginç hatta komik diyaloglara sürükleyebilir. Mühim olan tutumunuzu mümkün olduğunca sakin tutmak.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burcunda ilerleyen Ay yaşamınızda kontrolünüz dışında gelişebilecek olayların etkisini daha fazla hissedebilirsiniz. Olayları akışına bırakmayı tercih ederken yalnızlığın, sessizliğin iyi geldiğini hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç işe gitmek, günlük rutinlerinizle ilgilenmek istemiyorsunuz. Evde olmak, ayaklarınızı uzatmak, mümkünse sessizce dinlenmek istiyorsunuz. Belki de korunmaya, bir başkası tarafından ilgilenilmeye, sorumluluklarınızın azaltılmasına ihtiyacınız var. Kariyerinizle alakalı beklenmedik gelişmeler olabilir, beklemediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz. Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sosyal yönünüz oldukça ağır basacağı için, yalnız kalmaktan, işlerinize gömülmekten veya vaktinizi evde geçirmekten kaçınacaksınız. Aklınız sürekli sosyal yaşamda olabilir ve kalabalığın arasına karışmaya, sosyal faaliyetlerde yer almaya can atabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>