Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı düşüncelerinizle kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek kendinizi iyi hissettirecektir. Burcunuzdaki Ay ın verdiği güvenle sevgi konularında aşırı duyarlı yaklaşabileceğiniz görülüyor.

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler, kariyeriniz konusunda etkisini gösterebilir. Her konuda oldukça kontrollü hareket etmeniz mümkün. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarınızda problemler yaratabilir.

Bugün maddi konular sizin için ön planda geliyor. Kaynaklarınızı geliştirmek için birçok yolculuk yapabilir, enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Maddi bakımdan oldukça rahat hareket edebileceğiniz bugün lükse eğilim gösterebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek kazanç sağlayabileceğiniz görülüyor.

Oldukça hareketli birgün. Duygusal açıdan pek rahat sayılmazsınız. Aile içindeki tartışmalar sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde hoş gelişmeler var. Güvenli yaklaşımlarınız çevrenizi zenginleştiriyor. Daha radikal davranmanız gereken konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. İstismar edildiğiniz şeklindeki düşünceleriniz, özel bir ilişkinizde olumsuz sapmalar gösterebilir. Bu ilişkiyi değerlendirirken çok etkilendiğiniz biri size zarar veriyor.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün büyük kısmında Balık burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde Ay ve Jüpiter arasındaki zorlu açıyla içinize kapanık bir ruh halinde olabilirsiniz. İçinizden bir şey yapmak gelmeyebilir ya da yapsanız da olumlu sonuçlanmaz diye düşünüp eyleme geçmeyebilirsiniz. Hemen sonrasında Ay Plüton ile kontak kuruyor. Bu da içinizdeki gücü dışa vurmak için ideal bir enerjidir. Bir Koç burcu olarak geri planda kalmanız size göre değildir. Geceye yaklaşırken Ay retro hareketteki Merkür ile kavuşuyor. Hislerinizin güçlü olduğu bir gecede olacaksınız. Rüyalarınız haberci olabilir. 22:08- 23:27 arası Ay boşlukta ilerledikten sonra sizin burcunuza giriş yapıyor. Enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel gücünü açığa çıkarmak istiyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. İçindeki tüm potansiyeli açığa çıkarmak isteyeceksin. Kendi işini yapmaya niyetliysen, süreci iyi takip etmende fayda var. İş arayışındaysan, yakın bir arkadaşından gelecek teklifi kaçırma derim. Sabrın bu dönem iç dünyanda şifa arayışına devam ediyor. Bugün yapıcı olman, ilişkilerde olumlu geri dönüşler almana yardımcı olacaktır. Özellikle sorunlu giden ilişkinde, sevgilinle yapacağın konuşma ilişkinize iyi gelecek. Akşam saatlerinde evle ilgili yeni düzenlemelere girişebilirsin. Bir şeyleri değiştirme arzun seni aceleci bir hale sokabilir. Ani ve dikkatsiz hareketlerin ufak kazalar atlatmana neden olabilir. Aman dikkat!

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza dair bazı gözlemlerinizin doğru olduğunu görebilirsiniz. Hemen sonuca ulaşmak istediğiniz konularda sizde hızlı davranmalısınız.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte hala bırakamadığınız problemlerle yüzleşmenin son evresine geldiniz. Bugünden itibaren hayat sizi yeni olana adapte etmek için hazırlayacak.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde sinirleri biraz zorlayabilirsiniz. Gövde gösterisi yapmanızı gerektirecek olaylar söz konusu olabilir. Aklınızı kurcalayan çok fazla konu var. Çözümleyemiyorsunuz. Zaman her şeyin ilacıdır. Aşk hayatınız canlanıyor. Duygularınız yerlerine geri gelecektir. Hayalini kurduğunuz kişiyi bulamayabilirsiniz ama yine de mutlu olacaksınız.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygularınız çok değişken. Enerjiniz düşük olabilir, geçmişin yaraları zihninizi meşgul edebilir. Bugün hayaller ve günün gerçeklerinin uyumlu olmasına özen gösterin. Yeni Ayla manevi hassasiyetler artabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim duygularınızı harekete geçirecek. Bir anda kendinizi tutkulu bir aşka kaptırmış bulabilirsiniz. Duygularınızı hemen dile getirmeden romantik ve platonik olarak yaşamayı seçebilirsiniz. Ama gün içindeki tutku enerjisi bu durumu yönetmenizi zorlaştırabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketli doğanızı bugün dizginlemeniz gerekecektir. İç dünyanızdaki çalkanıları iyi anlamak ve daha sonra da ortadan kaldırmak için mantıklı, gerçekçi ve temkinli olmalısınız. Tezcanlılık iç dünyanızı sadece daha da karıştırmaya yarayacaktır.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 03" R
Ay
Boğa
01° 12' 10" R
Merkür
Koç
20° 56' 31"
Venüs
Boğa
09° 14' 47"
Mars
Koç
04° 52' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 32"
Satürn
Balık
17° 08' 26"
Uranüs
Boğa
22° 43' 56"
Neptün
Balık
29° 06' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 49"
Lilith
Başak
24° 04' 49"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>