Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararlarının Arkasındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Üzerinde çalıştığınız projelerdeki ivmenizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız, bu o kadar da kötü olmayabilir. Bu, son birkaç günün atmosferinin sizi etkilediği anlamına gelir; bu da tüm dikkatinizi etrafınızdaki kişilere günlük bir şekilde adamaya teşvik eder. Onlar için özel olanı takdir etmeyi ve onları daha iyi anlamayı öğrenebilirsiniz. İnsanlar hakkında genelleştirmeyi bırakmak için iyi bir gün.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Hak ettiğini düşünüyorsan eğer, kendine bugün duygusal olarak zaman ayır. Başkalarının hayatlarına o kadar karışmışsın kikendine gelince sana yeteri enerji kalmıyor. Biraz rahatla ve sakinleş; hem fiziksel hem zihinsel. Bir konuda aşırı stres yapmak hiç de sağlıklı değil; ayrıca böyle giderse durumu olduğundan daha kötü hale getirebilirsin. Belki de durumu basitçe akışına bıraksan her şey yoluna girecek.Bazen çok derin düşüncelere dalıp gidiyorsunuz. Bugün biraz meditasyon yaparak, tasavvur ya da ibadet ederek vakit geçirebilirsiniz. İlahi kudrete odaklanmak için bazı ilham verici kitaplar okuyor olabilirsiniz. Ya da daha pratik bir şekilde düşünüyor ve bir ilişki ya da kişisel durumun iç yüzünü anlamaya çalışıyor da olabilirsiniz. Zihninizi ve ruhunuzu keşfe çıkması ve yüzeyin altında ne olduğunu görmesi için serbest bırakmanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda ve işlerinizde değişiklikler olabilir. Gün içinde şartlara ve duruma göre hareket edebilirsiniz. Bazı planlarınızdan vazgeçtiğiniz durumlar olabilir. Kardeşlerle ilgili konular gündemde olabilir. Akşam saatlerinde aile üyeleriyle bir araya gelebilirsiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarınla artan paylaşımların kendini daha rahat ifade edebilmene yardımcı olacak. Günlük rutinlerini bir süreliğine askıya almak isteyeceksin. Arkadaşlarınla uzun bir aradan sonra yaptığın plan için çeşitli tavizler verebilirsin. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Koç burcuysan, sevgilinden gelen mesaj kafanı karıştırabilir. Her ne kadar kafan karışsa da kararlarından geri dönmeyeceksin.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi duygusal hissettiğiniz bir gün olabilir. Hayalleriniz ve hedefleriniz arasında sıkışıklık yaşıyorsanız bu durumu çözüme kavuşturmak için doğru karar vermeli ve onun için mücadele etmelisiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğitimler, yazışmalar, konuşmalar yönünden hareketli bir gündesiniz. Dikkatinizin dağılacağı zamanlar olabilir. Üzerinde çalıştığınız işlere daha fazla konsantre olmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda çözüme ulaşmaya başlayacaktır. Akşam saatlerinde ailevi konular hakkında hassasiyet yaşanabilir.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle işinizde lider olmak isteyebilirsiniz ancak bu iktidar hırsı ile etrafınızdakilere zarar vermediğinizden emin olun.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi mutsuz eden duygusal bir sıkıntıyı çözebilecek sağlıklı yollar bulmaya çalışın. Kendinizi eve kapatmak, yemek veya surat asmak var olan sorunuz çözmeyeceği gibi daha büyüklerine de yol açabilir. Dünyaya yayabileceğiniz sevgiyi boşa harcamayın.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Maddesel sıkıntılarınızı hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizipotansiyelinize de yansıtacaksınız. 

8 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı ekstra nazik ve tutkulu olacaksınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza ne kadar yetenekli olduğunuzu gösterme zamanı geldi. Çok yakında karşınıza hayatınızı değiştirebilecek bir fırsat çıkacak.

8 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

8 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 15' 39" R
Ay
Aslan
14° 08' 22" R
Merkür
Koç
28° 37' 35"
Venüs
Boğa
18° 35' 55"
Mars
Koç
10° 41' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 57"
Satürn
Balık
17° 43' 02"
Uranüs
Boğa
23° 10' 24"
Neptün
Balık
29° 18' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 02"
Lilith
Başak
24° 55' 22"
True Node
Koç
14° 52' 60"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>