Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Haklısın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 20%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Bugün disiplinli olmak için biraz daha çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bağlı kalmanız ve yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir. Sıkı bir programınız olabilir ve gününüz görevlerle dolu olabilir. Sohbet etmek ve sosyal olmakla zaman kaybetmeyin. Arkadaşınızla çıkacağınız öğle yemeğini başka bir güne saklayın. Konsantre olup odaklanmaya devam ederseniz, iyi notlar elde edip başarılı olacaksınız.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Bir kişiyle aranda kuvvetli bir bağ hissedeceksin. Günün enerjisi, seni yeni birilerine ulaşmaya itebilir. Ortak bir arkadaş sayesinde tanıştığın bir kişiyle çok iyi bir arkadaşlık kurabilirsin. Ya da mahallenden biriyle daha sık görüşmeye başlayabilirsin. Bu yeni dostunu yemeğe veya kahveye çağır. Hayatınız hakkında sohbet edip ortak alanlarınızı keşfedince mutlu olacaksınız.Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren hızlı ve hareketli bir gündem içerisinde olabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda pek çok konuşma ve görüşme yapabilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum ve anlaşmayı daha kolay var edebilir, duygu ve düşüncelerinizi daha iyi aktarabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz yavaşlarken, kendinize daha çok yüklendiğiniz bir gün oluyor. Sorumlulukların yüklere dönüşürken diline hakim olmakta güçlük çekebilirsin. Geçmişte kalbini kıranların, bir bir af dileme çabalarına şahit olacaksın. Akşamüzeri yakın arkadaşın arayarak, yaşadığı duygusal açmazları seninle paylaşmak isteyebilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş değişikliği düşünüyor olabilirsiniz. Belki bir terfi haberiyle düşünceleriniz gerçekleşebilir. Şehir değişikliği konusunda partnerinizle sorun yaşayabilirsiniz. Gelecek planınızı birlikte değerlendirmeniz size farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Ailenizin desteği her zaman sizinle olacaktır. Duygusal patlamalara karşı yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Uykusuzluk baş gösterebilir. Kahveyi azaltmanız yararlı olacaktır.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birilerini taktirini toplamış ve size lütuf da bulunuyor elbette bu durum bir hayli hoşunuza gidiyor. Var gücünüzle çok daha fazla ön plana çıkma arzunuz kabarıyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimin ön planda olduğu bir gün, yakın çevrenizle, kardeşleriniz ve komşularınızla yoğrulan bir gündeminiz olabilir ve iletişim becerilerinizden, kıvrak zekanızdan daha fazla yararlanabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yıkarak bir kenara çekilip dinlenebilirsiniz. Ancak bunun tam aksini yaparsanız bir yıldız gibi parlama şansı bulacaksınız!

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkileri ön plana taşıyor.Kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir, yakın dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz. İletişim trafiğinizin hızlanacağı bir gün olacaktır. Eğitimlere ve seminerlere katılabilir, kısa süreli seyahatler planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün gezegen dizilimi, normalde olduğundan daha az güvende hissetmenize neden olabilir. İnsanların size söylediği şeyler yanlış anlatılaabilir ve onlar için gerçekten ne kadar önemli olduğunuzu sorgulamanıza neden olabilir. Herhangi yersiz sonuca atlamamaya dikkat edin! Birinin ne ifade ettiğinden emin değilseniz, sorun! Olabilecek en kötü şey, zaten korktuğunuz şeyin doğru olması ve tam tersini öğrenmeniz olabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birbirinizi kırmadan, incitmeden problemlerin üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler gündeme gelebilir. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>