Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dalgınsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşka daha iyi yaklaşabilirsin bugün. Yapıcı olman olası. Eğer daha önceden bir şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorsan bunu kendi davranış ve sözlerinle bir yola koyabilirsin.

İşinizde herhangi bir köklü değişiklik gözükmüyor. Ama bu işinizin her zaman düzgün gideceği anlamına gelmez. İşiniz düzgünken, ilerde doğabileceğini düşündüğünüz aksaklıklara karşı bugünden geliştirebileceğiniz destekler üzerinde yoğunlaşın.

Maddi konularda kendine karşı daha iyi davranabilirsin. İsteklerini yerine getirmek için kesenin ağzını açman olası. Buna bir masraf olarak değil de ileriye yatırım olarak bakmalısın bugün.

Kendini daha kuvvetli bir hale getirmek biraz egzersiz gerektirebilir. Biraz hareket edebilmelisin. Gün içerisinde daha aktif olmak sana zihnen ve bedenen çok daha pozitif bir enerji sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için daha büyük bir istek duyabilirsin. O hayaller ve hayatlar ayrımı gözünde büyüyebilir. Bugün biraz daha kolları sıvayıp neleri değiştirebileceğine odaklanabilirsin.

9 Mart 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burcu bir şeyi ya yapmak istersin ya da istemezsin. Henüz son kararını vermeden daha doğrusu veremiyorsun. Stresin yüzünden aşırı tepki vermemeye çalışmalısın. Bu tepkiler gereksiz ve faydasız. Kendi tutumlarınızın nasıl sorunlara yol açabileceğini görmeye başlayacaksınız ve bu konulardaki görüşlerinizi yavaş yavaş değiştireceksiniz.

9 Mart 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde iletişimin koptuğunu sandığın kişiden haber alabilirsin. Bu durum bir tuhaflık olduğu fikrini aklına getirebilir. Yorgunluğun bazı konularda dalgın olmana sebebiyet verebilir veyerinde yanlış mailler gönderebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilin senin için çok önemli olan bir konuyu unutabilir, bu yüzden onunla tartışabilirsin.

9 Mart 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniden başlıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi yenilenmiş hissederek içsel enerjinizi topluyorsunuz. Bu enerji durumu sizi sıkı bir motivasyon duygusuna sürüklüyor. Kendi iç dünyanızda var olan her şey size yeni bir şey gibi gelebilir. Şimdi sahne de olma zamanı! Yeteneğinizi ortaya koyun.

9 Mart 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz.

9 Mart 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde kimseyi kırmamak incitmemek için yer yer kendinizden veriyorsunuz. Siz kaldırabiliyorsanız onlar da mutlaka kaldırabilir.

9 Mart 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

9 Mart 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size harika bir üretkenlik ve heyecanlı bir oyun karışımı sunuluyor. Muhtemelen istikrar ve yaratıcılık ön plana çıkacaktır. Mücadele ettiğiniz herhangi bir sorun varsa, hiç beklemediğiniz bir anda yararlı bir çözüm ortaya çıkabilir. Mevcut çabalar hakkında açık fikirli olun, önünüzde ne engel olduğunu bile fark etmeden bitiş çizgisine ulaşabilirsiniz.

9 Mart 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek, bilinçli bir şekilde yaklaşmalı ve sakin olmalısınız.

9 Mart 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

9 Mart 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim konularının ana gündem olacağı, birçok görüşme, konuşma ve toplantı yapabileceğiniz bir gün. Ancak çok fazla konuyla ilgilenip bir şeye odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

9 Mart 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürpriz bir aşka hazırlıklı olun. Sezgi gücünüz karşılaşacağınız kişiyi daha iyi tanımanıza yardımcı olacak. Karar verirken kalbinizin sesine kulak verin. Kaçırdığınız birteklifi, yeniden gündeminize gelecek. Bu teklif, kariyeriniz açısından olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir. Birlikte çalışma şartlarınızı, sakınmadan, rahatlıkla dile getirmelisiniz. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Midenizle ilgili sorunu önemseyin

9 Mart 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>