Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşüncelerini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 100%

Sevgilinizin sizi sizin kadar sevmediği konusunda endişeli misiniz? Aşk kendini birçok şekilde gösterebilir unutmayın. Herkes aşkını sözlü olarak ifade edemeyebilir veya sevgisini açıkça bir şekilde göstermeyebilir. Biri sizi seviyorsa, zaten bunu anlarsınız. Bunlar size olan bakışları, dokunuşları veya küçük çaplı iyilikleri olabilir. Eğer emin değilseniz, neden ona gidip direkt sormuyorsunuz?

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Kendini geliştirmekle ilgileneceksin. Yeni bir beslenme düzenine başlamak için ilham alabilirsin. Belki bir spor salonuna da kaydolabilirsin. Dahası meditasyon, olumlama veya dua etmeye bile karar verebilirsin. Hayata karşı daha olumlu bir tutum benimsemeye hazır olduğun bir dönem. Psikoloji, metafizik ya da din gibi alanlara ilgin artabilir.Eviniz bugün boş olabilir ve bunu bunaltıcı bulabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri uzakta olabilir ve yalnızlığınızdan zevk almak yerine, muhtemelen etrafınızdaki dört duvarın üstünüze geldiğini hissedeceksiniz. Açıkçası, buna tek çözüm dışarı çıkmak olacaktır. Hava şartlarına uygun bir yürüyüş yapın. Kitapçılara veya antika dükkanlarına gidebilirsiniz. Başka bir şey yapmak için çok yoruluna kadar eve gitmeyin. Gününüzün tadını çıkarmaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen bugün geçmişte yaptığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ama bir şekilde durum şu an epey farklı görünüyor. Bir mola verin ve geçmişte yaşanan bir şeyin suçunu bugün hissetmekten vazgeçin. Bu konuda diğer insanların fikirleri yalnızca "onların fikirleri"dir. Bu fikirlerin, sizin bu durumu değerlendirme biçiminiz üzerinde hiçbir etkisi olmamalıdır.

1 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, dostluklar öne çıkıyor. Sevdiklerinizle bir arada olmak yaşam enerjinizi yükseltebilir. Duygularınızı yaşamaktan, duygularınızı yansıtmaktan çekinmeyin. Günün ikinci yarısında daha pozitif enerjiler hakim.

1 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin insanları etrafında toplamaktan hoşlanıyorsun, yeni yılın ilk gününde yine onlarla olmak isteyeceksin. Ay'ın ateş burcundaki hareketi duygu durumunu etkilerken fikirlerine normalden daha fazla tutunmana neden olabilir. Olayları dışarıdan bakarak yeniden değerlendirmek isteyebilirsin. Yatırım alanında karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek isteyeceksin.

1 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde kendinizi oldukça duygusal hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sevdiklerinizle duygusal anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yalnızlıkla dolu düşüncelerinizi kenara bırakarak sevilme ihtiyacınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

1 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevcut durum bazen zorlayıcı görünse de sizlerin sezgileri sayesinde her zaman bir çıkış yolu vardır. Bugün kendinizi yorgun ama şanslı hissedebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken biraz daha sabırlı davranmak. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumlulukları devretmek için iyi bir zaman. İnsanlar kesinlikle sizi duymak istiyor. Bir süreliğine bıraktığınız tüm farklı projeleri kontrol etmelisiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay, Ateş burcunda başlıyor. Şansın döneceği bir yıl ile birlikte güne merhaba diyeceksin. Yatırım alanındaki fırsatları değerlendirebilirsin.

1 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün belli konularda sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini, arkadaşlarıyla sizin aranıza sıkışmış hissetmesine siz neden değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var. İş konularındaki inatçı ve taviz vermez tutumunuz yüzünden arkadaşlarınızla ve işbirliği yaptığınız insanlarla aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Bu sorunların daha fazla büyümesini istemiyorsanız, daha uzlaşmacı ve hoşgörülü davranmalısınız. Maddi konularla ilgili birtakım sorunlar canınızı sıkabilir.

1 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 04" R
Ay
Terazi
28° 57' 14" R
Merkür
Boğa
06° 56' 08"
Venüs
Boğa
26° 18' 42"
Mars
Koç
15° 27' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 43"
Satürn
Balık
18° 08' 12"
Uranüs
Boğa
23° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 26' 58"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 57"
Lilith
Başak
25° 37' 05"
True Node
Koç
14° 55' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>