Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yüzleşmeler Yaşanıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, her türlü romantik buluşma için güzel bir gün. Biriyle ayrıldıysanız, uzlaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yoğun işiniz nedeniyle sevgilinizle bir araya gelemiyorsanız, birbirinizle olmanın tadını çıkarmak için biraz zaman ayırın. Birçok seviyede ilişki kurmak için harika bir gün. Aklınızdakileri paylaşın ve birbirinizin hayallerini destekleyin.

Bugün diğer insanlarla yoğun bir temas kurabilirsiniz. İnsanlar normalden daha agresif davranıyor olabilir. Trafikte gerçekten sınırları zorlayan sürücülere dikkat edin. İş yerinde, bazı müşterilerin endişelerini giderirken sakin kalmanız gerekebilir. Servis temelli bir meslekteyseniz, telefonunuz bugün kafası karışık müşterilerin aramalarıyla sürekli çalıp duracak. Sadece rahatlayın ve başkalarıyla ilişki kurarken mesafeli kalmaya çalışın.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Günün ilk kısmı tamamen aksiyon. Fakat sağlıksız bir güç tarafından motive edilmediğine emin ol. İnsanların duyguları tam sınırda ve gerçekleştirdiğin eylemlerin başkalarını rahatsız edebileceğine tanık olabilirsin. Motivasyonların esaslı olduğu ve güçlü bir bütünlük anlayışı sürdürdüğün sürece, her şey iyi olacaktır. Sonucu düşünmeden sorumluluk alabiliyorsan, devam etmekten çekinme.Bugün birileri sizi avantajlı durumunuzdan alıp kendinize getirmek derdinde olabilir. Keyfinizi bozmak isteyenlerden sakının, ancak durumun nereden kaynaklandığının da bilincinde olun. En önemli nokta başkalarını olduğu gibi kabullenmek. Ne kadar az inatlaşırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Acele etmeyin ve hiçbir şeyi fazla abartmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Unutmayın ki etrafta gerginlik ve kargaşa bile olsa bunun sizi etkilemesine izin vermemek elinizde. “Dahilim ama müdahil değilim” sloganını benimsemelisiniz. Şunu anlamalısınız ki bütün anlaşmazlıkların temelinde yatan şey eski ve yeni arasındaki çekişmedir. Bunu kendi savaşınız haline getirmemeye çalışın. Gözlemleyip bir şeyler öğrenebileceğiniz kadar yakında, ancak ellerinizi kirletmeyecek kadar da uzakta durun.

10 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içerisinde dış görüntünüzle ilgilenebilir, kişisel hedeflerinize odaklanabilir, daha bireysel düşünüp hareket edebilirsiniz. Aile büyükleri ve ebeveynleriniz için fedakarlık yapabilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüzleşmekten kaçındığın konularla eninde sonunda yüz yüze gelmek zorunda kalabilirsin. Aşk gezegeni Venüs, bugün itibariyle su burcunda konumlanıyor. Yeni bir ilişkiye başlamış Kova burcuysan, sevgilinin romantik tavırları, aranızdaki bağı güçlendirecek. Uzun süredir yalnız olan bir Kova burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi ile duygusal bir yakınlık kurabilirsin.

10 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bakış açınızın abartılı saplantı içerisinde olduğunu fark edebilirsiniz. Yöneltilen eleştirilere değer verin. Her zaman haklı olamayacağınızı ve iki yönlü düşünmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Üstelerinizle ilgili konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışmalısınız. İlişkilerinizde güven ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Fazla beklentiye girmemeye çalışın.

10 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevdiklerinizle paylaşacağınız projelerinize farklı bakış açıları getirebilirsiniz. Bu size de iyi gelecek.

10 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda bir mola vermeye can atıyordunuz ve bugün muhtemelen bir partiye ya da akşam yemeği için dışarıya davet edileceksiniz. Ne kadar içtiğinize dikkat edin ve akşamın sonunda sizin ya da arkadaşınızın eve dönerken arabayı kullanacak mecaliniz kaldığından emin olun. Kendinize göz kulak olmalısınız; zira günün enerjileri insanların normalde güvenlik nedeniyle göze almayacakları riskleri almasına neden olabilir.

10 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız ilginç bir haber ya da yapacağınız bir görüşme inancınızı yeniden canlandırabilir. Son zamanlarda insanlara güvenmek sizin için oldukça zor ancak bu görüşme sizi etkileyecek ve iyi gelecek.

10 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Deneyimlerinizden yola çıkarak başarınızı katlıyorsunuz.

10 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel olarak kendinizi belirsizlikler içerisinde hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sabırsızlıkları kısa zaman içerisinde dengelemeye çalışın. Hata yapmanıza neden olabilecek adımlar attığınız sürece istediklerinize ulaşmayı başaramayacaksınız. Daha sabırlı olmanız gerekiyor.

10 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin uzun süredir sizden gizlediği bir sırrın ortaya çıkması sizi çok rahatsız edebilir. Ama her şeyi bilmeniz, tüm olaylara hakim olmanız gerekmiyor ki. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. Önemli ve değişik bir dönem geçiriyorsunuz. İş yaşamında beklemediğiniz olayların patlak vermesi, sizi karar almaya zorlayabilir. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız. Kuşku ve endişe dolu duygu ve düşünceler, siz de psikolojik bazı problemlere yol açabilir.

10 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>