Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bellekten çıkmayan bazı anılarla problemlerinizi çözmeli ve gönlünüzün tatilini artık bitirmelisiniz. Aşksız daha kolay elde ettiğinizi savunduğunuz huzur, bir kandırmaca olabilir.

İşleri biraz vakitsiz hareketlendiriyorsunuz. Ama aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırabiliyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor.

Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama hemen bugünlerde bunların karşılığını göremeyeceksiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

İlgili olduğunuz konulara ilgisiz kalmaktan vazgeçin. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi istemediğiniz tartışmaların içine alabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizdeki bazı memnuniyetsizlikleri tasfiye yoluna gideceğiniz bir dönem. Sizi bu davranışa zorlayan tutumların etkisinde kalacaksınız. Bugünlerde belli konularda birtakım kazançlar elde edebileceğiniz topuluklarda bulunabilirsiniz. Böyle belirtiler taşıyan davetleri, bu olasılığı göz önüne alarak değerlendirmeniz yerinde olacak.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk anlarından itibaren boşluğa giren Ay, bugün 05:05-16:13 arası boşlukta kalacak. Çalışma hayatınızda sonuçlandırmakta zorlandığınız işleriniz olabilir. Saat 16:13 itibariyle Ay Aslan burcuna geçiyor. İlişkinizin gündemde olacağı günün devamında Ay ve Uranüs arasında oluşan gergin etki, bir süreliğine partnerinize karşı agresif olmanıza neden olabilir. Beklenmedik tepkiler vermeniz tansiyonu yükseltebilir. Oysa ki geceye doğru her şey yoluna girecek. Sakin olmanız en iyi çözüm olacaktır.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzen getireceksin!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. İşlerini düzene koymak isteyeceksin. Detaylı konular zaman zaman seni yorsa da üstesinden geleceğinden kuşkun olmasın. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, alanında büyümenin yolarını arayabilirsin. Maddi konularda harcamalarına dikkat etmen gereken bir gün. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğinize yeni bir yön verecek kararlar alabilirsiniz. Kişisel gelişimini destekleyecek kursların da peşine düşeceksin. Dolaplarını düzenlerken annenin yıllar önce kaybettiği değerli bir eşyayı eline geçebilir! Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz insanları kendinizden uzaklaştırmamak için etrafınıza karşı nazik davranışlar içerisinde olmalısınız. Ani öfke patlamalarına karşı dikkatli hareket etmelisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatleri yavaş ilerlese de sakin olmakta fayda var. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilir, alacağınız yeni sorumluluklar hakkında konuşabilirsiniz. Bu konular hakkında net bir karara varmayı başka bir güne bırakabilirsiniz. Kalan zamanlarda kendiniz için daha çok zaman harcamak isteyebilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda hatalı olduğunuz konuları kabul etmemekte ısrarcısınız. İlişkinizin hasar görmemesi açısından onu anlamaya çalışmanızda büyük fayda var.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; aşk hayatın bu ara çok hareketli; yazın yaklaşmasıyla partnerinle tatil planları içinde olabilirsin. Gün içinde menfaatlerini de göz önünde bulundurmalısın. Özgüveninle birlikte üzerinde durduğun planının da esik taşları yerine oturabilir ve işler lehine dönebilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kova burcu özellikle kariyeriniz konusunda kendinize daha fazla güveniyor, yeni adımlar atmaktan çekinmiyorsunuz. Fark edilmek, özellikle yaptığınız işleri göstermek istediğiniz bir gün olacaktır. Genel anlamda şanslı bir gün olacaktır. İletişim konularında başarılısınız. Satış ile uğraşan Kova burçları bu günü değerlendirebilirler.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlar karşınıza sorun olarak çıkabilir. İkili ilişkilerde bugün tartışmalardan şiddetle kaçının. Öfkeli ve iğneleyici sözlere maruz kalabilirsiniz. Ya da kendiniz bu tutum içinde olabilirsiniz. Ayrıca boşaltım sisteminizle ilgili sıkıntılı durumlar olabilir. Bağırsak düzeninize özen gösterin. Bazen hayatı hafife almak da gerekir. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 32" R
Ay
Balık
24° 43' 18"
Merkür
Koç
19° 06' 03"
Venüs
Boğa
06° 11' 04"
Mars
Koç
02° 57' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 56' 12"
Uranüs
Boğa
22° 35' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 38"
Lilith
Başak
23° 48' 16"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>