Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar yararlı olacak. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor.

Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatlarınız olabilir. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı söz konusu.

Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Bir yakınızdan para konusunda eleştiriler alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız gerekecek. Çevrenizdekiler sizden her konuda daha fazla enerji ve ataklık bekliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki durgunluğunuzun sebep olduğu merakı, gidermeniz gerekiyor. Acele etmezseniz, can sıkan sorularla karşılaşabilirsiniz. Bu sıralar yeni ilişkilere dikkat. Zaman zaman iletişimden kaynaklanan problemleriniz olabilir. Bu iletişimsizliği ilişkilerin başındaki zararsız aksamalar şeklinde ele alabilirseniz, bu başlangıçların bir kısmı kalıcı olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Bugün Ay-Mars kavuşumu ve Jüpiter karşıtlığı sevdiğiniz kişiye karşı aşkınızın zirvede olacağını fakat bir anlık agresiflikle de bu durumu tersine çevirebileceğinizi gösteriyor. 12:06'da Ay boşluğa giriyor. Ciddiyet gerektiren işler yerine daha yüzeysel işlere odaklanabilirsiniz. Güzel gelişme ise Boğa burcundaki Merkür-Uranüs kavuşumundan geliyor. Ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili sürpriz bir haber alabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilere yadım ediyorsun!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Bugün bulunduğun ortamlarda, etrafında bulunan insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamındaarkadaşlarının yetişemediği işleri üstlenmen gerekebilir. Gezegenlerin seyri sana aşkı getiriyor. Gün içerisinde hoşlandığın insanı düşünmekten kendini alıkoyamazken telefonun çalması heyecanını daha da artırabilir. Evli Kova burçları ise sürpriz misafirlere hazır olsunlar. Aileye yeni bir üye haberi alabilirler. Aile içerisinde akşam saatlerinde maddi konulara ilişkin gerginlik yaşanabilir. Uykusuz gecelerini telafi etmek adına akşamı dinlenerek geçirmek isteyebilirsin.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik sorumluluklarınız ile ilgili endişeleriniz biraz artıyor olabilir. Olumsuz duygulardan uzak durmanız işlerinizi daha kolaylaştıracaktır.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Akıcı enerjiler söz konusu.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerle alakalı bir fırsat yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. İlgisini karşı tarafa açmak isteyen Kova'lar bugün ihtiyaç duydukları ortam ya da şansı yakalayabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız konusunda biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Memnun olmadığınız konular olabilir. Beklentilerinize cevap alamıyor olabilirsiniz. Kova burçlarının aşk hayatları hareketleniyor. Hayattan aldığınız keyif artacak. Birden fazla konu ile aynı anda ilgilenebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden itibaren Ay burç değiştiriyor, detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu evin içinde güçlü bir rüzgar estirir. Bir anda yeni bir yerde yaşamaya karar verebilirsiniz. Harekete geçmeden kalbinizin sesine kulak verin. Yatırımlarınızı değerlendirirken yeni alternatifler önünüze çıkacaktır. Ebeveynlerle aranızdaki ilişkide gerilmeler yaşayabilirsiniz. Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizdeki kişileri etrafınıza toplamak, onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İletişim ve etkileşimlerinize uyum, sıcaklık ve samimiyet havası hakim olabilir. İçinizdekileri ortaya dökebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 22" R
Ay
Balık
25° 56' 13"
Merkür
Koç
19° 09' 24"
Venüs
Boğa
06° 17' 14"
Mars
Koç
03° 01' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 56' 37"
Uranüs
Boğa
22° 35' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 55"
Lilith
Başak
23° 48' 50"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>