Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Tedbirli Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bir ilişkide daha fazla eşitlik arıyor olabilirsiniz. Sevgilinizle aranızda ev işlerini daha fazla paylaşmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ya da belki de sevgilinizin faturaları ödeme konusunda daha fazla yardım etmesini isteyebilirsiniz. Bu endişeleri görmezden gelmeyin. Bu sorunları açığa çıkarmak önemli. Endişeleriniz hakkında dürüst ve olumlu bir şekilde konuşursanız, o da size yardım etmek için daha istekli olacak.

İçgörünüz, yaratıcılığınız ve icat kabiliyetiniz tüm hızıyla ilerliyor ve yeni fikirler fazla fazla ve hızlı geliyor; bununla birlikte, kendinizi bu konuda çok fazla sıkıcı, sıradan görevlere yakalanmış bulabilirsiniz. Fiziksel enerji bol miktarda, böylece ev işlerine bakabilir ve zevk aldığınız şeyi yapabilirsiniz. Hızınızı ayarlamayı unutmazsanız, sonuçlar üretebileceksiniz. Çok sıkı çalışın, çok yorulacaksınız!

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Büyük bir enerji ve özgüvene sahipsin şu ara; bu harika ve heyecan verici elbette ama bunun seni tehlikeli deneyimlere ve kazalara açık hale getirdiğini de unutma. Eylemlerinde de çok daha atılgan ve agresif olduğunu fark edebilirsin, özellikle de birisi duygusal açıdan senle ters düştüğünde. Duygusal iritasyon kendini umursamaz tavırlarla gösterebilir; öfkeni hak etmeyen insanlara yöneltebilirsin.Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda daha gizli olabilir, kendinizi ifade etmek istemeyebilirsiniz. İçe dönme, dolayların iç yüzünü sorgulama olabilir. Sağlığa dikkat.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay boşlukta geçmişte yaşadığın aksiliklerin tekrar yaşanmaması adına tedbirli hareket ediyorsun. Bugün tanışacağın kişiler tecrübelerinden faydalanabileceğin insanlar olabilir. Aile üyelerine karşı sorumluluklarını eksiksiz yerine getiriyorsun. Bu durum aile içindeki saygın duruşunu güçlendiriyor.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir kariyer alanı seçimi yapmak istiyor olabilirsiniz. Kısa sürede adapte olacağınız her konuyu başarı ile sonuçlandıracaksınız. Yalnız kendinizi sistemin gerekliliği konusunda modernize ederken geçmişin bilgi birikimini de tecrübelerinize katarak ilerlemelisiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için kendinizi istekli ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmek için etrafınızdakilerle uyum içinde olmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konular gündeme gelebilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yalnız olan Kova'lar aşk hayatınızda yeni gelişmelere açık olabilirsiniz. Çevrenizde çekim hissedeceğiniz kişiler olacak.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hatalara veya yanlış anlaşılmalara yer yok. En iyi halinizle insanların karşına çıkın ve tüm dürüstlüğünüzü ortaya koyun. Olması gereken de bu!

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Terazi burcuna giriş yapacağı 19:10'a kadar Başak burcundaki seyahatine devam edecek.Gündüz saatlerinde finansal konularınız ön planda olacaktır. Ancak, Ay 13:58 ile 19:09 arasında boşlukta olacak. Bu saat aralığında finansal konularda gecikmelerle ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Önemli işlerinizi ve projelerinizi bu saat aralığına denk getirmemeye çalışın. Akşam saatlerinde din, inançlar ve felsefe konuları üzerine düşünebilirsiniz. Akademik çalışmalarınız varsa önümüzdeki birkaç gün destekleyici olacaktır.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve çok mutlu olacaksınız. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın, gerekirse bir uzmandan destek alın. İletişim becerileriniz, hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz. Şanslı ve uyanık olduğunuz bir devredesiniz, biraz kıpırdanın, cesur davranın yeter! Maddi açıdan parlak bir dönem değil, harcamalarınızda dikkatli olmanızda yarar var. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 36" R
Ay
Aslan
29° 58' 44"
Merkür
Boğa
00° 13' 46"
Venüs
Boğa
20° 12' 48"
Mars
Koç
11° 41' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 33"
Satürn
Balık
17° 48' 34"
Uranüs
Boğa
23° 14' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 05"
Lilith
Başak
25° 04' 06"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>