Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. İlişkinizde daha sağduyulu davranışlara yönelmelisiniz

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz.

Özellikle bazı tartışmaların inatçı, agresif unsuru olarak tanınıyorsunuz. Bazı duygusal, sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdan genel olarak memnunsunuz. Küçük sorunlar ise sizi fazla etkilemiyor. Bugün yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeniz için uygun fırsatlarınız var. Size çok yakın biriyle ortak birsöz konusu. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde mutlu kalabalıklar arasında birtakım görüşmeler ve bu görüşmelerden çıkacak önemli kararlarınız olacak.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda hareketine devam ediyor. İlişkinizin, evliliğinizin gündemde olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Sakince konuştuğunuzda, karşı tarafla aradaki sorunları çözebileceğinizi görebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan hem karşı tarafın hem sizin sevgisini biraz daha göstermesidir. Ayrıca bugün Güneş-Satürn pozitif etkisinin hakim olduğu bir zaman dilimi geçireceksiniz. Ailevi konularda destek alacağınız, problemlerin sonra erdiği bir sürece girebilirsiniz. Bazılarınız için de yeni bir eve taşınmak için fırsatlar karşınıza çıkabilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alıyorsun!Ay, bugün tüm gün karşıt burcunda hareket ediyor. Kişisel hareket etmek istediğin bir gün. Tek başına işleri yönetmek, tek başına karar almak isteyeceksin. Ortaklaşa yaptığın ticari veya kurumsal bir işin varsa, maddi konularda biraz sıkışabilirsin. Bugün Cumartesi günü olmasının da beraberinde getirdiği enerji ile kendini sokaklara atman mümkün olabilir. Önemli kararlar alma arifesinde olduğun bir gün. Özellikle eğer birlikteliği olan bir Kova burcuysan, sevgilinle ortak planlarını hayata geçirmek isteyebilirsin. Bazı konularda ufak detaylara takılmak, motivasyonun düşmesine sebep olabilir. Kilo problemin varsa, işlenmiş ve kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüveninizle alakalı yaşadığınız eksikliğin sona erdiği bugünde, önemli görüşmeler yapabilir ve karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz. Konsantrasyonunuzu toplamalısınız.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaşadığınız olaylar karmaşık görünebilir. Yalnız kalmak ve geleceğinizi düşünerek tasarlamak için uygun bir gün. Dikkat ve sevgi enerjisinde kalın.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; karşıt burcunda ilerleyen Ay, karşındakilerine bağlı kalmanın gerginliğini hissettirebilir. Akşamüzeri kendinle baş başa kalıp biraz içe dönük ve romantik bir ruh haline girebilirsin. Araştırma içerde olduğun konuya ciddiyetle yaklaşabilir, neden-sonuç ilişkisinde üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmek için çaba harcayabilirsin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrede inanç çatışmalarının yol açtığı gerginlik olası. Akşamüstü ortakveya proje konusunda hassasiyetler gelişebilir. Uzmanlık gerektiren konularda deneyimine güvendiğiniz insanlardan danışmanlık alın.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizin harika bahçesinde dostlarınızla vakit geçirmek sizi çok mutlu eder. Temiz hava, bol gıda kendinizi daha zinde hissetmenize yardımcı olacaktır. Pozitif enerjiyle çevrilirsiniz. Bilinçaltı blokajınız için bu dönemde regresyon, aile dizimi gibi çalışmalardan faydalanabilirsiniz. aile Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 12" R
Ay
Balık
21° 23' 05"
Merkür
Koç
18° 57' 01"
Venüs
Boğa
05° 54' 08"
Mars
Koç
02° 47' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 17"
Satürn
Balık
16° 55' 03"
Uranüs
Boğa
22° 34' 32"
Neptün
Balık
29° 01' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 52"
Lilith
Başak
23° 46' 45"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>