Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şüphelerini Gideriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sevdiklerinize ekstra ilgi göstermeniz gerekebilir. Her ne kadar bazı endişelerinizle meşgul olsanız da, size yakın birinin şu anda size ihtiyacı olabilir. Örneğin, sevgiliniz bir konuda yardıma ihtiyaç duyabilir veya çocuklarınızın bir proje için yardıma ihtiyaçları olabilir. Başkalarına yardım etmeye zaman tanıyın. Bir süre melek kanadı takmak size iyi hissettirecek.

İş yerinde zorlandığınız zaman, bir kerede yalnızca bir şey üzerinde konsantre olabiliyor olmanız gerek. Ancak bugün, etrafınızdaki olaylar yüzünden dağınık hissedebilirsiniz ve konsantrasyonunuz bozulabilir. Telefon görüşmeleri, çeşitli sesler, yardımınızı isteyen insanlar vb ... Tüm bu engellere son vermek için bir şeyler yapmanız gerekebilir. Ama aynı zamanda sakin olmaya da çalışmalısınız ...

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Sen doğuştan bir arabulucusun. Bu yüzden de dünyayı sadece siyah ve beyaz olarak görenlerle karşılaşınca moralin bozuluyor. Sana göre ilginç kısımlar griliklerde; yani insanların en karmaşık olduğu kısımlarda. Fakat diğerlerini herkesi bu konuda aydınlatmak zorunda değilsin. Sen kendi perspektifinin keyfini çıkar. Bunu dünyayla paylaşsan yeter. Anlamayanlar için kaygılanamazsın.Etrafta çok fazla dolaşmak siziçok yormuş ve bitkin düşürmüş olabilir. Aşırı spor yapıyor olabilirsiniz. Bugün spor yapmadan uzanıp dinlenmek için ideal bir gün. Kendinizi çok zorlamayın. Tatil planlamak ya da tatile çıkmak için pek de uygun bir gün değil. Bunun için birkaç gün daha bekleyin çünkü bu dönemde planladığınız seyahatlerde aksaklıklar yaşanması muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gezegen dizilimi sayesinde hayatının her alanındaki olayları ve şeyleri değiştirme becerin çok daha iyi olacak. Bu, hangi alanlarda ne kadar gelişme gösterebilmen ve hangi alanlarda baştan temiz bir sayfayla başlaman gerektiğini anlaman için iyi bir fırsat. Büyük ihtimalle işleri olmaları gerektiğinden daha çok olmalarını istediğin gibi görmen konusunda cesaret kazanacaksın. Sahne, hayatında gerçek bir takım değişiklikler yapman için hazır.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ertelediğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Hızlı karar alıp, hızlıca harekete geçebilirsiniz. Ezgersiz ve sporlar iyi gelecektir.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığın ile ilgili şüphelerini bugün gidermek istiyorsun. Sabah saatlerinde yaptırman gereken tahliller olabilir. Evde olduğun zaman diliminde kendine aperatif şeyler hazırlamayı düşünebilirsin. Bugün toprak burcunda Yeniay, meydana gelecek. Aile içerisinde gündeme gelecek konularda hakkını arayacaksın.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi sıkışık hissediyorsunuz. Üzerinizdeki baskı sizi daha fazla yalnızlığa sürüklüyor olabilir. Güvendiğiniz kişiler ve dostlarınızla sıkıntınızı paylaşmayı deneyebilirsiniz. Aklınıza hiç gelmeyen ya da sıklıkla gelen ama uygulama yolu bulamadığınız bir çözüm önerisi almak size iyi gelecektir.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Geçmişinize ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinlemek doğru karar vermenizi sağlayacaktır. Gün içinde maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevdiklerinizle paylaşacağınız projelerinize farklı bakış açıları getirebilirsiniz. Bu size de iyi gelecek.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir toplantı size pek çok iyi haber ve faydalı bilgi getirebilir. Sorun şu ki, bunların hepsi sizin içinçok fazla olabilir. Hepsini hatırlamak isteyeceksiniz, ancak hafızanız her zamanki kadar iyi olmayabilir. Bu toplantıya katılmadan önce bir defter ve kalem alın. Bu şekilde daha sonra bakmak istediğiniz her şeyi yazabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık yeteneğinizi ve manyetik çekim gücünüzü en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Koşullar eski fırsatları yeniden ayağınıza getiriyor.

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ikili ilişkiler, flörtler, çocuklar ve yeteneklerinizle ilgili konularda güzel ve keyifli konuşmalar sizi bekliyor. Yeni tanışmalar, flörtler var.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıvrak bir zeka ve espri gücünüz sizi her anlamda farklı kılarken, bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılmanıza da neden olabiliyor. Bugün, disiplinli ve sabırlı davranırsanız, günün sonunda karlı çıktığınızı göreceksiniz. Maddi konularda, çeşitli fırsatlar sizi bekliyor. Kendinize uygun olan şartları, önceden belirlemenizde fayda var.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 00" R
Ay
Akrep
22° 01' 28" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 34"
Mars
Balık
25° 58' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 39"
Satürn
Balık
16° 08' 05"
Uranüs
Boğa
22° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 45' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 55"
Lilith
Başak
22° 47' 54"
True Node
Koç
15° 35' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>