Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Beklenmedik Gelişmeler Olabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 50%

Kalbiniz sizi bugün işinizden alıkoyuyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesinden çok rahatsız olabilirsiniz. Romantik doğanız sizi mevcut durumunuzdan uzaklaştırmaya çalışıyor ve yeni şeyin peşinde koşuyorsunuz. Bunun yapmak istediğiniz bir şey olup olmadığı size bağlı. Mantığınızı korumaya çalışın fakat bu zor olabilir, çünkü kalbiniz şu anda dizginleri eline almış gibi görünüyor.

Ek bir eğitime ihtiyacınız olduğunu keşfedebilirsiniz. Yüksek düzeyde uzmanlık gerektiren bir görev üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Aklınıza gelen bir kişiden mentorunuz olmasını isteyebilirsiniz. Veya yararlı bir atölye veya seminere kayıt olabilirsiniz. Belki de bazı karmaşık yeni teknolojilerin nasıl kullanılacağını öğrenmeye ihtiyacınız vardır. Veya bazı genel ticari beceriler edinmekten faydalanabilirsiniz. Öğretmenlerinizin size yapabileceği rehberliğe karşı açık olun.

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Ne aradığını bilemeyebileceğin bir gün. Kuvvetli bir güç seni yavaşlamaya ve enerjini daha pratik kullanmaya davet ediyor olacak. Bu, duymak istediğin tavsiye olmayabilir ama, sana iyi gelecek şey tam da bu sakinleşme molası olabilir. Düşünmeyi ne kadar seversen sev, unutma ki dünya senin etrafında dönmüyor.Bugün çok az çabayla bile beklediğinizden çok daha fazla yol alacaksınız. Bu aralar yol seçeneğiniz epey fazla. Birinde trafik yoğun olsa bile iki blok ötede rahatça kullanabileceğiniz bir başka cadde olacak. Yakında şehir dışına ulaşıp biraz soluklanacak zamanınız olacak. Önemli olan daima hareket halinde olmak. Motorunuz çalışırken olduğunuz yerde saymayın, aksi takdirde bir santim bile yol almaksızın benzininizi tüketirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürpriz olaylar gardınızın düşmesine sebep olabilir. Bu, değer verdiğiniz ya da sevdiğiniz veyahutta bir süredir görmediğiniz birinin ani ortaya çıkışı olabilir. Bu kişi sizinle olan problemlerin üstesinden gelmiş olabilir, sizi aşmış olabilir ama rehberliğinize ya da tavsiyelerinize ihtiyacı olduğu açık. Onun tam da ihtiyacı olduğu kişi sizsiniz. Onlara zaman tanıyın - sizin de ne zaman yaslanacak bir omza ihtiyacınızın olacağı belli olmaz!

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün stres ve gerilim, kaygı ve endişe baş ağrılarına ve motivasyon düşüklüğüne neden olabilir. Bu yüzden zihni sakin tutmaya, stres kaynaklarından uzaklaşmaya ve kısa yürüyüşler yapmaya gayret edin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireyleriyle olan iletişimin güç kazanıyor. Bugün arkadaşlarınla gerçekleştireceğin konuşmalarda, geçmişe yönelik kararların aklına gelebilir. Hayatında yeni sayfa açtığın bugünde beklenmedik gelişmeler olabilir. Kendini köşeye sıkışmış hissettiğin anlarda olacak gelişmeler, yeniden ayağa kalkmana yardımcı olabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hesapta olmayan bazı gelişmeler planlarınızı alt üst edebilir. Ailenizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Olası bir sorun halinde fikirlerinize ve bağlantılarınıza, en önemlisi de size ihtiyaç duydukları bugün de uzaktan da olsa onların yanında olmanız işleri iyiye götürecektir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmalar, görüşmeler ve hareket açısından canlı bir gündesiniz. Çok şey öğrenebilir ve görüşmeler içinde olabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz eski partnerin dönüşü ile gününüz neşelenebilir. Kırmızı çizgilerinizi belli etmek anlayış görüp görmeyeceğinizi anlamanız için çok önemli.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey sizin lehinize çalışıyor. Yaşadığınız uzun vadeli zorlukları bir kenara bırakın ve şu ana konsantre olun. İçinde bulunduğunuz mevcut durumda sizin için büyük bir potansiyel var. Şimdilik kasılma değil, genişleme zamanınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Tercih hakkınızı acele etmeden mantıklı bir şekilde kullanmalısınız. 

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte ilginç bir şeyler yapmayı deneyeceksiniz. İş yerinizde ortaya çıkardığınız çalışmalardan dolayı kendinizle gurur duymalısınız. Enerjinizi ve ruh halinizi yükseltecek aktivitelere yönelin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun vadeli işler için uygun bir zemin düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan konunun özelliğini tam olarak araştırmalısınız. Bugün Ay'ın konumu, size detaylar ve gerekli alt yapı için, bazı ip uçları sunacaktır. Hırslı hedefleriniz ve ısrarcı tavırlarınızla başaramayacağınızyok. Derin fakat pratik düşüneceğiniz bir gün içindesiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 27" R
Ay
Koç
02° 14' 30"
Merkür
Koç
19° 27' 05"
Venüs
Boğa
06° 49' 06"
Mars
Koç
03° 21' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 58' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 06"
Neptün
Balık
29° 02' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 20"
Lilith
Başak
23° 51' 42"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:21

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>