Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün birinin ayaklarını yerden kesmeye karar verebilirsiniz. Bu özel kişiye karşı güçlü bir sevgi hissediyor olabilirsiniz. Onun için şiir yazmak veya şarkı bestelemek isteyebilirsiniz. Ya da ilginizi açıkça belirten tutkulu bir mesaj gönderebilirsiniz. Risk almaya hazırsınız.

Bugün gelişmelere açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni etkinliklere katılmaya ya da yeni arkadaşlar edinmeye hazır olabilirsiniz. Bugün rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Genelde geç saatlere dek çalışıyor ve eve yorgun argın gidiyorsanız, işten erken çıkmayı deneyin. Yakın arkadaşlarınızla bir akşam yemeği organize edin ve keyfiniz yerine gelsin. Hayata karşı daha sakin ve daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemelisiniz.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Biraz kayıp ve yapmak zorunda olduğun seçimlerden dolayı sinirli hissedeceksin. Enerjini hangi alana yatırsam diye düşünüyor olman yüksek ihtimal. Enerjini mevcuttaki en zorlayıcı konuya mı yatırmalısın? Daha derin ve yoğun olmasını istediğin ilişkilerine mi? Kişisel gelişimine mi? Aile yaşamına mı? Sık dişini!Yakında cevaplara ulaşacaksın!Bugün evden çıkmak için biraz sabırlı hissedebilirsiniz. Belki de çok fazla zaman harcadınız. Belli bir planınız olmayabilir ama yine de dışarı çıkmalısınız. Şehrin şirin bir bölümünde bir yürüyüşe çıkabilir ve bir kahve dükkanı olan bir kitapçıya girebilirsiniz. Bir arkadaşınızı arayıp yanınıza çağırabilirsiniz. Kitap okumak da iyi bir yol olabilir ancak evden uzaklaşmak en iyisi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklarınıza odaklanmalı, hedeflerinizin peşinden gitmeli ve daha akılcı, planlı hareket etmelisiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlı tavrın takdir topluyor. Evde geçireceğin bugünde dikkatli olman gerekebilir. Karşılaştığın sorunlara sakin bir şekilde yaklaşıyorsun. Uzun süreli birlikteliği sona ermiş bir Kova burcuysan, eski sevgilinde gelen mesajlar olabilir. Mesaja kayıtsız olmadığını düşünebilir, karşılık verebilirsin.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz kendilerine yeterli zamanı ayırmadığınız için şikâyetlerini dile getirebilir. Çalışma yoğunluğunuz ve bireysel olarak yaptığınız tercihleriniz ailenizi olumsuz etkiliyor olabilir. Onları bu histen, kendinizi de bu yoğunluğun içinden çıkaracak formüller üretmeli ve bunları bir rutin haline getirmelisiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu durumun sizi zor duruma düşürmesine izin vermemelisiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin duygusal olarak sizi tamamladığına inanabilirsiniz ve onu mutlu etmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde inanmak ve güvenmek temel taşlardır.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda etrafınızı saran büyük bir duygusal enerji yükü varsa, gezegenlerin bugünkü konumuyla bunun açıklanabileceğinden emin olabilirsiniz! Bu yönün etkisini değiştirmek için yapabileceğiniz pek bir şey yok. Depresyonda hissetmemek için egzersize odaklanmak isteyeceksiniz. 

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Emir almak ve size hükmetmeleri canınızı sıkabilir. Zıt fikirde olanlar kişilere karşı, savunmanızı yapmalı ve sakince biraz daha beklemeyi bilmelisiniz. 

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız ve akraba ilişkileriniz, gözünüzdeki önemlerini bugün itibariyle artırmaya başlayabilirler. Tamamen bu konulara odaklanabilir, aile ortamını daha uyumlu, ev yaşamınızı daha sakin kılmaya çalışabilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi canlandırabilmek istiyorsanız, bugün birlikte eğlenceli bir şeyler yapın. İş yerinizden memnun değilseniz birtakım değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Kendinize daha iyi bakmaya başlamalısınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Çevrenize karşı sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Babanızla ilgili aktiviteleriniz önem kazanacak.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 58" R
Ay
Yay
28° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 17' 31"
Venüs
Koç
28° 32' 09"
Mars
Balık
28° 10' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 29"
Satürn
Balık
16° 23' 49"
Uranüs
Boğa
22° 13' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 44"
Lilith
Başak
23° 06' 57"
True Node
Koç
15° 26' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>